İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı 11 Nci İkmal Merkezi K.lığı Milli Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık- Ankara
İşin Adı Boya İmalatında Kullanılmak Üzere 12 Kalem Hammadde Ve Ambalaj Malzemesi Alımı
İlan Tarihi 21.07.2017
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 9.08.2017 11:00:00
Son Teklif Tarihi 9.08.2017 11:00:00
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
İhale Kayıt Numarası : 2017/338753
İşin Adı : Boya İmalatında Kullanılmak Üzere 12 Kalem Hammadde Ve Ambalaj Malzemesi Alımı
İhale Türü - Usulü : Mal Alımı - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : SEHIT ÜSTEGMEN HASAN SAHAN KISLASI 11'INCI ANA IKMAL MERKEZI KOMUTANLIGI 06930
b) Telefon ve faks numarası : 3122773456 - 3122775568
c) Elektronik posta adresi : 11.ikmal.merkezi@windowslive.com
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının 
görülebileceği internet adresi
:
2 - İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı : BOYA İMALATINDA KULLANILMAK ÜZERE 12 KALEM HAMMADDE VE AMBALAJ MALZEMESİ ALIMI
b) Teslim [yeri / yerleri] : 4'ÜNCÜ ANA BAKIM FABRİKA MÜDÜRLÜĞÜNÜN YENİKENT/SİNCAN TESİSLERİNE TESLİM EDİLECEK
c) Teslim [tarihi / tarihleri] : SÖZLEŞMENİN YÜRÜRLÜĞE GİRMESİNİ MÜTEAKİP, 60 (ALTMIŞ) TAKVİM GÜNÜ İÇERİSİNDE HER KISIM TEK PARTİ HALİNDE TESLİM EDİLECEKTİR.
3- İhalenin / Ön Yeterlik / 
Yeterlik Değerlendirmesinin
:
a) Yapılacağı yer : SEHIT ÜSTEGMEN HASAN SAHAN KISLASI 1 NUMARALI İHALE KOMİSYONU YENİKENT/SİNCAN/ANKARA
b) Tarihi ve saati : 09.08.2017 - 11:00

Yeterlilik
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :

4.1. Yerli istekli/isteklilerin İhaleye katılabilmeleri için Aşağıda Sayılan Bilgi/Belgeleri Teklifleri Kapsamında Sunmaları gerekir.

4.1.1. Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve belgegeçer numarası ile varsa elektronik posta adresi, İdari Şartnameye verdiği cevaplarda belirtilecektir. Ayrıca, Yerli İsteklinin :

4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde; kayıtlı olduğu ticaret/esnaf odası ile ticaret/esnaf sicil Numarasını ve Türkiye Cumhuriyeti Kimlik numarasını,

4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde ise, kayıtlı olduğu ticaret/esnaf odası ile ticaret/esnaf sicil numarasını, Vergi Kimlik/Mükellefiyet Numarasını İdari Şartnameye cevabından belirtecektir.

4.1.2. Kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;

4.1.2.1. İsteklinin gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ya da Esnaf ve Sanatkarlar Odasından, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belgenin aslı veya noter tasdikli sureti verilecektir.

4.1.2.2. İsteklinin tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belgenin aslı veya noter tasdikli sureti verilecektir.

4.1.3. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

4.1.3.1. İsteklinin gerçek kişi olması halinde,  noter  tasdikli İmza Beyannamesi verilecektir.

4.1.3.2. İsteklinin tüzel kişi olması halinde ise, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirkülerini verecektir.

4.1.4. İstekli tarafından Teklif Mektubu (Proforma Fatura) verilecektir.

4.1.5. İstekli tarafından, Geçici Teminat verilecektir.

4.1.6. İstekli adına vekaleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğunda dair vekaletname ile imza beyannamesi (her ikisi de noter tasdikli olarak) verilecektir.

4.1.7. İsteklinin ortak girişim olması halinde; şekli ve içeriği idari şartnamede belirlenen, örneği idari şartnamenin eki olan EK-D, LAHİKA-2 de yer alan İş Ortaklığı Beyannamesi verilecektir.

4.1.7.1. İsteklinin ortak girişim olması halinde, her bir ortakça 4.2.3, 4.2.4 de yer alan belgelerin ayrı ayrı verilmesi zorunludur.

