İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü
İşin Adı Manisa-Merkez Gülgün Hatun (Dere) Mescidi 2017 Yılı Restorasyonu İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No 2017/189260
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 9.05.2017 09:30:00
Son Teklif Tarihi 9.05.2017
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

İHALE İLANI

 (İZMİR VAKIFLARBÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ)

 

Manisa-Merkez Gülgün Hatun (Dere) Mescidi 2017 YılıRestorasyonu İşi. Uygulama işi Vakıf Kültür Varlıkları İhaleYönetmeliğinin 22. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleyeilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale kayıt numarası

 

: 2017/189260

1-)  İdarenin

 

a) Adresi

: Fevzipaşa Bulvarı, No: 4, Konak / İZMİR

b) Telefon ve faks numarası

: 0 232 441 52 92 – 0 232 446 55 19

c) Elektronik posta adresi

d) İhale dokümanının görülebileceği       internet adresi

: izmir@vgm.gov.tr

 

: www.vgm.gov.tr

2-) İhale konusu yapım işinin

 

a) Niteliği, türü, miktarı

: Eski Eser Mescid (Camii) Onarımı (Restorasyon) İşi –

  1 (Bir) Adet.

b) Yapılacağı yer

: Manisa İli Merkez İlçesi  

c) İşe başlama tarihi

: Sözleşmenin yapıldığı tarihten itibaren 5 (Beş) gün  içinde yer   

  teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

d) İşin süresi

: Yer tesliminden itibaren 360 (Üçyüzaltmış) takvim günüdür.

3-) İhalenin

 

a) Yapılacağı yer

: İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası

  Fevzipaşa Bulvarı No: 4 Konak/ İZMİR

b) Tarihi ve saati

: 09 Mayıs  2017 tarih  Günü Saat:09:30


Yeterlilik

4-) İhaleyekatılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesindeuygulanacak kriterler:

4.1-) İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1-) Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat içintelefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi. (TeklifMektubunda belirtilmesi durumunda, ayrıca istenmeyecektir.)

4.1.2-) İsteklilerin aşağıda sayılan  belgeleri  teklifleri kapsamında sunmaları gerekir :

a) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaretve/veya sanayi odası veya ilgili meslek odası belgesi;

a.1) Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğuticaret ve/veya sanayi odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veyaihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterirbelge,

a2) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzelkişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ilk ilanveya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicilekayıtlı olduğuna dair belge.

b) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmzaBeyannamesi veya İmza Sirküleri.

b.1) Gerçek kişi olmasıhalinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

b.2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göretüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğinyönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi,bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bubilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya buhususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

c) Şekli ve içeriği bu ihaleye ait Şartnamedebelirlenen teklif mektubu.                                 

ç) Bu ihaleye aitŞartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin geçici teminat mektubu veyageçici teminat mektupları dışındaki teminatların İzmir Vakıflar Bölge MüdürlüğüSaymanlık ya da Muhasebe Müdürlüklerine yatırıldığını gösteren makbuzlar.

d) Bu şartnamedebelirtilen yeterlik belgeleri ;

e) Vekaletenihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkinnoter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.

f) İsteklininortak girişim olması halinde, bu ihaleye ait Şartname ekinde yer alan standartforma uygun iş ortaklığı beyannamesini (standart form VGM-U22) vermekdurumundadır. 

g)  Alt yüklenici çalıştırılmayacaktır.

ğ) Tüzel kişitarafından iş deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğinyarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayiodası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminlimali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilantarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son biryıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge.

h) Tüzel kişi tarafından iş deneyiminigöstermek üzere, en az beş yıldır en az % 51 hissesine sahip mimar veyamühendis ortağının mezuniyet belgesinin sunulması durumunda; ticaret ve sanayiodası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminlimali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından, ilk ilantarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son beşyıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge.

