İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Adaklı İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı
İşin Adı Adaklı Sütlüce Köyü Ve Gümüşpınar Mezra Yolu Yol Kenarı Koruma Duvarı Yapım İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 28.07.2017 10:00:00
Son Teklif Tarihi 28.07.2017
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

AdaklıSütlüce Köyü ve Gümüşpınar mezra Yolu Yol Kenarı Koruma Duvarı Yapım İşiKöylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğinin 18 nci maddesine göre açıkihale usulü ile ihale edilecektir.

a) BİRLİĞİN ADI: Adaklı  İlçe Köylere Hizmet Götürme BirliğiBaşkanlığı

b) İHALENİN ADI, NİTELİĞİ, TÜRÜ VEMİKTARI: Adaklı Sütlüce Köyü ve Gümüşpınar mezra Yolu Yol Kenarı Koruma DuvarıYapım İşi: 330 m2 moloz taş duvar yüzlerine gömme oluklu derz yapılması,25,3 m3her türlü inşaatta temel dışında kuruda veya suda her dozda demirsiz beton (Betonyer ile), 506 m3 ocak taşı ile moloz taş inşaat (Hazır beton harcı ile), 1,32 ton normal çimentonakli,15,95 m3 kum nakli, 18,975 m3 çakıl nakli,  1716 ton kazı ve moloz nakli,1072,5 m3 makineile yumuşak ve sert toprak kazılması ve 26 m2 ahşaptan seri kalıp yapılması, L=110 Mt

c)İŞİN YAPILACAĞI YER:  Sütlüce Köyü veGümüşpınar Mezrası  

ç)İŞE BAŞLAMA VE BİTİRME TARİHİ :     Sözleşmenin yapıldığı tarihten itibaren 5(Beş) gün içinde yer teslimiyapılarak işe başlanacaktır. İşe başlama tarihinden itibaren bitirilme süresi45(Kırkbeş)  takvim günüdür.

d)İHALEYE KATILABİLME ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER

Mevzuatıgereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi odası belgesi

a)Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya sanayi odasından yada ilgili meslek odasından , ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğuyılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

b)Tüzel kişi olması halinde,ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaretve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yıldaalınmış,tüzel kişiliğinin odaya  kayıtlıolduğunu gösterir belge,

    2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösterenimza beyannamesi veya imza sirküleri

          a) Gerçek kişi olması halinde, notertasdikli imza beyannamesi,

         b) Tüzel kişi olması halinde,ilgisinegöre tüzel kişiliğin ortakları,üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğinyönetimdeki görevlileri belirten son durumu belirtir Ticaret Sicil Gazetesi,bubilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bubilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya buhususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

   3. Şekli ve İçeriği idari şartnamedebelirlenen teklif mektubu,

   4.  Şekli ve İçeriği idari şartnamede belirlenen geçici teminat,

   5. İhale konusu işin bir kısmı veya tamamı alt yüklenicilere yaptırılamaz,

   6. Tüzel kişi tarafından iş deneyiminigöstermek üzere sunulan belgenin,tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesinesahip ortağına ait olması halinde,ticaret ve sanayi odası/ticaret odasıbünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya daserbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenenve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak buşartın korunduğunu gösteren standart forma uygun belge,

7.Mesleki ve teknik Yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gerekenkriterleri;

             a) İş Bitirme Belgesi. İlk ilantarihinden geriye doğru son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşmekapsamında taahhüt edilen ihale konusu işe benzer işlerdeki deneyimini gösterenve teklif edilen bedelin, %50 oranından az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkiniş deneyim belgesi,  İş ortaklığında,pilot ortağın istenen asgari iş deneyim tutarının en az %80’ini, diğerortakların her birinin ise, istenen asgari iş deneyim tutarının en az % 20’sini,istenen asgari iş deneyim tutarını sağlaması zorunludur. İş ortaklığında, pilotortağın istenen asgari iş deneyim tutarının tamamını sağlaması halinde; diğerortaklar, istenen asgari iş deneyim tutarının % 40’ından az olmamak üzere,benzer işe ait olmayan bir yapım işine ilişkin belge sunabilirler.

b)Yüklenici bu işte çalıştırılmak üzere; 1 Adet ekskavatör , 1 Adet kamyon,1 adetbeton karma makinesi ve işin gerektirdiği diğer araç ve gereci bulundurmayıtaahhüt edecektir.

c)Yüklenici iş süresi boyunca iş başında 1 inşaat mühendisi  bulundurmayı taahhüt edecektir.

