İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.ş (botaş) Doğalgaz İşletme Ve Piyasa İşlemleri Bölge Müdürlüğü- Ankara
İşin Adı Marmara Deniz Boru Hattı Sisteminin Görsel İncelemesi
İlan Tarihi 12.07.2017
İhale K.No 2017/332503
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 26.07.2017 14:00:00
Son Teklif Tarihi 26.07.2017
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
İhale Kayıt Numarası : 2017/332503
İşin Adı : Marmara Deniz Boru Hattı Sisteminin Görsel İncelemesi
İhale Türü - Usulü : Hizmet Alımı - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : Eskişehir Yolu 25. Km Yapracık Mevkii Etimesgut Ankara
b) Telefon ve faks numarası : 0312 297 39 54 - 0312 297 38 40
c) Elektronik posta adresi :
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının 
görülebileceği internet adresi
: www.botas.gov.tr
2 - İhale konusu hizmetin
a) Niteliği, türü ve miktarı : Bu sözleşme kapsamında gerçekleştirilecek olan iş, 1987 yılında inşa edilen Marmara Denizi Boru Hattı Sistemi üzerinde deformasyon, yer değiştirme ve hasarların olup olmadığının tespiti, boru hattı koordinatlarının alınması, anomalilerin belirlenerek listelerin hazırlanması, katodik koruma ölçüm değerlerinin alınması, boru hattının görsel incelemesinin yapılması ve boru hattının stres analizi işlerini kapsamaktadır.
b) Yapılacağı Yer : İşin yapılacağı yerler; Ambarlı-Pendik (İstanbul) ve Muallim-Hersek (Muallim/Kocaeli-Hersek/Yalova)’tir.
c) Süresi : Sözleşmenin süresi, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 280 (iki yüz seksen) takvim günüdür. İşin süresi işe başlama tarihinden itibaren 210 (iki yüz on) takvim günüdür.
3- İhalenin / Ön Yeterlik / 
Yeterlik Değerlendirmesinin
:
a) Yapılacağı yer : BOTAŞ Doğal Gaz İşletme ve Piyasa İşlemleri Bölge Müdürlüğü, Eskişehir Yolu 25.km Yapracık Mevki Etimesgut / ANKARA
b) Tarihi ve saati : 26.07.2017 - 14:00

Yeterlilik
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1.İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

I. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

a) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

b) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

II. İdari Şartname ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu,

III. İdari Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin standart forma uygun geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Saymanlık ya da Muhasebe Müdürlüklerine yatırıldığını gösteren makbuzlar,

IV. İdari Şartnamenin 7.3 üncü maddesinde belirtilen yeterlik belgeleri

V. Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,

VI. İsteklinin ortak girişim olması halinde, İdari Şartname ekinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi,

VII. Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren, standart forma uygun belge,

VIII. Yabancı İstekliler Türkiye’de muhkim temsilcisi vasıtası ile teklif sunabilirler. Temsilciye yapılacak tebligatlar istekliye yapılmış sayılacaktır. İstekli Türkiye Temsilcisi olan Firmayla ilgili aşağıdaki bilgileri teklifi ile birlikte İdareye sunacaktır.

Temsilci Adı ve soyadı/Ticaret Unvanı
T.C. Kimlik No/Vergi Kimlik No
Tebligata esas adres
Telefon numarası
Bildirime esas faks numarası

Bildirime esas elektronik posta adresi

4.2.Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.2.1. Teknik Şartname’nin her bir maddesinin hangi cihazlarla gerçekleştirileceğinin tespit yöntemlerinin açıklandığı belge teklif zarfı kapsamında sunulacaktır. (Anılan belgede, cihaz teknik özellikleri belirtilmeli ve iş kapsamında kullanılacak olan cihazlara ilişkin katologlar Türkçe dokümanları ile birlikte belge ekinde yer almalıdır.)

4.2.2.İş Deneyim Belgesi: İstekli tarafından ihale konusu iş için teklif edilen bedelin %60’ından az olmamak üzere; yurt içinde veya yurt dışında, kamu veya özel sektörde ihale konusu iş veya İdari Şartnamenin 7.3.2.2 maddesinde belirtilen benzer işlere ilişkin olarak tek sözleşme kapsamında ve ilk ilan tarihinden geriye doğru son on yıl içinde geçici veya kesin kabul işlemleri tamamlanan işleri gerçekleştirdiğine dair iş deneyim belgesinin sunulması zorunludur.

4.2.3. Yüklenici firma ve/veya alt yüklenici ihale ilan tarihinden geriye doğru en az 5 yıldır ihale konusu işleri yaptığını ve yurtiçinde veya yurtdışında faaliyet gösteren en az 2 farklı doğal gaz/petrol şirketi/enerji şirketi/su/belediye sektöründe ihale konusu iş hususunda hizmet verdiğini gösteren bilgi/belgeleri referans olarak İdareye sunacaktır.

4.2.3. İstekli, ihale konusu hizmetlerin uzmanı olan ve İdari Şartname’nin 7.3.4 maddesinbde yer alan tabloda asgari özellikleri ve sayısı belirtilen teknik personeli iş süresince bünyesinde veya alt yüklenicisinde bulunduracağına dair taahhütnameyi ve çalıştırmayı düşündüğü personellerin gerekli nitelikleri taşıdığına dair belgeleri teklif zarfı kapsamında sunacaktır.

4.3. Bu ihalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, teklif edilen fiyatların en düşük olanıdır.

4.4. Bu ihale, yeterlik kriterlerini taşıyan yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

4.5. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

4.6.İhale Dokümanının Görülmesi ve Satın Alınması:

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı satın alınabilir. Posta ile doküman satın bedeli olan 60 TRY bedelin önceden BOTAŞ Doğal Gaz İşletme ve Piyasa İşlemleri Bölge Müdürlüğü'nün T.C. Vakıflar Bankası Bilkent/ANKARA Şubesi nezdindeki TR860001500158007292429682 no.lu hesabına havale edilmesi kaydıyla, ihale dokümanı posta veya kargo yoluyla satın alınabilir. Dokümanın posta veya kargo yoluyla satın alınmasına ilişkin talep yazısı, doküman bedelinin İdarenin hesabına yatırıldığına ilişkin dekont ile birlikte ihale tarihinden en az beş gün önce İdareye faks veya posta yoluyla bildirilir. İdare, talebin alındığı tarihi izleyen iki iş günü içinde dokümanı, doküman satın alındığına ilişkin İdare yetkilisince imzalı formu da ekleyerek, talep sahibinin belirttiği adrese gönderir. Bu durumda dokümanın postaya veya kargoya verildiği tarih, dokümanın satın alınma tarihi olarak kabul edilir. Dokümanın ulaşmamasından veya geç ulaşmasından ya da eksik olmasından dolayı İdare hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

4.7.İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

4.8. İstekliler tekliflerini götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşme imzalanacaktır.

4.9. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

4.10. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

4.11. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar BOTAŞ Doğal Gaz İşletme ve Piyasa İşlemleri Bölge Müdürlüğü, Haberleşme Birimi,  Eskişehir  Yolu  25.km Yapracık Mevki Etimesgut / ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli  taahhütlü  posta  vasıtasıyla  da gönderilebilir. İhale (son teklif verme) saatine kadar İdareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmaz.

4.12. Bu ihale, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç, aksi belirtilmediği takdirde 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu hükümlerine tabi değildir.


Paylaş