İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Yozgat Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı
İşin Adı Yozgat İli Merkezine 24 Derslikli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Binası Yapım İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 29.09.2017 14:00:00
Son Teklif Tarihi 29.09.2017
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

Yozgatİli Merkezine 24 Derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Binası Yapım İşi,Yozgat Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Tarafından, Köylere Hizmet GötürmeBirliği İhale Yönetmeliğinin 18 inci Maddesine Göre, Açık İhale Usulü İle İhaleEdilecektir.

1-İdarenin

a)Adresi:      A. Nohutlu Mah. Sakarya Cad.Güneş Sok. İl Özel İdaresi 1 Nolu Hizmet Binası Altı No:1 Merkez/YOZGAT

b)Telefon ve faks numarası         :        0 354 212 93 96- 0 354 212 93 96

c)Elektronik Posta Adresi:  -

ç)İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : www.yozgatozelidare.gov.tr www.yozgat.gov.tr

2-İhale Konusu Yapımİşinin

a)Niteliği, türü ve miktarı:  1 Adet 24Derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Binası Yapım İşi

b)Yapılacağı yer:     Yukarı NohutluMahallesi Merkez/YOZGAT

c)İşe başlama tarihi :        Sözleşmenin imzalandığı tarihtenitibaren 10(on) gün içinde

yerteslimi yapılarak işe başlanacaktır.

ç)İşin süresi: Yer tesliminden itibaren 600(altı yüz) takvim günüdür.

3- İhalenin

a)Yapılacağı yer: A. Nohutlu Mah. Sakarya Cad. Yozgat Valiliği Toplantı SalonuKat:1 YOZGAT

b)Tarihi ve saati:     29/09/2017 Saat:14.00

4.İhaleye Katılabilme Şartları ve İstenilen Belgeler İle YeterlikDeğerlendirmesinde Uygulanacak Kriterler:

4.1.İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

a) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da Esnaf ve SanatkarlarOdası veya ilgili Meslek Odası Belgesi.

1.Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından yada esnaf ve sânatkar odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veyaihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterirbelge,

2.Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaretve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yıldaalınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

b)Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.

1.Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

2.Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleriveya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten sondurumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir TicaretSicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzereilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzelkişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

c)  Şekli ve içeriği idari şartnamedebelirlenen teklif mektubu.

ç)  Şekli ve içeriği idari şartnamedebelirlenen geçici teminat.

d) Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmayailişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,

e) İsteklinin ortak girişim olması halinde, İdari Şartname ekinde yer alanstandart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi,

İhaleyeiş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde; İş ortaklığının her bir ortağıtarafından (a) ve (b) maddelerde yer alan belgelerin ayrı ayrı sunulmasızorunludur.

f)İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2.Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gerekenkriterler:

4.2.1.Gerçekleştirilen taahhütler kapsamında sunulacak belgeler;

İşdeneyim belgeleri:

İsteklinin,yurt içinde veya yurt dışında kamu veya özel sektöre bedel içeren bir sözleşmekapsamında taahhüt edilen ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin olarak;

a)İlk ilan tarihinden geriye doğru son onbeş yıl içinde geçici kabulü yapılan,

b)İlk ilan tarihinden geriye doğru son onbeş yıl içinde geçici kabulü yapılanişlerde, ilk sözleşme bedelinin en az % 80'i oranında denetlenen ya dayönetilen,

c)Devam eden işlerde; ilk ilan tarihinden geriye doğru son onbeş yıl içindegerçekleşme oranı toplam sözleşme bedelinin en az % 80'ine ulaşan ve kusursuzolarak gerçekleştirilen,

ç)Devam eden işlerde; ilk ilan tarihinden geriye doğru son onbeş yıl içindegerçekleşme oranı toplam sözleşme bedelinin en az % 80'ine ulaşan ve kusursuzolarak gerçekleştirilen işlerde; ilk sözleşme bedelinin en az % 80'i oranındadenetlenen ya da yönetilen,

d)Devredilen işlerde, devir öncesindeki veya sonrasındaki dönemde ilk sözleşmebedelinin en az % 80'inin gerçekleştirilmesi şartıyla, ilk ilan tarihindengeriye doğru son onbeş yıl içinde geçici kabulü yapılan, işlere ilişkindeneyimini gösteren belgeleri sunması zorunludur.

İsteklitarafından teklif edilen bedelin % 60'ından az olmamak üzere, ihale konusu işveya benzer işlere ait tek sözleşmeye ilişkin, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ikincil mevzuatı olan Yapım İşleri İhaleleriUygulama Yönetmeliğine göre düzenlenen yukarıda sayılan bentler kapsamındaki işdeneyimini gösteren belgelerin sunulması gerekir.

İşortaklığında, pilot ortağın istenen asgari iş deneyim tutarının en az % 80’ini,diğer ortakların her birinin ise istenen asgari iş deneyim tutarının en az %20’sini ayrı ayrı sağlaması zorunludur.

Tüzelkişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğinyarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde,  idari şartnamede açıklandığı şekilde standartforma ve durumuna uygun Ortak Durum Belgesinin de iş deneyim belgesi ilebirlikte sunulması zorunludur.

İşdeneyim belgelerinin değerlendirilmesi, tutarının tespiti ile güncellenmesineilişkin kriterler ve kabul edilecek belgeler ile iş deneyim belgelerine ilişkindiğer hususlar idari şartnamede yer almaktadır.

4.2.2.Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: Kamu İhale Kurumu tarafındanyayımlanan Yapım işlerinde İş Deneyiminde Değerlendirilecek Benzer İşlere DairTebliğde belirtilen; B/III Gurubu işleri ihale konusu iş veya benzer işe denksayılacaktır.

4.2.3.Mezuniyet belgeleri/diplomalar: Fakültelerin İnşaat Mühendisliği veya Mimarlıkbölümlerinden mezun olanların diplomaları ihale konusu iş veya benzer işe denksayılacaktır.

5.İhale ekonomik açıdan en avantajlı teklifi veren isteklinin üzerindebırakılacaktır.

Ekonomikaçıdan en avantajlı teklif ; en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.

6.İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7.İhale dokümanının görülmesi ve alınması:

İhaledokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve CD ortamında 5.000,00.-TL(beşbinTürk Lirası) bedel karşılığı A. Nohutlu Mah. Sakarya Cad. Güneş Sok. İl Özelİdaresi 1 Nolu Hizmet Binası Altı No:1 Merkez/YOZGAT adresinden teminedilebilir.  İhale teklif vereceklerin ihaledokümanını almaları zorundadır.

8.Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar A. Nohutlu Mah. Sakarya Cad. YozgatValiliği Toplantı Salonu Kat:1 Merkez/YOZGAT adresine elden teslim edilecektir.Posta ile veya iadeli taahhütlü olarak teklif verilemez ve bu şekildegönderilen teklifler değerlendirmeye alınmaz.

9.İstekliler tekliflerini, anahtar teslimi götürü bedel üzerinden vereceklerdir;ihale sonucu, ihale üzerine bırakılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedelsözleşme imzalanacaktır.

10.İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendibelirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11.Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan)takvim günüdür.

12.Yozgat Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

13.Teklif kapsamında sunulması istenilen belgeler ve bu belgelere eklenmesizorunlu ekler, taşımaları gereken kriterler ve değerlendirilmeleri ile ilgilidiğer hususlar İdari Şartnamede yer almaktadır.


Yeterlilik
Paylaş