İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Nizip Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü
İşin Adı Park Ve Bahçe İşleri İçin Ekipman Ve Ürün Alımı
İlan Tarihi 12.05.2021
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 3.06.2021 14:00:00
Son Teklif Tarihi 3.06.2021 14:00:00
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası : 2021/272593

1-İdarenin
a) Adresi : Mimar Sinan Mahallesi Niğbolu Sokak No: 20 27700 Nizip/GAZİANTEP
b) Telefon ve faks numarası : 0 (342) 517 3900 - 0 (342) 5172138
c) Elektronik Posta Adresi : nizipbelediye@hotmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :
Park ve Bahçe Ekipmanları Alımı İşi 2 Kısım muhtelif 1. Kısım (Çim Biçme ve Motorlu Tırpan): (2 kalem) 2. Kısım (Saksı ve Bitki): (5 kalem)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : YÜKLENİCİ/YÜKLENİCİLER ürünleri teknik şartnamede belirtilen şekil ve şartlara uygun olarak, Nizip Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü fidanlığına teslim edecektir.
c) Teslim tarihleri : Sözleşmenin taraflarca imza edildiği güne müteakip (izleyen) günden itibaren işe başlanacak ve teknik şartnamedeki ve aşağıda yazılı şekilde teslim edilecektir. 1. Kısım (Çim Biçme ve Motorlu Tırpan): Sözleşmenin taraflarca imza edildiği güne müteakip (izleyen) günden itibaren işe başlanacak ve 30 (otuz) takvim gün içinde teknik şartnamede yazılı şekilde teslim edilecektir. 2. Kısım (Saksı ve Bitki): a ) Polipropilen Saksı: Sözleşmenin taraflarca imza edildiği güne müteakip (izleyen) günden itibaren işe başlanacak ve 30 (otuz) takvim gün içinde teknik şartnamede yazılı şekilde teslim edilecektir. b ) Bitkiler: Sözleşmenin taraflarca imza edildiği güne müteakip (izleyen) günden itibaren işe başlanacak ve 360 (üçyüzaltmış) takvim gün içinde idaremizin isteği doğrultusunda peyderpey (partiler halinde) teknik şartnamede yazılı şekilde teslim edilecektir.


3- İhalenin
a) Yapılacağı yer : Nizip Belediyesi Yeni Hizmet Binası
b) Tarihi ve saati : 03.06.2021 - 14:00


Yeterlilik
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, İdari Şartname ekinde yer alan Tüzel Kişilerde Ortaklık Bilgilerine ve Yönetimdeki Görevlilere İlişkin Son Durumu Gösterir Belge ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

Numune Teslimi: İhalemiz Kısmi Teklife açık olduğundan, istekliler teklif mektup listesinde yer alan (1. Kısım (Çim Biçme ve Motorlu Tırpan) ürünler hariç, sadece    2. Kısım (Saksı ve Bitki) teknik şartnameye uygunluğunun belirlenmesi için, istekliler teklif ettikleri ürünlerin 1’er adet numune getirerek idaremiz yetkilisine teslim edecektir.

Numuneler tekliflerin sunulduğu İhale Birimine ihaleden önce teslim edilecektir, “numune teslim tutanağı” da aynı biriminden alınacaktır.

İstekliler numune tesliminde idaremizce 2 (iki) suret “numune teslim tutanağı” düzenlenerek imza altına alınacak bir sureti istekliye verilecektir. Numune teslim tutanağının bir nüshası teklif zarfı içine konulması tercih edilmektedir.

Numuneler ihale servisine son teklif verme tarih ve son teklif verme saatine kadar teslim edilecektir.

Kargo ile numune gönderilmesi durumunda “ihale dosyası” kesinlikle ayrı gönderilmelidir.

Numuneler kargo ile gönderilmesi halinde, ihale saatinden önce idaremize teslim edilecek, şekilde gönderilmesine dikkat edilmesi gerekir, ihale saatinden sonra getirilen kargolar teslim alınmayacaktır.

Her bir numune üzerine ürünü ve firmayı tanıtıcı bilgi amaçlı etiket şeklinde yapıştırılacak etiketlere (istekli adı, ürün adı ve ürün teklif sıra numarası) yazılması tercih edilmektedir.

İhalemiz Kısmi Teklife açık olduğundan, kısımların tamamına teklif verilecektir. İşin tamamına veya bir kısmına teklif veren isteklilerden numune istenilen 2. Kısım (Saksı ve Bitki) ürünlerden  1 kalem dahi eksik olursa: sadece numunesi eksik olan kısım teklif değerlendirme dışı bırakılacaktır.

İhale Komisyonu, teklif cetveli listemizdeki ve teslim edilen ürünler/numuneler üzerinden teknik şartnamede belirtilen özelliklere uygunluğunu kontrol ederek inceleyerek ihale kararını verecektir. Teknik Şartnameye uygun olmayan firmaların teklifi (uygun olmayan kısmı) değerlendirme dışı bırakılacaktır.

Teslim edilen numuneler, ihale süreci tamamlanmasına müteakip, ihale ile ilişkisi kalmayan isteklilere dilekçe ile başvurmaları halinde “numune iade tutanağı” ile geri iade edilecektir.

İhaleye ikinci en avantajlı teklifi sunan isteklinin numunesi, en avantajlı teklifi veren istekli sözleşmeyi imzaladıktan sonra tutanakla iade edilecek ve sözleşme imzalanan yüklenicinin numuneleri, ise sözleşme süresince idaremizde kalacaktır.

İhale kararından sonra 15 (onbeş) takvim günü içerisinde ihale ile ilişkisi kalmayan isteklilere dilekçe ile başvurmaları halinde numuneleri iade edilecektir. Bu süre içerisinde alınmayan numunelerden idaremiz sorumlu değildir.

İş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde ise teklif edilen numuneler ortaklardan biri ve/veya birkaçı tarafından, sunulması yeterli olacaktır.



5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Nizip Belediyesi İhale Servisi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 100 (Yüz) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14.Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Paylaş