4.1.8. İstekli idari şartnameye verilecek cevabında, şahıs şirketi ise şirket ortaklarını, sermaye şirketi ise sermayesinin yarısından fazlasına sahip olan ortaklarını beyan edecektir. Ayrıca başka bir şahıs şirketinde ortak olmaları durumunda; bu şirketi, Sermaye şirketinde ortak olmaları durumunda ise, sermaye şirketinin yarısından fazlasına sahip olmaları durumunu beyan edecektir.

4.1.9. Gizlilik ve Güvenlik:

4.1.9.1. YÜKLENİCİ, malzeme ile bağlantılı olarak elde ettiği her  türlü bilgi ve dokümanı özel ve gizli tutacaktır. İmzalanacak olan sözleşmenin yerine getirilmesi amaçları dışında, İDARE nin önceden yazılı izni olmaksızın ihale ve/veya sözleşmenin herhangi bir aşamasında her hangi bir detayı ifşa etmeyecek veya yayınlamayacaktır. Türk yargı mercilerinin kararları saklı kalmak kaydıyla imzalanacak olan sözleşmenin amaçları doğrultusunda herhangi bir ifşa veya yayınlama gerekliliği konusunda bir uyuşmazlık ortaya çıkarsa İDARE nin bu konudaki kararı nihai olacaktır.

4.1.9.2. İstekliler tarafından verilecek Tedarik Taahhütnamesi

İstekli/isteklilerin yetkili/yetkilileri idari şartnamenin eki olan EK-D, LAHİKA-4 de yer alan taahhütnameyi imzalayarak, teklifi ile idareye teslim edeceklerdir. Taahhütnamedeki yasaklara uymayanlar hakkında şartnamenin 6.2.15.1 ve 10.3 üncü madde hükümleri uygulanır.

4.1.10. İstekli/istekliler tarafından; kendilerinin ortak girişim olmaları halinde diğer ortakların ve varsa alt yüklenicilerinin şartnamenin 8 inci maddesinde belirtilen hallerde bulunmadıklarına dair  taahhütname veya belge verilecektir.

5. İhale konusu alımın/işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

6. Fiyat üzerinde görüşmeler sonucu en düşük fiyat teklifini veren isteklinin fiyat teklifi, ekonomik açıdan en avantajlı teklif olarak kabul edilecektir. Yapılacak mal alımında 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun İstisnalar 3.b maddesi kapsamında çıkarılan 20/04/2009 tarihli ve 2009/14973 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının 10.a maddesi ile, MSB 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun İstisnalar (3.b) Mal ve Hizmet Alımları Yönergesi (MSY 310-2) nin 22.a maddesi gereği Açık İhale esasları uygulanacaktır.

7. İhaleye şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli istekliler katılabilecektir.

8. İhale dokümanı 11’inci Ana İkmal Merkezi komutanlığı 1 Numaralı İhale Komisyonu (Yenikent/ANKARA) ‘ndan bedelsiz olarak görülüp alınabilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını almaları zorunludur.

9. Bu ihalede işin tamamına teklif verilebileceği gibi kısmi teklif de verilebilecektir. İhale konusu malzemeler için alternatif teklif verilemez.

10. İstekiler, opsiyonlar ve yedek parça dahil teklif mektubunda sundukları bedelin %3 (yüzde üç) ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda Geçici Teminat vereceklerdir.

11. Birim Fiyat Teklif Cetvelinde belirtilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 120 (yüz yirmi) takvim günü olacaktır.

12. İhaleye ortak girişim olarak konsorsiyumlarca teklif verilemez.

13. İdarenin gerekli gördüğü veya ihale dokümanında yer alan belgelerde ihalenin yapılmasına engel olan ve düzeltilmesi mümkün bulunmayan hususların bulunduğunun tespit edildiği hallerde ihale saatinden önce ihale iptal edilebilir.

14. Bu alım/ihale için fiyat farkı verilmeyecektir.

15. Bu mal alımı için avans verilmeyecektir.

16.Teklifler istekliler tarafından idari şartnamede ve eklerinde belirtilen hükümlere uygun olarak verilecektir.

17. İhale dokümanını alan isteklinin/istekli olabileceklerin, kendi tebligat adresini idareye aynı gün bildirmesi zorunludur.

 


Paylaş