İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Simav Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı- Kütahya
İşin Adı Simav Bakım Evi Yapım İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 20.11.2017 10:00:00
Son Teklif Tarihi 20.11.2017
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

SimavBakım evi yapım işi açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin

a)Adresi : Simav Hükümet Konağı kat: 2- Simav/ KÜTAHYA

b)Telefon ve faks numarası : 274 5138347 - 274 5138347

c)Elektronik posta adresi (varsa) : khgbsimav@hotmail.com

2 - İhale konusuyapım işinin

a)Niteliği türü ve miktarı : Yapım işleri 1 Ad. Bakım evi yapım işi,

b)Yapılacağı yer : Kütahya İli Simav İlçesi

c)İşin süresi : Yer Tesliminden itibaren 180 takvim günüdür.

3 - İhalenin

a)Yapılacağı yer : Simav Hükümet Konağı Kaymakamlık Toplantı Salonu

b)Tarihi ve saati : 20.11.2017 - 10.00

4- İhaleye Katılabilmek İçin İsteklilerde Aranılan Şartlar, Belgeler ve YeterlikKriterleri

a) Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası ve faksnumarası ile elektronik posta adresi.

b) Bu şartnamede belirlenen geçici teminat.

c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imzasirküleri.

1-Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

2-Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleriveya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten sondurumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgelerile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

ç) Tüzel kişi istekli tarafından sunulan iş deneyim belgesinin, aynı tüzelkişinin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde sunulacakİş Deneyim Belgesinin Başka Bir Tüzel Kişiye Kullandırılmayacağına İlişkinTaahhütname.

d) İsteklinin iş ortaklığı olması halinde, şekli ve içeriği bu şartnamedebelirtilen iş ortaklığı beyannamesi.

e) KHGB İhale Yönetmeliğinin 11. maddesinde sayılan durumlarda olunmadığınailişkin taahhütname

f) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin notertasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

g) Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişiliklere ilişkin beyanname.

ğ) İhale dokümanının satın alındığına dair belge

h) SGK borcu yoktur belgesi

ı) Şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

i) Ticaret sicil gazetesi

j) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi.

1)Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğuyılda alınmış ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına veya ilgili MeslekOdasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2)Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlıbulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihininiçerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğunadair belge,

k) Vergi borcu yoktur belgesi

l) Yer gördü tutanağı

Ekonomikve Mali yeterliliğe ilişkin istenen belgeler :

m) Banka referans mektubu : Teklif edilen bedelin % 10`undan az olmamak üzereistekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdikredisini veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayanmevduatını gösterir banka referans mektubu, Bu kriter mevduat ve kreditutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunularaksağlanabilir.

Meslekive Teknik yeterliliğe ilişkin istenen belgeler :

n) İş Deneyim Belgesi: İsteklinin içinde, ilk teklif edeceği bedelin en az %80 ioranında gerçekleştirdiği idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veyabenzer işlerle ilgili deneyimini gösteren tek sözleşmeye ilişkin İş BitirmeBelgesini sunması zorunludur.

İhaleyegirecek olan mühendis ve mimarların, üniversitelerin İnşaat Mühendisliği,Mimarlık bölümlerinden mezun olduklarını belgeleyen diplomalarının noteronaylı suretlerini sunmaları halinde iş deneyim belgesi aranmaz.

o) İsteklinin Organizasyon Yapısı : İsteklinin ihale konusu işi yerinegetirebilmesi için aşağıda nitelik ve sayıları belirtilen teknik personeli işyerinde bulundurmayı taahhüt edecektir.

AdetPozisyon Mesleki Ünvan Mesleki Özellik

1Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi veya Mimar En az 5 yılı deneyimli

5- Bu ihalede benzer iş olarak ; 11/06/2011 tarihli, 27961 sayılı ResmiGazete’de yayımlanan ve Yapım İşlerinde Benzer İş Grupları Tebliğinde yer alanB-III (Bina İşleri) Grubu İşler benzer iş olarak kabul edilecektir.

Benzerişe denk sayılacak Mühendislik veya Mimarlık bölümleri;     İnşaat Mühendisliği veya Mimarlık

7- a) Açık ihale usulünde teklifler yazılı olarak yapılır. Teklif mektubu, birzarfa konulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı veyaticaret unvanı ile hangi işe ait olduğu yazılır. Zarfın yapıştırılan yeriistekli tarafından imzalanır, kaşesi veya mührü basılır. Bu zarf geçiciteminata ait alındı veya geçici teminat belgesi ve ihaleye katılabilme şartıolarak istenilen diğer belgelerle birlikte ikinci bir zarfa konularakkapatılır. Dış zarfın üzerine isteklinin adı ve soyadı veya ticaret unvanı iletebligata esas olarak göstereceği açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğuyazılır.

b)Teklif mektubunda ihale dokümanının tamamen okunup kabul edildiğininbelirtilmesi, teklif edilen bedelin rakam ve yazı ile birbirine uygun olarakaçıkça yazılması, üzerinde kazıntı, silinti, düzeltme bulunmaması ve teklifmektubunun ad, soyad veya ticaret unvanı yazılmak suretiyle yetkili kişilerceimzalanmış olması zorunludur. Bunları karşılamayan teklifler reddedilir ve hiçyapılmamış sayılır. Teklif mektuplarının istekli tarafından imzalanması ve bumektuplarda ihale dokümanının tamamen okunup kabul edildiğinin belirtilmesi,teklif edilen fiyatın rakam ve yazı ile açık olarak yazılması zorunludur.Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti veya düzeltmebulunan teklifler reddedilir ve hiç yapılmamış sayılır.

8- İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

9- İhale dokümanına Simav Hükümet Konağı Köylere Hizmet Götürme BirliğiBürosu’den ücretsiz olarak bakılabilir. İhaleye teklif verecek olanların ihaledökümanını satın almaları zorunludur. İhale dökümanı 750,00 TL karşılığıverilmektedir.

10- İstekliler tekliflerini,Götürü Bedel şeklinde vereceklerdir. İhale sonucu,üzerine ihale yapılan istekliyle Götürü Bedel sözleşme imzalanacaktır.

11- Teklifler; 20.11.2017 tarih ve saat 10.00’e kadar Simav Hükümet KonağıKaymakamlık Toplantı Salonu'na verilebilecektir. Posta yoluyla gönderilenteklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

12- İstekliler teklif edilen bedelin en az %3’ü tutarında kendi belirleyeceklerioranda geçici teminat vereceklerdir.

13- Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60takvim günü olmalıdır.

14- Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

15- Bu ihalede fiyat farkı verilmeyecektir.

16- Birliğimiz 2886 ve 4734 sayılı Kanunlara tabii olmayıp, 28.04.2007 tarih ve26506 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan yönetmelik hükümleri geçerlidir. İdareihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir.

17- Ortak girişimlerihaleye teklif veremeyecektir


Yeterlilik
Paylaş