İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı İstanbul Vakıflar 1.bölge Müdürlüğü
İşin Adı İstanbul İli, Fatih İlçesi, Bala Tekkesi (Muvakkithane, Sebil, Çeşme) 2017-2018 Yılı Proje Çizimi (Rölöve-Restitüsyon, Restorasyon, Elektrik Ve Sıhhi Tesisat Projeleri, Statik Rapor Alımı
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No 2017/240935
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 6.06.2017 14:30:00
Son Teklif Tarihi 6.06.2017
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

İstanbul Vakıflar1.Bölge Müdürlüğü

İstanbul İli,Fatih İlçesi, Bala Tekkesi (Muvakkithane, Sebil, Çeşme) 2017-2018 Yılı ProjeÇizimi (Rölöve-restitüsyon, restorasyon, elektrik ve sıhhi tesisat projeleri,statik rapor alımı) ve İlgili Koruma Bölge Kurulundan Proje Onayının Alınmasınaİlişkin Hizmet Alımı İşi, 10.09.2008 tarih ve 26993 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Vakıf KültürVarlıkları İhale Yönetmeliğinin 22. maddesine göre “Açık İhale Usulü” ile ihaleedilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale kayıt numarası

:2017/240935

1-İdarenin

 

a) Adresi

:Gümüşsuyu Mah.İnönü Caddesi No:2 Taksim-Beyoğlu-İstanbul

b) Telefon ve faks numarası

:0 212 251 88 10 – 0 212 243 64 59

c) Elektronik posta adresi (varsa)

:istanbul@vgm.gov.tr

2-İhale konusu hizmetin

 

a) Niteliği, türü, miktarı

:Vakıf Kültür Varlığı Tekke- Proje Çizimi-Hizmet Alımı-

b) Yapılacağı yer

: Beyoğlu-İstanbul

c) İşe başlama tarihi

:Sözleşmenin yapıldığı tarihten itibaren 5 ( Beş ) gün içinde

yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

d) İşin süresi

:Yer tesliminden itibaren 250 (İkiyüzelli) takvim günüdür.

3-İhalenin

 

a) Yapılacağı yer

:Gümüşsuyu Mah.İnönü Caddesi No:2 Taksim-Beyoğlu-İstanbul

b) Tarihi ve saati

:06.06.2017 – Saat: 14.30


Yeterlilik

4-İhaleyekatılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesindeuygulanacak kriterler:

4.1.İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.2.Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaretve/veya sanayi odası veya ilgili meslek odası belgesi

4.1.2.1.Gerçek kişi olması halinde, kayıtlıolduğu ticaret ve/veya sanayi odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilanveya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunugösterir belge,

4.1.2.2.Tüzelkişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğuTicaret ve/veya Sanayi Odasından ilk ilan veya ihale tarihinin içerisindebulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

4.1.3.Teklif vermeyeyetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.

4.1.3.1.Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imzabeyannamesi.

4.1.3.2.Tüzel kişi olması halinde, ilgisinegöre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğinyönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi,bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bubilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya buhususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

4.1.4.Şekli ve içeriği işe ait Tipİdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.5.Bu işe ait İdari Şartnamedebelirlenen geçici teminata ilişkin geçici teminat mektubu veya geçici teminatmektupları dışındaki teminatların Muhasebe Müdürlüğüne yatırıldığını gösteren makbuzlar.

4.1.6.Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekiladına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ilevekilin noter tasdikli imza beyannamesi.

4.1.7.İsteklininortak girişim olması halinde, bu Şartname ekinde yer alan standart forma uyguniş ortaklığı beyannamesi.

4.1.8.Tüzel kişi tarafından iş deneyimi göstermek üzeresunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına aitolması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunanticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebecimali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiğitarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunugösteren belge.

4.1.9.İsteklinin, ihalenin yapıldığı yıl içerisinde ilgili meslek odasıŞubesince düzenlenmiş, serbest mimarlık hizmetleri yapmaya yetkili olduğunubelirten serbest mimarlık hizmetleri büro tescil belgesi.

4.1.10.İhaledökümanı ekindeki hizmet hesap cetvelinde yer alan Hizmet Türlerine görebelirlenen hizmet oranları ve hizmet tutarlarına göre oluşturulan, teklifbedelini gösterir hizmet hesap cetveli.

4.1.11.Serbest Mimarlık Hizmetleri Büro TescilBelgesine sahip mimarın, mimarlar odası üye tanıtım belgesi ve mezuniyetbelgesi.

4.2- Ekonomik ve mali yeterliğeilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkinherhangi bir belge istenmemektedir.

