İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Vakıflar Genel Müdürlüğü Erzurum Bölge Müdürlüğü
İşin Adı Kars Merkez Vaizoğlu Cami Restorasyonu 2017-2018 Yılları İşi Uygulama (Restorasyon) İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 2.06.2017 14:30:00
Son Teklif Tarihi 2.06.2017
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

Kars Merkez Vaizoğlu Cami Restorasyonu 2017-2018 Yılları İşi uygulama (Restorasyon) işi, (10.09.2008 tarih ve26993 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan, 19.01.2011 tarih ve 27820 sayılı, 30/10/2011-28100 Resmi Gazetededeğişik) Vakıf Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliğinin 23 üncü maddesine göre"Belli İstekliler Arasında İhale Usulü" ile ihale edilecektir.İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

1 - İdarenin:

a)Adresi : Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü GürcükapıVakıfbank Üstü Kat:2-3-4  ERZURUM

b)Telefon ve faks numarası : : 0 442 234 12 02-03  / (Faks) 0 442 233 47 41

c)Elektronik posta adresi : erzurum@vgm.gov.tr

ç)Ön yeterlik ve ihale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa): -----

2 - Ön yeterlik konusu uygulama işinin:

a)Niteliği, türü ve miktarı : 1 adet, uygulama(restorasyon (yapım) işi.

b)Yapılacağı yer : Kars Merkez

c)İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 (beş) gün içinde yer teslimi yapılarak işebaşlanacaktır.

ç)İşin süresi : Yer tesliminden itibaren 400 (dörtyüz)takvim günüdür

3 - Ön yeterlik değerlendirmesinin:

a)Yapılacağı yer : Vakıflar Bölge Müdürlüğü İhale SalonuGürcükapı Vakıfbank Üstü Kat:2 

                               ERZURUM

b)Tarihi ve saati : 02.06.2017 – 14:30

Yeterlilik

4 - Ön yeterlik değerlendirmesinekatılabilme şartları ve istenilen belgeler ile ön yeterlik değerlendirmesindeuygulanacak kriterler:

4.1.Ön yeterlik değerlendirmesine katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1.Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da Esnaf veSanatkarlar Odası veya ilgili Meslek Odası Belgesi.

4.1.1.1.Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından yada esnaf ve sânatkar odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veyaihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterirbelge,

4.1.1.2.Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaretve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yıldaalınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.2.Önyeterlik başvurusu yapmaya yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imzasirküleri;

4.1.2.1.Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

4.1.2.2.Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleriveya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten sondurumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir TicaretSicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzereilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzelkişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

4.1.3.Bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun başvuru mektubu.

4.1.4.Vekaleten ön yeterliğe katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ön yeterliğebaşvurmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imzabeyannamesi.

4.1.5.Adayınortak girişim olması halinde, bu işe ait şartname ekinde yer alan standartforma uygun iş ortaklığı beyannamesi.

4.1.6.Tüzelkişi tarafından iş deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğinyarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayiodası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminlimali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilantarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son biryıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge.

4.2- Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkinbelgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.2.1.(4.3.1) maddesinde iş deneyim belgesi güncelleştirme tutarı olarak belirlenen (1.000.000,00 TL)’nin % 20'sinden az olmamak üzerefirma tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdiveya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatınıgösteren banka referans mektubu, (Ön yeterlik şartnamesindeki usulle puanlamayapılacaktır.)

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkinbelgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. İş deneyim belgeleri:

Sonon beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve önyeterlik ilk ilan tarihi itibarıyla güncelleştirme tutarı (1.000.000,00 TL)’ndan az olmamak üzere ihale konusuiş veya benzer işlere ilişkin iş deneyim belgesi, (Ön yeterlik şartnamesindekiusulle puanlama yapılacaktır.)

4.3.1.1.  İş Deneyimbelgesine esas Koruma Bölge Kurulu Kararı ile son hakediş raporu veya kesinhakediş raporunun ön ve arka kapağı ile imalat listelerinin onaylı suretlerininsunulması zorunludur. İhale konusu iş veya işin bölümleriyle nitelik vebüyüklük bakımından benzerlik gösteren, aynı veya benzer inşaat usul ve tekniğigerektiren, tesis, makine, teçhizat ve diğer ekipman ile mali güç, ihtisas veorganizasyon gerekleri itibariyle benzer özellikteki işler değerlendirmeyealınacaktır. İş deneyimini gösteren belgelerde yer alan ancak, ihale konusu işveya benzer iş kapsamında bulunmayan işlerin tutarları iş deneyimindedeğerlendirmeye alınmaz.

 4.3.2. İş deneyim belgeleri: (benzer işkapsamında 2 adet)

Yeterlikkriteri olarak değerlendirilmeyecek olup, yalnız puanlama esas alınacaktır.

Sonon beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve önyeterlik ilk ilan tarihi itibarıyla güncelleştirme tutarı toplamı en az (1.000.000,00 TL).'ndan az olmamak üzere ihale konusuiş veya benzer işlere ilişkin iş deneyim belgesi, (Ön yeterlik şartnamesindekiusulle puanlama yapılacaktır.)

