İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Beytüşşebap Köylere Hizmet Götürme Birliği- Şırnak
İşin Adı Mezra Köyü Mevcut İsale Hattı Yenilenmesi Yapım İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 29.05.2017 13:00:00
Son Teklif Tarihi 29.05.2017
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

MEZRAKÖYÜ MEVCUT İSALE HATTI YENİLENMESİ YAPIM İŞİ açık ihale usulü ile ihaleedilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

1 - İdarenin

a)Adresi : Hükümet Konağı 3.Kat

b)Telefon ve faks numarası : 0486 311 20 03 - 0486 311 20 59

c)Elektronik posta adresi (varsa) :

2 - İhale konusuyapım işinin

a)Niteliği türü ve miktarı : Yapım işleri 5 Km İsale Hattı Yapımı, 1 Adet KaptajYapımı,

b)Yapılacağı yer : Mezra Köyü

c)İşin süresi : İşe başlama tarihinden itibaren 45 takvim günüdür.

3 - İhalenin

a)Yapılacağı yer : Beytüşşebap Hükümet Konağı 3.Kat

b)Tarihi ve saati : 29.05.2017 - 13:00

4- İhaleye Katılabilmek İçin İsteklilerde Aranılan Şartlar, Belgeler ve YeterlikKriterleri

a) Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarasıile elektronik posta adresi.

b) Bu şartnamede belirlenen geçici teminat.

c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imzasirküleri.

1-Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

2-Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleriveya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten sondurumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgelerile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

ç) KHGB İhale Yönetmeliğinin 11. maddesinde sayılan durumlarda olunmadığınailişkin taahhütname

d) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin notertasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

e) İhale dokümanının satın alındığına dair belge

f) SGK borcu yoktur belgesi

g) Şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

ğ) Ticaret sicil gazetesi

h) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi.

1)Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğuyılda alınmış ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına veya ilgili MeslekOdasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2)Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlıbulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihininiçerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğunadair belge,

ı) Vergi borcu yoktur belgesi

Ekonomikve Mali yeterliliğe ilişkin istenen belgeler:

Meslekive Teknik yeterliliğe ilişkin istenen belgeler:

i) İş Deneyim Belgesi

4734sayılı kanunun 62 inci maddesinin (h) bendi uyarınca; mühendis ve mimarlarınmezuniyet belgeleriyle elde ettikleri deneyimin, mühendis veya mimarların en azbeş yıldır en az %51 hissesine sahip olduğu veya her iki ortağında mühendisolup %50-%50 ortak olduğu tüzel kişiler tarafındanda kullanılabilmesimümkündür.Ancak ortaklık oranları %50-%50 olan tüzel kişilere ilişkindüzenlemede her iki ortağında mühendis olması koşulu aranacak olup ortaklardanbirinin veya her ikisinin de mimar olduğu %50-%50 ortaklık oranları olan tüzelkişiler ortaklarına ait mezuniyet belgeleriyle ihaleye katılamayacaklardır.

Tüzelkişilerin ( her iki ortağında mühendis olup %50-%50 ortak olduğu tüzel kişilerhariç) ortaklarına ait mezuniyet belgesini iş deneyimlerini teşvik içinsunabilmeleri için,mezuniyet belgesi sahibi ortağın en az beş yıldır %51hissesine sahip olunduğunun ,ihalenin ilk ilan veya davet tarihinden sonraYMM,SMMM yada ticaret ve sanayi odası /ticaret odası bünyesinde bulunan ticaretsicil memurlukları tarafından düzenlenen ( KİK031.3/Y) nolu standart formauygun belge ile teşvik edilmesi zorunludur

5- Bu ihalede benzer iş olarak ; İçme Suyu,Sulama Suyu Yapım İşleri

6- İhale; Birlik İhale Yönetmeliği gereğince Açık İhale Usulü ile yapılacaktır.

7- a) Açık ihale usulünde teklifler yazılı olarak yapılır. Teklif mektubu, birzarfa konulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı veyaticaret unvanı ile hangi işe ait olduğu yazılır. Zarfın yapıştırılan yeriistekli tarafından imzalanır, kaşesi veya mührü basılır. Bu zarf geçiciteminata ait alındı veya geçici teminat belgesi ve ihaleye katılabilme şartıolarak istenilen diğer belgelerle birlikte ikinci bir zarfa konularakkapatılır. Dış zarfın üzerine isteklinin adı ve soyadı veya ticaret unvanı iletebligata esas olarak göstereceği açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğuyazılır.

b)Teklif mektubunda ihale dokümanının tamamen okunup kabul edildiğininbelirtilmesi, teklif edilen bedelin rakam ve yazı ile birbirine uygun olarakaçıkça yazılması, üzerinde kazıntı, silinti, düzeltme bulunmaması ve teklifmektubunun ad, soyad veya ticaret unvanı yazılmak suretiyle yetkili kişilerceimzalanmış olması zorunludur. Bunları karşılamayan teklifler reddedilir ve hiçyapılmamış sayılır. Teklif mektuplarının istekli tarafından imzalanması ve bumektuplarda ihale dokümanının tamamen okunup kabul edildiğinin belirtilmesi,teklif edilen fiyatın rakam ve yazı ile açık olarak yazılması zorunludur.Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti veyadüzeltme bulunan teklifler reddedilir ve hiç yapılmamış sayılır.

8- İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

9- İhale dokümanına İlçe Özel İdare Odası’den ücretsiz olarak bakılabilir.İhaleye teklif verecek olanların ihale dökümanını satın almaları zorunludur.İhale dökümanı 500 TL karşılığı verilmektedir.( İhale Dokümanı YatırılacakHesap 08697674-5002)

10- İstekliler tekliflerini,Götürü Bedel şeklinde vereceklerdir. İhale sonucu,üzerine ihale yapılan istekliyle Götürü Bedel sözleşme imzalanacaktır.

11- Teklifler; 29.05.2017 tarih ve saat 12:59’e kadar İlçe Özel İdare Odası'naverilebilecektir. Posta yoluyla gönderilen teklifler değerlendirmeyealınmayacaktır.

12- İstekliler teklif edilen bedelin en az %3’ü tutarında kendi belirleyeceklerioranda geçici teminat vereceklerdir.

13- Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az takvimgünü olmalıdır.

14- Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

15- Bu ihalede fiyat farkı verilmeyecektir.

16- Birliğimiz 2886 ve 4734 sayılı Kanunlara tabii olmayıp, 28.04.2007 tarih ve26506 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan yönetmelik hükümleri geçerlidir. İdareihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir.

17- Ortak girişimlerihaleye teklif veremeyecektir


Yeterlilik
Paylaş