İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü- Rize
İşin Adı Çamlı Çay Fabrikası Kazan Dairesi Ve Sosyal Hizmet Binalarının Doğalgaz Dönüşümü İşi Satın Alınacaktır
İlan Tarihi 16.11.2017 (R.G)
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 28.11.2017 14:00:00
Son Teklif Tarihi 28.11.2017
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

1 - Teşekkülümüz Çamlı Çay Fabrikası’nın ihtiyacı, kazan dairesi ve sosyal hizmet binalarının doğalgaz dönüşümü işi Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9’uncu maddesi kapsamında Açık İhale Usulü ile satın alınacaktır.

2 - Bu işe ait şartnameler, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı, RİZE adresinden 100,00-TL bedelle tahsil fişi karşılığında temin edilebilir.

3 - İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 28.11.2017 günü saat 14:00’e kadar Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Haberleşme ve Arşiv Müdürlüğü, Evrak Kayıt Bürosu - Rize adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14.00’de açılacaktır.

4 - Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf ve faksla yapılacak müracaatlar kabul edilmez.

5 - İhale alternatif tekliflere kapalıdır.

6 - Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.

7 - Teklif edilen bedelin KDV hariç en az %3’ü oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç % 6’sı oranında kesin teminat alınır.

8 - İhale Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığında yapılacaktır.

9 - İhale kısmi teklife açıktır. (İstekliler mahal listesinin A grubundaki veya B grubundaki malzemelerin tamamına teklif vermek koşuluyla kısmi teklif verebilirler.)

10 - Teşekkülümüz bu ihalede, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.

Yeterlilik
Paylaş