İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü(tki) Ege Linyitleri İşletmesi/satınalma Şube Müdürlüğü
İşin Adı Kontrol Şube Müdürlüğü Eynez Yeraltı Kontrol Başmühendisliğine Bağlı Stok Sahalarından 300000 Ton Kömürün Yüklenmesi, Soma B Termik Santralinin 1-4 Ve 5-6 Üniteleri Kamyon Bunkerlerine Veya Stok Sahalarına Taşınması Ve Boşaltılması İşi
İlan Tarihi 14.07.2021
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 27.07.2021 14:00:00
Son Teklif Tarihi 27.07.2021 14:00:00
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
İhale Kayıt Numarası : 2021/411268
İşin Adı : Kontrol Şube Müdürlüğü Eynez Yeraltı Kontrol Başmühendisliğine Bağlı Stok Sahalarından 300000 Ton Kömürün Yüklenmesi, Soma B Termik Santralinin 1-4 Ve 5-6 Üniteleri Kamyon Bunkerlerine Veya Stok Sahalarına Taşınması Ve Boşaltılması İşi
İhale Türü - Usulü : Hizmet Alımı - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : 13 EYLÜL MH. ATATÜRK CD. 111 45500
b) Telefon ve faks numarası : 2366132326 - 2366122013
c) Elektronik posta adresi : elisatinalma@eli.gov.tr
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının
görülebileceği internet adresi
: www.eli.gov.tr
2 - İhale konusu hizmetin
a) Niteliği, türü ve miktarı : Kontrol Şube Müdürlüğü Eynez Yeraltı Kontrol Başmühendisliğine Bağlı Stok Sahalarından 300.000 ton Kömürün Yüklenmesi, Soma B Termik Santralinin 1-4 ve 5-6 Üniteleri Kamyon Bunkerlerine veya Stok Sahalarına Taşınması ve Boşaltılması İşi
b) Yapılacağı Yer : Kontrol Şube Müdürlüğü Eynez Yeraltı Kontrol Başmühendisliği’ne bağlı stok sahaları.
c) Süresi : 120 gün
3- İhalenin / Ön Yeterlik /
Yeterlik Değerlendirmesinin
:
a) Yapılacağı yer : E.L.İ. İşletme Müdürlüğü Atatürk Caddesi No:111 Soma/Manisa (2. Kat İhale Komisyonu Toplantı Odası)
b) Tarihi ve saati : 27.07.2021 - 14:00


Yeterlilik
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

1) İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

a) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya ilgili Meslek Odası Belgesi;

1) Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya ilgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

b) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

c) Şekli ve içeriği bu şartnamede belirlenen teklif mektubu.

d) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

e) İsteklinin iş ortaklığı olması halinde, şekli ve içeriği bu şartnamede belirlenen iş ortaklığı beyannamesi

İsteklinin iş ortaklığı  olması halinde, (a) ve (b)’de yer alan belgelerin her bir ortakça ayrı ayrı verilmesi zorunludur.

 

2) Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

  a) İş deneyim Belgesi                  : Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında teklif edilen bedelin   % 25  oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.

  b) Benzer İş tanımı                           : Her türlü yükleme+nakliye işlerini içeren baraj, gölet, kanal, karayolu, açık ocak madencilik faaliyetleri ve damperli kamyonlarla taş, kum çakıl vb. malzemelerin nakliyesi işleridir

  c) İdari Şartnamede belirtilen kriterlerde R1, R2, L1 veya K1 Yetki Belgesi.

 

3) Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdari Şartnamede belirtilen kriterlerde Bilanço ve Gelir tablosu.

 

4) İstekliler teklif ettikleri bedelin % 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Geçici teminat olarak sunulan teminat mektuplarında geçerlilik tarihi belirtilmelidir. Bu tarih, teklif geçerlilik süresinin bitimi tarihine 30 gün eklemek suretiyle bulunan 24.10.2021 tarihinden önce olmamak üzere isteklilerce belirlenir.

 

5) Tekliflerin Geçerlilik Süresi: Tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az                60 (altmış) takvim günü olmalıdır.

 

6) İdaremiz bu ihale ile ilgili olarak; “Ceza ve İhalelerden Yasaklama Hükümleri” hariç 4734 ve 4735 Sayılı Kanunlara tâbi değildir.

 

7) Firmaların ihaleye girebilmeleri için EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üyeliği zorunludur.

8) Teklifler yukarıda belirtilen tarih ve saatte ELİ Müdürlüğü Gelen Evrak birimine verilebileceği gibi iadeli – taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. İhale (27.07.2021 14:00) saatine kadar İdareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

 

9) İhale dokümanının kargo ile istenmesi halinde; doküman bedelinin Vakıfbank Soma  Şubesindeki TR 20 0001 5001 5800 7287 9987 46 nolu hesaba yatırılarak, dekontun isteklinin adı, adresi, vergi numarasını belirtir bir dilekçe ekinde (0236) 612 20 13 nolu faksa gönderilmesi     gerekmektedir.

 


Paylaş