4.3.2.1. İş Deneyim belgesine esas Koruma Bölge Kurulu Kararıile son hakediş raporu veya kesin hakediş raporunun ön ve arka kapağı ileimalat listelerinin onaylı suretlerinin sunulması zorunludur.

4.3.2.2. İhale konusu iş veya işin bölümleriyle nitelik vebüyüklük bakımından benzerlik gösteren, aynı veya benzer inşaat usul ve tekniğigerektiren, tesis, makine, teçhizat ve diğer ekipman ile mali güç, ihtisas veorganizasyon gerekleri itibariyle benzer özellikteki işler değerlendirmeyealınacaktır.                                                                                                                1/2

4.3.2.3. İş deneyimini gösteren belgelerde yer alan ancak,ihale konusu iş veya benzer iş kapsamında bulunmayan işlerin tutarları işdeneyiminde değerlendirmeye alınmaz.

4.3.2.4. İş Deneyim Belgesi olarak en fazla 2 (iki) adet belgesunulacak, ikiden fazla belge sunulması halinde ön yeterlikte hangi iki işdeneyim belgesinin ön yeterlik değerlendirilmesine esas alınacağınınbildirilmesi zorunlu olup, bu bildirimde bulunmayan ve ikiden fazla iş deneyimbelgesi sunulan durumlarda, iş deneyim belgeleri bu madde kapsamında puanlamayatabi tutulmayacaktır

4.3.3    Benzer İşler:

4.3.3.1 Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler ;660 sayılı ilke kararındaki 1.Grup tescilli taşınmaz kültür varlığı eserlerin,(projeleri Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurullarınca onaylanmış)restorasyonları (Kale, hisar, burç, köprü, sur, mağara, ören yeri, höyük,teşhir tanzim, çevre düzenlemesi, sokak sağlamlaştırma/sağlıklaştırma, ahşapevler ve basit onarımlar hariç) benzer iş olarak kabul edilecektir. İş deneyimbelgelerinin benzer iş kapsamında değerlendirilebilmesi için, kurul kararlarıiş deneyim belgesiyle birlikte verilecektir.

        Mezuniyet belgeleri ve diplomalar benzer iş olarak kabul edilmeyecektir.

 

4.3.3.2 Bu ihalede benzer işe denk sayılacak mühendislik vemimarlık bölümleri Mezuniyet belgeleri ve diplomalarbenzer iş olarak kabul edilmeyecektir.

4.3.4. Firmanın organizasyon yapısınındeğerlendirilmesi :

Yeterlikkriteri olarak değerlendirilmeyecek olup, yalnız puanlama esas alınacaktır.

Enaz 5 yıl deneyimli 1 adet  Y.Mimar/Mimar 1 adetİnşaat Y Mühendisi/İnşaat Mühendisi puanlamaya esas olacak ve bunlarındeğerlendirilmesine ilişkin puanlama esasları ve deneyim sürelerinin tevsikiişe ait ön yeterlik şartnamesinde belirtilen şartlarda yapılacaktır.

5- İhaleye sadece yerli isteklilerkatılabilecektir.

6- Ön yeterlik dokümanının görülmesi: Önyeterlik dokümanı, idarenin yukarıdaki adresinde görülebilir. İhaleye teklif verecek olanların, İdareceonaylı ön yeterlik dokümanını kendileri veya noter onaylı vekaletnameyi haizyetkili temsilcileri ihale tarihinden en az üç gün önce (29.05.2017 tarihimesai bitimine kadar)  satın almalarızorunludur. (Vakıflar Bankası, Erzurum Şubesi, TR 240001500158007275454343numaralı İdare hesabına işin adı, İhale Kayıt Numarası ve isteklinin adı/ünvanıbelirtilerek doküman satış bedeli yatırılacaktır.)

7- Ön yeterlik başvurusu, ön yeterlikdeğerlendirmesi tarihi ve saatine kadar(Vakıflar Bölge Müdürlüğü İhale Salonu Gürcükapı Vakıfbank ÜstüKat:4 ERZURUM)  adresine eldenteslim edilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

8- Yeterlik değerlendirilmesi sonucuyeterliği  tespit edilenler arasından önyeterlik şartnamesinde belirtilen puanlama kriterlere göre en üst puandanbaşlamak üzere sıralanarak listeye alınan 5 (Beş) firma teklif vermeye davet edilecektir. Yeterliği tespit edilen aday sayısının, listeyealınarak teklif vermeye davet edilecek firma sayısından daha az olmasıdurumunda, yeterliği tespit edilen firma sayısının en az beş olması kaydıyla,yeterlikleri tespit edilen tüm adaylar teklif vermeye davet edilecektir.

9- Konsorsiyum olarak ihaleye teklifverilemez.

 

DİĞER HUSUSLAR:

 

-EKAP üzerinden kayıt edilmeyen iş deneyim belgeleri bu ihalede işdeneyimini tevsik için kullanılamaz.

 

Paylaş