ı) Ortak girişimlerde, ortak girişimioluşturan gerçek veya tüzel kişilerin bu ihaleye ait İdari Şartnamenin 7.2 maddesindeki şartları sağlayarak istenenilgili belgeleri ayrı ayrı sunmaları gerekmektedir.

4.1.3-) Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu şahıs veyatüzel kişiliklere ilişkin beyanname.

4.2-) Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bubelgelerin taşıması gereken kriterler :

4.2.1-) Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeleristenmeyecektir.

4.3-)Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gerekenkriterler:2

4.3.1-) Meslekive teknik yeterliğe ilişkin Tip İdari Şartnamenin 7.5 maddesinde belirtilenkriterlere göre belgeler sunulacaktır.

4.3.2-) İş deneyimiolarak, istekli tarafından teklif edilen bedelin % 100’ünden az olmamak üzere,ihale konusu iş veya benzer işlere ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyimbelgesi istenir.

4.3.3-) İsteklinin organizasyon yapısına ve personel durumunailişkin belgeler :

4.3.3.1-) Şekli ve içeriğibu işe ait Tip İdari Şartnamenin7.5.3  maddesi ile tip sözleşmenin 24.maddesinde belirtilen nitelikte ve mesleki deneyimli teknik personeliinşaat mahallinde çalıştırmak zorundadır.

4.3.3.2-) İhale üzerinde kalan isteklinin, yukarda belirtilenteknik personelin idarece öngörülen nitelik ve sayıda olduğuna dair belgeleri(Taahhütname, diploma ve meslek odası belgesi) sözleşmenin imzalandığı tarihtenitibaren 5 (Beş) gün içinde idareye sunması zorunludur. İş ortaklığında teknikpersonel, ortaklık oranına bakılmaksızın pilot ve diğer ortaklar tarafındankarşılanabilir.

4.4-) Bu ihalede benzeriş olarak; ''Tescilli 1.Grup Taşınmaz Kültür Varlığı Yapıların Onarım veRestorasyonları'' (Kale, köprü, sur, çevre düzenlemesi ve sokak sağlıklaştırmahariç) benzer iş olarak kabul edilecektir.

                                                               

5-) Bu ihaleye sadeceyerli istekliler katılabilir. Yabancı isteklilerle ortak girişim (iş ortaklığıveya konsorsiyum) yapan yerli istekliler bu ihaleye katılamaz. İsteklilerin,yerli istekli olunduğuna ilişkin Vakıf Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliğinde belirtilen bilgilerin teklifmektuplarında belirtilmesi gerekir.

6-) İhale dokümanı “FevzipaşaBulvarı No: 4 Konak İZMİR  İzmir VakıflarBölge Müdürlüğü Sanat Eserleri ve Yapı İşleri Şube Müdürlüğü” adresindegörülebilir ve 200.- TL (İkiyüz  TürkLirası) karşılığı aynı adresten satınalınabilir. İhaleye teklif verecek olanların kendileri veya noter onaylı vekâletnameyi haiz yetkili temsilcilerininbelirtilen ihaletarihinden en az üç gün önce 05 Mayıs2017 tarih Cuma günü  tarihine kadar satın almalarızorunludur.

 

7-) Teklifler ihalesaatine kadar ihalenin yapılacağı adrese verilebileceği gibi, iadeli taahhütlüposta vasıtasıyla da gönderilebilir.

8-) İstekliler tekliflerini, işkalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplambedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucu,üzerine ihale yapılan istekliyle birimfiyat sözleşme imzalanacaktır.

9-) İstekliler teklif edilen bedelin %5 inden az olmamak üzere kendibelirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

10-) Verilentekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 (doksan) takvim günü olmalıdır.

11-) Konsorsiyumolarak ihaleye teklif verilemez.

 

Diğer Hususlar:

İhaleyegirecek olan istekliler, tekliflerinin ekinde; idareye sunacakları teklif birimfiyat cetvelini, dijital (Excel formatında) ortamda CD halinde olmak üzereayrıca idareye teslim edeceklerdir.

 

 

 

İLAN OLUNUR



 

StandartForm – VGM-U03

Paylaş