İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Arıcak Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı- Elazığ
İşin Adı Elazığ-arıcak-bükardi Beldesi 4 Daireli Öğretmen Lojmanı İnşaatı Yapım İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 25.01.2018 14:45:00
Son Teklif Tarihi 25.01.2018
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

Elazığ-Arıcak-BükardiBeldesi 4 Daireli Öğretmen Lojmanı İnşaatı Yapım İşi Köylere Hizmet GötürmeBirliği İhale Yönetmeliği” nin 18.Maddesine göre ‘’Açık İhale Usulü" ile ihaleedilecektir.

1- BİRLİĞİN

a)Adresi : Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı Arıcak  -  ELAZIĞ

b)Telefon ve faks numarası : Tel  : ( 0424) 7712096   Fax : ( 0424 ) 7712092

c)Elektronik posta adresi (varsa) : aricakkhgb@hotmail.com

2-İHALE KONUSU YAPIMİŞİNİN

a)Adı, niteliği, türü, miktarı : 4 Daireli Lojman Yapımı ve Çevre Düzenlemesi İşi

b)Yapılacağı yer : Bükardi Beldesi - Arıcak / ELAZIĞ

c)İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığının, idare tarafından yüklenicininkendisine veya tebligat için gösterdiği adrese tebliğ tarihini izleyen gündenitibaren On Beş (15) gün içinde Yapım İşleri Genel Şartnamesi  hükümlerine göre yer teslimi yapılarak işebaşlanır.  

d)İşin süresi : İşin süresi, yer tesliminin yapıldığı tarihten itibaren,  240 (İkiyüzkırk) takvim günüdür.

3-İHALENİN

a)Son teklif verme tarihi ve saati : 25 / 01 / 2018  – Saat:14:00 

b)Yapılacağı yer : Arıcak Kaymakamlığı Toplantı Salonu

c)Tarihi ve saati : 25 / 01 / 2018  –  Saat:14:45’de

4-İhaleyekatılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesindeuygulanacak kriterler:

4.1.İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1-Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası ve faksnumarası ile elektronik posta adresi.

4.1.2-Mevzuat gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve / veya Sanayi Odası belgesi.

4.1.2.1– Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisindebulunduğu yılda alınmış ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına veyailgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.2.2– Tüzel kişi olması halinde, mevzuat gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlıbulunduğu Ticaret ve / veya Sanayi Odasından ihaleye ilişkin ilk ilanınyapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dairbelge.

4.1.3   -Teklif vermeye yetkili olduğunugösteren İmza Beyannamesi veya imza sirküleri.

4.1.3.1-Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

4.1.3.2-Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleriveya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten sondurumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgelerile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

4.1.4- Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğinin 11 nci maddesinin (İdariŞartnamenin 10. maddesinin) a, b, c, ç, d, e, f, g, ğ bentlerinde sayılandurumlarda olunmadığına dair taahhütname.

4.1.5 - Şekli ve içeriği idari şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.6 - Şekli ve içeriği idari şartnamede belirlenen geçici teminat.

4.1.7-İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılmayacağınadair taahhütname.

4.1.8- İhale dokümanının satın alındığına dair belge.

4.1.9-Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişilere ait beyanname.

4.1.10-Gerçek veya tüzel kişi olması durumuna göre ortağı olduğu şahıs şirketleri ilesermayesinin yarısından fazlasına sahip olduğu sermaye şirketlerine ilişkinbeyanname.

4.1.11-Tüzel kişi istekli tarafından sunulan iş deneyim belgesinin, aynı tüzelkişinin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde sunulacakiş deneyim belgesinin başka bir tüzel kişiye kullandırmayacağına ilişkintaahhütname.

4.1.12– Vekaletten ihaleye katılma halinde istekli adına katılan kişinin notertasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

4.2 -Mesleki ve Teknik Yeterliğe İlişkin Belgeler, Bu Belgelerin Taşıması GerekenKriterler:

4.2.1-İş deneyim belgeleri,

4.2.2-İstekliler, son on beş ( 15 ) yıl içinde yurt içinde ve dışında kamu veya özelsektörde sözleşme bedelinin en az % 70 ‘ i oranında gerçekleştirdiği veya %50’si oranında denetlediği veyahut yönettiği idarece kusursuz kabul edilenihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren ve teklif edilenbedelin % 70 oranından az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkin iş deneyimbelgesi,

4.2.3-Bu ihalede benzer iş olarak; Yapım işlerinde iş deneyiminde değerlendirilecekbenzer işlere dair 11.06.2011 tarih ve 27961 sayılı Resmi gazete tebliğinde yeralan "YAPIM İŞLERİNDE İŞ DENEYİMDE DEĞERLENDİRİLECEK BENZER İŞLERE DAİRTEBLİĞ"in (B) ÜSTYAPI BİNA İŞLERİ: III.GRUP İŞLER BİNA İŞLERİ kabuledilecektir.

