İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü
İşin Adı Kocaeli İli, İzmit İlçesi Urgancı Ahmet Çelebi Camii 2017-2018 Yılları Uygulama (Restorasyonu) İş
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No 2017/211968
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 30.05.2017 15:00:00
Son Teklif Tarihi 30.05.2017
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

Kocaeli İli, İzmit İlçesi Urgancı Ahmet ÇelebiCamii 2017-2018 yılları Uygulama (Restorasyonu) işi, 10/09/2008 tarih ve 26993 sayılı Resmi Gazetedeyayınlanan (21.01/2015 tarihli 29243 sayılı Resmi Gazetede yeniden işlenmişhali yayınlanan) ; Vakıf Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliğin 22. MaddesineGöre Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir.

 

İhale kayıt numarası

:2017/211968

1-İdarenin

 

a) Adresi

: Selamiali Mah. Cumhuriyet Cad. No:10

  Üsküdar/İstanbul 

b) Telefon ve faks numarası

: 0216-695 21 00 – 0216-695 21 30

c) Elektronik posta adresi (varsa)

d)İhale dokümanının görülebile-

   ceği internet adresi (varsa)        

: istanbul2@vgm.gov.tr

 

:---

2-İhale konusu uygulama işinin

 

a) Niteliği, türü ve miktarı

:Vakıf Kültür Varlığı Uygulama (restorasyon) işi, Eski  

 Eser Vakıf Kültür Varlığı- 1 adet tescilli Cami   

b) Yapılacağı yer

:Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Cedit Mahallesi

c) İşe Başlama tarihi

:Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 (Beş) gün

 içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

d) İşin süresi

:Yer teslim tarihinden itibaren 500 (Beşyüz) takvim 

 gündür. 

3-İhalenin

 

a) Yapılacağı yer

:İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü Kat: (-1)

 İhale Salonu 

b) Tarihi ve saati

30/05/2017 saat:15:00


Yeterlilik

4-İhaleye Katılabilme Şartları ve İstenilenBelgeler ile Yeterlik Değerlendirmesinde Uygulanacak Kriterler:

4.1.İhaleyeKatılma Şartları ve İstenilen Belgeler:

        İsteklilerin  ihaleye katılabilmeleri  için  aşağıda sayılan  belgeleri  teklifleri  kapsamında sunmaları gerekir:

a) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veyasanayi odası veya ilgili meslek odası belgesi;

1)Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasındanveya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğuyılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2)Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlıbulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ilk ilan veya ihale tarihininiçerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğunadair belge.

b)  Teklifvermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

2) Tüzelkişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veyakurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumugösterir Ticaret Sicil Gazetesi,

bubilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bubilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya buhususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

c) Şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen teklifmektubu.                                 

ç) Bu Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin geçiciteminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Saymanlıkya da Muhasebe Müdürlüklerine yatırıldığını gösteren makbuzlar.

d) Buşartnamede belirtilen yeterlik belgeleri

e) Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adınadüzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilinnoter tasdikli imza beyannamesi.

f) İsteklinin ortak girişim olması halinde, bu Şartname ekinde yeralan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi.   

g)  Alt yükleniciçalıştırılmasına izin verilmesi halinde, altyüklenicilere yaptırılması düşünülen işlerin listesi.

g-1. Bu madde boş bırakılmıştır.

ğ) Tüzel kişi tarafından iş deneyimi göstermek üzeresunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına aitolması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunanticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebecimali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiğitarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunugösteren belge.

4.2.Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşımasıgereken kriterler:

       Teklif edilenbedelin % 10 dan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutardabankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisini ya daüzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösteren banka referans mektubu,

       Bu kriterler,mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubusunulmak suretiyle de sağlanabilir.

4.3. Meslekive Teknik Yeterliğe İlişkin Belgeler ve Bu Belgelerin Taşıması GerekenKriterler

4.3.1.İşdeneyim belgeleri:

             İstekliler tarafından, iş deneyimlerini tevsikiçin;

a) İlk ilan tarihinden geriyedoğru son onbeş yıl içinde geçici kabulü yapılan,

b) İlk ilan tarihinden geriyedoğru son onbeş yıl içinde geçici kabulü yapılan işlerde, ilk sözleşmebedelinin en az % 80’i oranında denetlenen ya da yönetilen,

c) Devam eden işlerde; ilksözleşme bedelinin tamamlanması şartıyla, ilk ilan tarihinden geriye doğru sononbeş yıl içinde gerçekleşme oranı toplam sözleşme bedelinin en az % 80’ineulaşan ve kusursuz olarak gerçekleştirilen,

ç) Devam eden işlerde; ilksözleşme bedelinin tamamlanması şartıyla, ilk ilan tarihinden geriye doğru sononbeş yıl içinde gerçekleşme oranı toplam sözleşme bedelinin en az % 80’ineulaşan ve kusursuz olarak gerçekleştirilen işlerde; ilksözleşme bedelinin en az % 80’i oranında denetlenen ya da yönetilen,

d) Devredilen işlerde, deviröncesindeki veya sonrasındaki dönemde ilk sözleşme bedelinin en az % 80’iningerçekleştirilmesi şartıyla, ilk ilan tarihinden geriye doğru son onbeş yıliçinde geçici kabulü yapılan işlerle ilgili deneyimlerini gösteren belgelersunulur.