      8. Bu İhalede benzer iş olarak kabuledilecek işler ve benzer işlere denk sayılacak mühendislik ve mimarlıkbölümleri ;

      a) Bu ihalede benzer iş olarak her türlüyol yapım  işleri kabul edilecektir.

      b) Benzer işe denk sayılacak mühendislikveya mimarlık bölümleri ; İnşaat Mühendisliği ve mimarlık bölümleridir.

     9. 28.04.2007 tarih ve 26506 sayılı ResmiGazetede yayınlanan Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğinin 11 incimaddesinin (a), (b), (c), (ç), (d), (e), (f), (g) ve (ğ) bentlerinde sayılandurumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname,

   10. İstekliler tekliflerini Köylere HizmetGötürme Birlikleri İhale Yönetmeliğinin 28. Maddesinin 1,2,3 ve 4’ücüfıkralarındaki açıklama hükümlerine göre vereceklerdir. İhale komisyonunca ;verilen tekliflerin uygun olmaması halinde, İhale Yönetmeliğinin 38. Maddesinin2. Fıkrası ve 39. Maddesinin        1veya  2. Fıkrası hükümlerine göre yeniteklifler isteneceğinden firma yetkilisinin şahsen veya vekâleten ihalesalonunda firma kaşesi ile birlikte bulunması gerekmektedir.

      11. İhale dokümanının satın alındığınadair belge

      12. İstekliler tekliflerini, anahtarteslimi götürü bedel üzerinden verecektir.İhale sonucu, üzerine ihale yapılanistekliye anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacaktır.Bu ihalede işintamamı için teklif verilecektir.

e) İHALE DOKÜMANININ GÖRÜLECEĞİ YER VE HANGİ BEDELLE ALINACAĞI : İhale dokümanı,idarenin adresinde görülebilir ve 500,00 (Beşyüz ) Türk Lirası karşılığı aynıadresten Doküman  Satın alındı belgesidüzenlenerek  makbuz mukabilinde  satın alınacaktır.   Doküman bedeli birliğin Ziraat  Bankası Adaklı Şubesindeki TR87 0001 0013 89253811 2950 02 nolu vadesiz hesabına yatırılabilecektir.

f)İHALENİN SAATİ, YERİ VE TARİHİ

İhaleTarihi :28.07.2017 Cuma  günü  Saat:10: 00’da

Yeri             : Kaymakamlık Toplantı SalonuHükümet Konağı 2.Kat Adaklı-BİNGÖL

g)TEKLİFLERİN HANGİ TARİH VE  SAATE KADARNEREYE VERİLECEĞİ:

Teklifler28.07.2017 Cuma günü , saat  09:30’a  kadar Adaklı İlçe Köylere HizmetGötürme Birlik bürosuna  (Hükümet KonağıKat:1 Adaklı-BİNGÖL) teslim edilecektir.

h)YATIRILACAK GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI :  İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ündenaz olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.Banka teminatı şeklinde verilen teminatların süresi en az 90 takvim günüolmalıdır. Teminat mektubu verilecekse mektubun banka teyidiyle birlikteverilmesi gerekir.  Teyidi olmayan bankateminat mektubu kabul edilmeyecektir. Geçici Teminatın nakit olması halindeAdaklı İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Ziraat Bankası Adaklı Şubesinezdinde bulunan TR87 0001 0013 8925 3811 2950 02 nolu vadesiz hesabınayatırılabilecektir.

DİĞERHUSUSLAR:

     1-Vergi borcu olmadığına dair belge.

     2-SGK Müdürlüğünden Borcu olmadığına dair yazı

3-İflasıilan edilmediğine, zorunlu tasfiye kararı verilmediğine, alacaklılara karşıborçlarından   dolayı mahkeme idaresialtında bulunmadığına dair İflas ve Konkarto Belgesi.

     4- İcra Müdürlüğünden alınmış İcra BorcuOlmadığına Dair Yazı.

     5- KHGB İhale Komisyonu, ihaleyi yapıpyapmamakta serbesttir.


Yeterlilik
Paylaş