     İş deneyim belgesi yerine diplomalarınısunmak sureti ile gerçek kişi olarak ihaleye girecek olan mühendis ve mimarlariçin, Yapım İşleri Uygulama Yönetmeliğinin 55/c maddesi uyarınca Mimarlık veİnşaat Mühendisliği Bölümlerine ait diplomalar ihale konusu iş veya benzer işedenk sayılacaktır.

      Bu işe İnşaat Mühendisi katılabilecektir.Mühendis diplomasının aslı yada noter tasdikli suretinin ibraz edilmesizorunludur.

4.3- Bu İş İçin Taahhüt Olarak İstenen Teknik Personel:

İdariŞartnamenin 8.2.3 maddesinde belirtilen Personeller İçin Taahhüt verilecektir.

4.4  - Bu İş İçin Taahhüt Olarak İstenen YapıAraçları:

a)1 adet  kanal kazıcı (ekskavatör)

b)1 adet betonyer

c)1 adet kamyon

ç)1 adet traktör kepçe

5-  İhaleye sadece yerli isteklilerkatılabilecektir.

6-  İhale dokümanı, Arıcak Kaymakamlığınınwww.aricak.gov.tr sitesinde ve Arıcak İlçesi Köylere Hizmet Götürme BirliğiBaşkanlığı, Hükümet Konağı – Arıcak / ELAZIĞ adresinde görülebilir, 500,00(Beşyüz) TL karşılığında aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecekolanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

7-Tekliflerihale saatine kadar, bizzat istekli, kanuni temsilcileri ve tüzel kişilerdetemsile yetkili kişiler tarafından Komisyon Başkanlığına verilir. Posta ileveya iadeli taahhütlü olarak teklif verilemez ve bu şekilde gönderilenteklifler değerlendirmeye alınmaz. Komisyon Başkanlığına verilen tekliflerherhangi bir sebeple geri alınamaz.

 8-İstekliler tekliflerini, İdari Şartnamenin24. Maddesinde belirtilen şekilde; tekliflerini, Anahtar Teslimi Götürü Bedelüzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliye AnahtarTeslimi Götürü Bedel sözleşme imzalanacaktır.

 9- İstekliler, teklif edilen bedelin %3 ündenaz olmamak üzere, kendileri belirleyecekleri tutarda geçici teminatvereceklerdir. Geçici teminatı nakit olarak yatırmak isteyen istekliler, Arıcakİlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Ziraat Bankası Arıcak Şubesindeki25317098/ 5002 nolu hesabına yatırabilir.

10-Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az doksan(90) takvim günü olmalıdır.

11-Konsorsiyumolarak ihaleye teklif verilemez.

12-Bütün tekliflerin reddedilmesinde ve ihalenin iptal edilmesinde Birlikyetkilidir. Birlik bu işlemlerden dolayı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

13-İptal edilen ihalede ihale dokumanı satın alan isteklilerin ihale dokumanbedeli geçersizdir. Bu işlemlerden dolayı Kurumumuzdan herhangi bir haktalebinde bulunamaz.

14-Birliğimiz Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğine tabidir. 4734Sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 Sayılı Kamu İhaleleri Sözleşmeleri KanunuHükümlerine tabi değildir. Ancak yasak fiil veya davranışlar ile cezalarailişkin hususlarda  4/1/2002 tarihli 4734Sayılı Kamu İhale Kanunu, 4/1/2002 tarihli ve 4735 sayılı Kamu İhaleSözleşmeleri Kanunu ve 8/9/1983 ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunundabelirtilen hükümler uygulanır.

15-İhalekonusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.  

16-Birlik, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanuna tabi olmayıp, ihaleyi yapıp yapmamaktaserbesttir.

17-İhaleye Katılamayacaklar: İdari Şartnamenin 9. Maddesinde belirtilen şartlarıtaşıyanlar doğrudan veya dolaylı veya alt yüklenici olarak, kendileri veyabaşkaları adına hiçbir şekilde ihalelere katılamazlar

17-Diğer Hususlar:

17.1.Söz konusu yapım işin ödeneği Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafındantahsis edilecektir.

17.2.Ödeneğin tahsis edilme süresi işin bitim tarihinden sonraya kalması halindeyüklenici firma ödeneğin tahsis edilmesini beklemek zorundadır.

17.3.Bekleme süresi boyunca herhangi bir fiyat farkı veya gecikme cezası bedeli v.s.fark talep edilmeyecektir.

17.4. İstekli söz konusu işiçin teklif vermesi durumunda; İdari, teknik şartname, proje ve sözleşmetasarısında belirtilen tüm şartları peşinen kabul etmiş sayılır


Yeterlilik
Paylaş