4.3-Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gerekenkriterler:

İstekli tarafından yurt içinde veya yurt dışında kamu veya özel sektörebedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilerek ilk ilan tarihindengeriye doğru son beş yıl içinde kabulü yapılan veya devredilen işlerde, deviröncesindeki veya sonrasındaki dönemde ilk sözleşme bedelinin en az % 80’iningerçekleştirilmesi şartıyla, ilk ilan tarihinden geriye doğru son beş yıliçinde kabulü yapılan ihale konusu iş veya tanımlanan benzer işe ilişkin hizmetişleriyle ilgili deneyimi gösteren ve teklif edilen bedelin % 50’sinden az olmamak üzere  teksözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi.

 

4.4- Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler;2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunun 6.maddesindebelirtilen Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür ve Tabiat Varlıklarından 1.Grup; camii veya mescit veya türbe veya kümbet veya kilise veyamedrese veya hamam veya imaret veya külliye veya tekke veya saray veyakervansaray veya han yapısı taşınmazların; rölöve ve restitüsyon ilerestorasyon projeleri ile diğer ilgili belgelerin içerikleri ve ölçeklerikoruma kurulunca belirlenen müdahalelerine” göre  çizilerek ilgili BölgeKoruma Kurulunca onaylanarakkurul kararı alınmış işler benzeriş olarak kabul edilecektir. İş DeneyimBelgesinin ekinde kurul kararına ait belge sunulacaktır. Bölge Müdürlüğümüzsorumluluk alanında bulunan işlere ilişkin iş bitirme belgesi sunulması halindekurul kararının sunulmasına gerek bulunmamaktadır.

            Buihalede benzer iş olarak belirlenen 1.Grup tescilli taşınmaz kültür varlığı; camii veya mescit veya türbe veya kümbet veya kilise veyamedrese veya hamam veya imaret veya külliye veya tekke veya saray veya kervansarayveya han yapısı taşınmazların dışında kalan diğer yapılar benzer işolarak kabul edilmeyecektir.

4.5. Sunulan iş deneyimbelgelerinin; 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamındaki Hizmet Alım İşleriUygulama Yönetmeliğinde belirtilen hususlara uygun olarak düzenlenmiş olmasıgerekmektedir.

İlanı veya duyurusu 31/8/2010 tarihinden sonra yapılan ihalelere ilişkinolarak bir sözleşme kapsamında alınmış olan iş deneyim belgelerinin EKAP’akayıt edilmiş ve EKAP üzerinden alınmış olarak sunulması zorunludur. HizmetAlım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinin Ek Madde-1 “İş deneyimbelgelerinin EKAP üzerinden düzenlenmesi” başlığı altında belirtilen hükümleruyarınca; EKAP üzerinden kayıt edilme zorunluluğu getirilen iş deneyimbelgelerinin EKAP üzerinden kayıt edilmedikleri müddetçe yapılan ihalelerde işdeneyimini tevsik edici belge olarak kabul edilmeyecektir.

5-Bu ihaleye sadece yerli isteklilerkatılabilecektir.

6-İhale dokümanı, Gümüşsuyu Mah.İnönü CaddesiNo:2 Taksim-Beyoğlu-İstanbul –Vakıflar 1.BölgeMüdürlüğü Sanat Eserleri ve Yapı İşleri Şube Müdürlüğü 5.kat İhale Bürosu adresindegörülebilir veya İstanbul Vakıflar 1.Bölge Müdürlüğü adına şartname bedeli olarak VakıfbankTaksim Şubesi nezdindeki TR100001500158007285989280 hesap numarasına, işin adıile birlikte tüzel veya gerçek kişiliğin ünvanı ile vergi numarası belirtilmeksuretiyle 100,00 (yüz) TL. yatırılarak alınmış makbuz karşılığında aynıadresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların kendileri veyanoter onaylı vekaletnameyi haiz yetkili temsilcileri ihale tarihinden en az üçgün önce (02.06.2017 mesai bitiminekadar) satın almaları zorunludur.

7-Teklifler ihale saatine kadar ihalenin yapılacağı adrese verilebileceğigibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

8- İstekliler tekliflerini, götürü bedelüzerinden vereceklerdir; ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle toplambedel üzerinden götürü bedel sözleşme düzenlenecektir.

9- İstekliler teklif edilen bedelin %5 inden azolmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

10- Verilentekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 takvim günü olmalıdır.

11- Konsorsiyum olarakihaleye teklif verilemez.

 

    DİĞER HUSUSLAR:

Not: İhale dökümanıalmak isteyen isteklilerin, tüzel kişiliği temsile yetkili temsilcilerininnoterlikçe düzenlenen imza sirkülerinin aslı, gerçek kişilerin ticaret sicilgazetesinin aslı ve imza beyannamesi, gerçek veya tüzel kişiliğin vekaletnameyehaiz yetkili temsilcilerinin ise noterlikçe düzenlenen vekaletnamenin aslı ilegelmeleri, aksi takdirde mevzuat uyarınca ihale dokümanı satışı yapılmayacaktır.

İLAN OLUNUR.

Paylaş