            İş deneyimi olarak,istekli tarafından teklif edilen bedelin %100 oranında, ihalekonusu iş veya benzer işlere ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi verilecektir.

            İş ortaklıklarında, pilot ortağın istenenasgari iş deneyim tutarının enaz %80’nini, diğer ortakların her birinin ise,istenen asgari iş deneyim tutarının %20’sini sağlaması gerekir.

           Gerçek kişilerin mezuniyet belgeleribenzer iş olarak kabul edilmemektedir.

 İstekliler, iş deneyimi belgesine ait Kurulkararlarını ve ödemeye ilişkin kesin (son) hak ediş raporunun onaylısuretlerini teklifleri ekinde sunacaklardır.

4.3.2. Sözleşmenin24.maddesinde belirtilen sayı nitelik ve mesleki deneyimli Teknik Personeli işyerinde devamlı olarak bulundurmak zorundadır.

4.4. Benzer işolarak “Bu ihalede benzer iş olarakkabul edilecek işler; Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulunun 660 sayılı ilke kararındaki 1. grup taşınmazkültür varlığı yapılardan, projeleri Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma BölgeKurulunca onaylanmış Cami, Mescit, Külliye, Medrese, Tarihi Saray ve Köşkler’inUygulama (restorasyon) işleri” benzer iş olarak kabul edilecektir.  

              (Benzer iş grupları harici iş deneyimbelgeleri ile çevre düzenlemeye ait iş deneyim belgeleri değerlendirmeyealınmayacaktır.)

(Gerçek kişilerin mezuniyetbelgeleri benzer iş olarak kabul edilmemektedir.) 

             İstekli tarafından sunulan iş deneyim belgesindeki imalatlar, İhalekonusu iş veya işin bölümleriyle nitelik ve büyüklük bakımından benzerlikgösteren, aynı veya benzer inşaat usul ve tekniği gerektiren, tesis, makine,teçhizat ve diğer ekipman ile mali güç, ihtisas ve organizasyon gerekleriitibariyle benzer özellikteki işler değerlendirilerek yeterlik değerlendirmesiyapılacaktır.

5.İhaleyesadece yerli istekliler katılabilecektir.

6.İhaledökümanı, Selamiali Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No:10 Üsküdar/İstanbuladresindeki Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü (3). kat Sanat Eserleri ve Yapı İşleriŞube Müdürlüğü İhale Kalem Bürosunda görülebilir ve 100,00 TL. (Yüztürklirası) karşılığı (TR290001500158007300054714no lu Vakıflar Bankası Üsküdar Fıstıkağacı Şubesi hesabına ihale dosya bedeliolarak yatırılarak ve Banka dekontu ibraz edilerek) aynı adresten satın alınabilir. İhaleye teklif verecek olanların kendileri veya noteronaylı vekâletnameyi haiz yetkili temsilcilerinin ihale tarihinden en az üç gün önce (26/05/2017 Cuma günü mesai bitimine kadar) satın almalarızorunludur.

7.Tekliflerihale saatine kadar, Selamiali Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No:10Üsküdar/İstanbul adresindeki Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü 3.kat Sanat Eserleri veYapı İşleri Şube Müdürlüğü Kalem Bürosundaki adresine verilebileceği gibiiadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

8. İsteklilertekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklifedilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerindenvereceklerdir; ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir işkaleminin miktarı ile iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımısonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat sözleşmedüzenlenecektir

9.İstekliler teklif ettikleri bedelin %5'inden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutardageçici teminat vereceklerdir.

10.Verilentekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 takvim günü olmalıdır. 11.Konsorsiyumlarihaleye teklif veremezler.

DİĞERHUSUSLAR

İstekliler teklifleri ekinde;

---Gerçek kişi istekliler vetüzel kişi isteklilerin temsile yetkili ortakları, müdürleri ve tüzel

    kişiliğinyarıdan fazla hissesine sahip gerçek kişiler ile tüzel kişiliklerin buvasıflardaki

    Kişilerinin TC Kimlik Numarasınıvereceklerdir.

--- İstekliler tekliflerinin ekinde, İdarenintanımladığı  imalatlara ait  yapım koşullarını içeren birim

     fiyat tariflerini imzalanmış olarak vereceklerdir.

    Birimfiyat teklif cetvelleri ile özel fiyat analizleri CD’ye aktarılmış olarak verilecektir.

 

 

 

İLANOLUNUR

Paylaş