İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı İskilip İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği- Çorum
İşin Adı Çorum İli İskilip İlçesi Çavuşoğlu Köyü Esentepe Mahallesi, Aşağışeyhler Köyü Kuzören Mahallesi Ve Ağcasu Köyü Orta Mahallesi Kanalizasyon Tesisi İnşaatı Yapım İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 31.05.2017 11:00:00
Son Teklif Tarihi 31.05.2017
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

Çorumili İskilip İlçesi Çavuşoğlu köyü Esentepemahallesi,Aşağışeyhler köyü Kuzörenmahallesi ve Ağcasu köyü Orta mahallesiKanalizasyon tesisi İnşaatı yapım işiaçık ihale usulü ile ihale edilecektir.

1-İdarenin

a)Adresi : İskilip İlçesi Köylere Hizmet GötürmeBirliği  Yenicami Mah.Akşemseddin Cad.Hükümet KonağıKat::2 İSKİLİP

b)Telefon ve faks numarası : 0 364 5116001 Faks: 03645116066

c)Elektronik posta adresi (varsa) : --

2-İhale konusu yapımişinin

a)Niteliği, türü, miktarı : Fosseptik ve Kanalizasyonhattı yapımı işi

b)İşin yapılacağı yer : Çorum/İskilip Çavuşoğlu köyüEsentepemahallesi,Aşağışeyhler köyü Kuzören mahallesi ve  Ağcasu köyü Ortamahallesi

c)İşe başlama tarihi : Sözleşme imzalanmasındanitibaren 5 gün içerisinde yerteslimi yapılarak işe  başlanacaktır.

d)İşin süresi : Yer tesliminden itibaren 90 gündür.

3-İhalenin

a)Yapılacağı yer : İskilip İlçesi Köylere HizmetGötürme Birliği

b)Tarihi ve saati : 31.05.2017 11.00

4.İhaleye katılabilmek için isteklilerde aranılanşartlar,belgeler ve yeterlilikkriterleri.

a)Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat içintelefon numarası ve faksnumarası

 b) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaretve/veyaSanayi Odası Belgesi.

 c) Ticaret ve Sanayi odasından veyabağlıbulunduğu meslek odasından ihalelerden yasaklı olmadığına dair belge

 d) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösterenİmzaBeyannamesi veya İmza Sirküleri.

 1- Gerçek kişi olması halinde, notertasdikliimza beyannamesi.

 2- Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göretüzelkişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğinyönetimindekigörevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesiveya buhususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imzasirküleri.

 e) Şekli ve içeriği bu Şartnamedebelirlenenkapalı zarf içerisinde teklif mektubu

 f)- 4734sayılıKan.10.Mad.(a),(b),(c),(d),(e),(g) ve (i) bentlerinde sayılandurumlardaolunmadığına ilişkin yazılı taahhütname.

 g) İhale dökümanı;Köylere Hizmet GötürmeBirliğininT.Vakıflar Bankası İskilip şubesinde bulunan TR44 0001 5001 58007293 5757 17İban nolu hesabına 150,00 TL(yüzelliTL) yatırılırak,banka dekontugösterilerekBirlik Müdürlüğünden satın alınacak olup, ihale dökümanı satınalındığına dairbanka dekontu ihale dosyası içerisine konulacaktır

 h) Bu Şartnamede belirlenen teklifin%3’ütutarında geçici teminat.(Köylere Hizmet Götürme Birliğinin T.C.Ziraatbankasıİskilip Şubesindeki 12991147- 5024 nolu emanet hesabına yatırılacak)

 ı) Vekaleten ihaleye katılma halinde,istekliadına katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikliimzabeyannamesi.

 i) Mesleki ve Teknik Yeterliliğe ilişkinistenenbelgeler.

 Son on beş yıl içinde bedel içeren birsözleşmekapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin % 50 oranından azolmamaküzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyiminigösterenbelgeler,

 İhaleye girecek mühendis vemimarlarınüniversitelerin inşaat mühendisliği ve mimarlık bölümlerinden mezunolduklarınıbelgeleyen diplomalarının tasdikli suretlerini sunmaları halinde işdeneyimbelgesi aranmaz.

 j) Bu ihalede benzer iş olarak; her türlüiçmesuyu tesisleri, yer üstü ve yer altı sulama tesisleri, içme suyu isalehatlarıve kanalizasyon tesisleri yapım işleri kabul edilecektir.

 k) İstekli ihale konusu işi yerinegetirebilmesiiçin aşağıda nitelik ve sayıları belirtilen teknik personeli işyerindebulundurmayı taahhüt edecektir.

 -Harita Teknikeri veya Topograf

 -İnşaat Teknikeri

5.İhale konusu işin yerine getirilebilmesiiçin,gerekli makine techizat ve diğerekipmana ilişkin belgeler.

 1 adet Kırıcılı Ekskavatör, kendi malıolmasıhalinde ruhsat,kiralık olması halinde kiralık sözleşmesi yada taahhütnameihaledosyasına konulacaktır.

6.İhaleyesadece yerli istekliler katılabilecektir.

7.İhalekonusu işin tamamı veya bir kısmı altyüklenicilere yaptırılamaz.

8.İhaleyi alacak firma sözleşmeyi imzalamadan önceihale bedelinin % 6’sıoranında katı teminatı idareye teslim edecektir.

9.İsteklilerihale dosyasını İskilip İlçesi KöylereHizmet Götürme Birliğine teslim edeceklerdir.iadeli taahhütlü posta vasıtasıylaGönderilen teklifler geçerlisayılmayacaktır.

10.Yapılacak iş ile ilgili Birliklere Yardım Ödeneğikapsamında ödenek tahsisiyapılmış olup birlik hesabına aktarılmıştır. İşintamamlanarak geçici kabullünyapılmasından sonra hazırlanacak hakedişdoğrultusunda Köylere Hizmet GötürmeBirliğince ödeme yapılacaktır.

11.İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

12.Birliğimiz Kamu ihale Kanununa tabii değildir. Ancak açıklık,rekabetve kamuyararı gibi temel ihale ilkelerine tabidir.
Yeterlilik
Paylaş