İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü
İşin Adı Erzurum Yakutiye Hacı Cuma Camii Restorasyonu 2017 Yılı İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 2.05.2017 14:30:00
Son Teklif Tarihi 2.05.2017
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

RESTORASYON İŞİYAPTIRILACAKTIR.

 

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü

 

          Erzurum Yakutiye Hacı Cuma Camii Restorasyonu  2017 Yılı İşi Uygulamaişi Vakıf Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliğinin 22. maddesine göre açık ihaleusulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yeralmaktadır:

İhale kayıt numarası

: 2017/186933

1-İdarenin

 

a) Adresi

: Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü Gürcükapı Vakıfbank   

  Üstü Kat:2-3-4  ERZURUM

b) Telefon ve faks numarası

: 0 442 234 12 02-03 – 0 442 233 47 41

c) Elektronik posta adresi (varsa)

d)İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa)

: erzurum@vgm.gov.tr

: ---------

2-İhale konusu yapım işinin

 

a) Niteliği, türü, miktarı

: 1 adet, eski eser tescilli cami restorasyonu, yapım işi.

b) Yapılacağı yer

: Erzurum Yakutiye

c) İşe başlama tarihi

:  Sözleşmenin yapıldığı tarihten itibaren 5 (beş) gün içinde yer   

   teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

d) İşin süresi

:  Yer tesliminden  itibaren 200 (İkiyüz) takvim  günüdür.

3-İhalenin

 

a) Yapılacağı yer

: Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü Gürcükapı Vakıfbank Üstü Kat:4 

  ERZURUM 

b) Tarihi ve saati

: 02/05/2017- 14:30 


Yeterlilik

4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilenbelgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilenbelgeler:

4.1.1- Mevzuatıgereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası veya ilgili meslek odasıbelgesi;

        1) Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayiodasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içindebulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

        2) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicilinekayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ilk ilan veya ihaletarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlıolduğuna dair belge.

4.1.2 Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmzaSirküleri.

       1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

       2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğinortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindekigörevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerintamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerintümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususlarıgösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

4.1.3 Şekli ve içeriği bu işe ait tip idarişartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4 Bu işe ait tip idari şartnamedebelirlenen geçici teminata ilişkin geçici teminat mektubu veya geçici teminatmektupları dışındaki teminatların Saymanlık ya da Muhasebe Müdürlüklerineyatırıldığını gösteren makbuzlar.

4.1.5 Vekaleten ihaleye katılma halinde,vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ilevekilin noter tasdikli imza beyannamesi.

4.1.6 İsteklinin ortak girişim olmasıhalinde, bu işe ait tip idari şartnamede ekinde yer alan standart forma uyguniş ortaklığı beyannamesi. İş ortaklığının her bir ortağı tarafından bu ilanın(4.1.1 ve 4.1.2) bentlerinde yer alan belgelerin ayrı ayrı sunulmasızorunludur. İş ortaklığının tüzel kişi ortağı tarafından, iş deneyiminigöstermek üzere sunulan belgenin tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesinesahip ortağına ait olması halinde bu ortak (4.1.7) bendindeki belgeyi de sunmakzorundadır.

4.1.7 Tüzel kişitarafından iş deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğinyarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayiodası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminlimali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilantarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son biryıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge.

4.2- Ekonomik ve maliyeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.2.1- Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin herhangi birbelge istenmemektedir.

4.3- Mesleki ve teknikyeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1- İstekliler tarafından, iş deneyimlerini tevsik için;

a) İlk ilan tarihinden geriye doğru son onbeş yıl içindegeçici kabulü yapılan,

b) İlk ilan tarihinden geriye doğru son onbeş yıl içindegeçici kabulü yapılan işlerde, ilk sözleşme bedelinin en az % 80’i oranındadenetlenen ya da yönetilen,

c) Devam eden işlerde; ilk sözleşme bedelinin tamamlanmasışartıyla, ilk ilan tarihinden geriye doğru son onbeş yıl içinde gerçekleşmeoranı toplam sözleşme bedelinin en az % 80’ine ulaşan ve kusursuz olarakgerçekleştirilen,

