İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Keskin İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği- Kırıkkale
İşin Adı Kırıkkale İli Keskin İlçesi Seyfli Köyü Kanalizasyon Tesisi Yapım İşi.
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 27.04.2017 14:00:00
Son Teklif Tarihi 27.04.2017
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

KırıkkaleİliKeskin İlçesi Seyfli  Köyü  Kanalizasyon Tesisi Yapımİşi. 28.04.2007 günve 26506 sayılı Resmi Gazetede YayınlananKöylere Hizmet Götürme Birliği İhaleYönetmeliğinin18.Maddesine göre Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir.İhaleyeilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

1)Birliğin Adı: Keskin İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği

2)İhalenin Adı,Niteliği, Türü ve Miktarı:

2.1-İhaleninAdı: Keskin İlçesi  Seyfli  Köyü Kanalizasyon TesisiYapım İşi ihalesi.

2.2-Niteliği,Türü ve Miktarı: İnşaat İmalatları, İdare tarafından ihaleşartnamesiekinde verilecek olan ihale konusu yapım işine aitProjeler, Mahal Listeleri,Teknik Şartnameler, İdari Şartname vePursantaj oranları cetvellerindebelirtilmiştir.

3)İşinYapılacağı Yer:  Keskin İlçesiSeyfli Köyüdür.

4)İhaleKonusu İşe Başlama ve İşi Bitirme Tarihi: Sözleşme imzalandığıtarihtenitibaren 5 (Beş) gün içinde yer teslimi yapılarak işebaşlanacaktır. İşinsüresi işe başlama tarihinden itibaren 75 (yetmibeş )  takvim gündür

5)İhaleyeKatılabilme Şartları ve İstenilen Belgeler:

İsteklilerinihaleyekatılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri tekliflerikapsamındasunmaları gerekir:

5.1-Tebligatiçin adres beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası vefaksnumarası ile varsa elektronik posta adresi.

5.2-Mevzuatıgereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi.

5.2.1-Gerçekkişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisindebulunduğuyılda alınmış ilgisine göre Ticaret ve/veya SanayiOdasına veya ilgili MeslekOdasına kayıtlı olduğunu gösterirbelge,

5.2.2-Tüzelkişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicilinekayıtlıbulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veyaihale tarihininiçerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzelkişiliğin sicile kayıtlı olduğunadair belge,

5.3-Teklifvermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmzaSirküleri.

5.3.1-Gerçekkişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

5.3.2-Tüzelkişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları,üyeleriveya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindekigörevlileri belirten sondurumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bubilgilerin tamamının bir TicaretSicil Gazetesinde bulunmamasıhalinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzereilgili TicaretSicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler iletüzelkişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

5.4-KöylereHizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliği’nin 11 inci ve 12inci ve buihaleye ilişkin idari şartnamenin 4.4 üncü maddelerindesayılan durumlardaolunmadığına ilişkin taahhütname.

5.5-Şeklive içeriği İdari Şartnamede belirlenen anahtar teslimi götürübedelteklif mektubu.

5.6-İdariŞartnamenin 8 inci maddesinde belirtilen şekil ve şartlarıtaşıyan veteklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere,isteklilerce belirlenecektutarda geçici teminat  KeskinZiraatBankası  Şubesi nezdinde bulunan10711188-5007 nolu teminat hesabınayatırılacaktır.

5.7-Vekâletenihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin notertasdiklivekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

5.8-İhaleyeiş ortaklığı olarak katılınması halinde İdari Şartnamenin işortaklığıile ilgili maddelerinde istenilen belgeler.

5.9-İhaledokümanının satın alındığına dair belge.

5.10-Meslekive teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşımasıgerekenkriterler:

 5.10.1-İş deneyim belgeleri: İsteklinin, sonon yıl içinde yurt içindeve yurt dışında kamu veya özel sektörde teklifbedelinin en az %50’si oranında gerçekleştirdiği veya % 50’sioranındadenetlediği veyahut yönettiği idarece kusursuz kabuledilen ihale konusu işveya benzer işlerle(11.06.2011 tarih ve 27961sayılı resmi gazetedeyayımlanarak yürürlüğe giren “Yapımİşlerinde İş Deneyiminde DeğerlendirilecekBenzer İşlere DairTebliğ”de yer alan (A)/V Grup İşler Benzer İşleredenksayılacaktır.) ilgili deneyimini gösteren ve teklif edilenbedelin %50oranından az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkin işdeneyim belgesi,     

5.10.1.1-Tüzelkişi istekli tarafından sunulan iş deneyim belgesinin, aynı tüzelkişininyarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olmasıhalinde, iş deneyimbelgesi sahibi gerçek kişinin aynı tüzelkişinin yarısından fazla hissesinesahip olduğuna dair belge ilesunulacak iş deneyim belgesinin başka bir tüzelkişiyekullandırılmayacağına ilişkin noter onaylı taahhütnameeklenecektir.

5.11-Buihaleye sadece yerli istekliler katılabilir. Yabancı isteklilerleortakgirişim (iş ortaklığı veya konsorsiyum) yapan yerliistekliler bu ihaleyekatılamaz.

5.12-Ortakgirişim olarak ihaleye katılacaklarda, yukarıdaki belgelerintamamı,ortaklık oranına bakılmaksızın her ortak adına ayrıayrı verilecektir.

6)İhaleDokümanının Nerede Görülebileceği ve Hangi Bedelle Alınacağı.

6.1-İhaledokümanı, Keskin İlçesi Köylere Hizmet Götürme BirliğiBaşkanlığı,Hükümet Konağı 2.Kat. – KESKİN adresindegörülebilir ve Keskin Ziraat Bankası Şubesinezdinde bulunan 10711188-5002 nolu  vadesiz hesaba 100-TL yatırıldıktan sonradekont karşılığında  aynı adresten teminedilebilir.

6.2-İhaleyeteklif verecek olanların ihale dokümanını satın almalarızorunludur.

7)İhalenin Nerede,Hangi Tarih ve Saatte Yapılacağı.

7.1-İhaleYeri: Keskin Kaymakamlığı Toplantı Salonu, Keskin HükümetKonağı, 2.Kat,KESKİN

7.2-İhaleTarihi ve Saati: 27.04.2017 Perşembe Günü Saat: 14.00

8)TekliflerinHangi Tarih ve Saate Kadar Nereye Verileceği.

8.1-Teklifler,27.04.2017   günü  saat 14.00’e kadar İhaleKomisyonuBaşkanlığı, Keskin İlçesi Köylere Hizmet GötürmeBirliği Başkanlığı, HükümetKonağı 2.Kat. – KESKİNadresine verilecektir Posta ile veya iadeli taahhütlüolarak teklifverilemez ve bu şekilde gönderilen tekliflerdeğerlendirmeyealınmaz.

9)Birliğimiz  2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ve 4734Sayılı Kamu İhale Yasasına tabi olmayıp,28.04.2007 tarih 26506 Sayılı ResmiGazetede Yayımlanan Köylere Hizmet Götürme Birliğiİhale Yönetmeliğine tabiolup, bu ihaleyi yapıp yapmamaklaserbesttir İhale dokümanında belirtilmeyenhususlara bu ilanmetninde yer verilmemiştir

Yeterlilik
Paylaş