ç) Devam eden işlerde; ilk sözleşme bedelinin tamamlanmasışartıyla, ilk ilan tarihinden geriye doğru son onbeş yıl içinde gerçekleşmeoranı toplam sözleşme bedelinin en az % 80’ine ulaşan ve kusursuz olarakgerçekleştirilen işlerde; ilk sözleşme bedelinin en az % 80’i oranındadenetlenen ya da yönetilen,

d) Devredilen işlerde, devir öncesindeki veya sonrasındakidönemde ilk sözleşme bedelinin en az % 80’inin gerçekleştirilmesi şartıyla, ilkilan tarihinden geriye doğru son onbeş yıl içinde geçici kabulü yapılan,

işlerle ilgili deneyimlerini gösteren,

 ve istekli tarafındanteklif edilen bedelin % 70’inden az olmamaküzere tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi sunulacaktır.

4.3.2 İhale konusu işte en az beşyıl deneyimli bir adet mimar teknik personel (şantiye şefi) olarakçalıştırılacaktır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak; 660 sayılı ilke kararındaki 1.Grup tescilli taşınmaz kültürvarlığı eserlerin, (projeleri Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma BölgeKurullarınca onaylanmış) restorasyonları (Kale, hisar, burç, köprü, sur,mağara, ören yeri, höyük, teşhir tanzim, çevre düzenlemesi, sokaksağlamlaştırma/sağlıklaştırma, ahşap evler ve basit onarımlar hariç) benzer işolarak kabul edilecektir. Restorasyonların benzer iş kapsamındakideğerlendirilebilmesi için, kurul kararları iş deneyim belgesiyle birlikteverilecektir.

        Mezuniyet belgeleri ve diplomalar benzer iş olarak kabul edilmeyecektir.                                      

5- Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

6-İhale dokümanı VakıflarBölge Müdürlüğü Gürcükapı Vakıfbank Üstü Kat:4 ERZURUM adresinde görülebilir ve100,00 TL karşılığı aynı adresten satınalınabilir. Vakıflar Bankası, Erzurum Şubesi, TR 240001500158007275454343numaralı İdare hesabına işin adı, İhale Kayıt Numarası ve isteklinin adı/ünvanıbelirtilerek doküman satış bedeli yatırılacaktır. İhaleye teklif verecekolanların kendileri veya noter onaylı vekaletnameyi haiz yetkilitemsilcilerinin ihale tarihinden en az üç gün önce (28/04/2017Cuma günü saat 17:00’a kadar) satın almaları zorunludur.

7-Tekliflerihale saatine kadar ihalenin yapılacağı adrese verilebileceği gibi, iadelitaahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

8-İsteklilertekliflerini, iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucubulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhalesonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

9-İsteklilerteklif edilen bedelin %5 inden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutardageçici teminat vereceklerdir.

10-Verilentekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 takvim günüolmalıdır.

11-Konsorsiyumolarak ihaleye teklif verilemez.

12-İdare,bütün tekliflerin reddedilmesi ve ihalenin iptal edilmesinde serbesttir.

13-Buihalede; ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhaleKanunu hükümleri uygulanmayıp, Vakıf Kültür Varlıkları İhale YönetmelikleriEsasları uygulanacaktır.

 

Diğer Hususlar

 

14-İhale dokümanını satın almak isteyen isteklilerin, kendisi veyavekaletnameye haiz yetkili temsilcileri, ispatlayıcı belgelerle İdareyebaşvuracaklardır, aksi halde doküman satışı yapılmayacaktır.

15-Birim fiyat teklif cetvelinde iş kalemleri için teklif edilenfiyatlar virgülden sonra iki ondalık basamak olacak şekilde yuvarlanarak yazılacaktır.

16-İlanı veya duyurusu 31/8/2010 tarihinden sonra yapılan ihalelereilişkin olarak bir sözleşme kapsamında alınmış olan iş deneyim belgelerininEKAP’a kayıt edilmiş ve EKAP üzerinden alınmış olarak sunulması zorunludur.

 

 

İLAN OLUNUR.

Paylaş