İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.ş (botaş) Tedarik Ve Sözleşmeler Daire Başkanlığı
İşin Adı Deplase Çalışmaları Sonucu Toprak Altında Atıl Durumda Kalan Ekonomik Ömrünü Doldurmamış Boruların Satışı İşi
İlan Tarihi 23.06.2022
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 28.07.2022 14:00:00
Son Teklif Tarihi 28.07.2022 14:00:00
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
İhale Kayıt Numarası : 2022/631768
İşin Adı : Deplase Çalışmaları Sonucu Toprak Altında Atıl Durumda Kalan Ekonomik Ömrünü Doldurmamış Boruların Satışı İşi
İhale Türü - Usulü : Mal Alımı - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : BİLKENT PLAZA A1 BLOK KAT:1 06800
b) Telefon ve faks numarası : 3122973509 - 3122972542
c) Elektronik posta adresi : info@botas.gov.tr
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının
görülebileceği internet adresi
: http://www.botas.gov.tr/
2 - İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı : Deplase çalışmaları sonucu, 5 kalem 84.564 metre ve yaklaşık 10.766.116,22 kg, toprak altında atıl durumda kalan ekonomik ömrünü doldurmamış boruların satış işidir.
b) Teslim [yeri / yerleri] : Irak-Türkiye (ITP) Ham Petrol Boru Hattı ve Batman-Dörtyol Ham Petrol Boru Hatlarının Nurdağı/Gaziantep ve Bozova/Şanlıurfa kesimleri
c) Teslim [tarihi / tarihleri] : İşe başlama tarihinden itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak İdarenin personelinin gözetimi altında demontaj işlemlerine başlanacaktır. Demontaj çalışması teknik ayrıntılar göz önünde bulundurulmak suretiyle sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren Yedi yüz otuz (730) içinde bitirilecektir.
3- İhalenin / Ön Yeterlik /
Yeterlik Değerlendirmesinin
:
a) Yapılacağı yer : BOTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu Bilkent Plaza A-2 Blok 06800 Bilkent ANKARA
b) Tarihi ve saati : 28.07.2022 - 14:00

Yeterlilik
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :

4.1.İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

4.1.1.Tüzel kişiler için Ticaret sicil kaydı veya Ticaret Odası, Sanayi Odası veya Meslek Odası kayıt belgesi,

4.1.2.Gerçek kişiler için T.C. Kimlik Numarasının yazılı olduğu nüfus cüzdanının ön ve arka yüzü görünecek şekilde çekilmiş fotokopisi,

4.1.3.Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

  • Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi,
  • Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri6.Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,

 

4.1.4. Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.

4.1.5.Teklif Mektubu

4.1.6.Geçici teminat mektubu ya da teminatın nakit yatırıldığını gösteren belge,

4.1.7.İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde; İş ortaklığının her bir ortağı tarafından (4.1.1),(4.1.2),(4.1.3) bentlerinde yer alan belgelerin ayrı ayrı sunulması zorunludur.

4.2. Bu ihalede en uygun bedel, teklif edilen bedellerin en yüksek olanıdır.

4.3. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 500 TRY (Beş Yüz Türk Lirası) karşılığı BOTAŞ Genel Müdürlüğü Tedarik ve Sözleşmeler Daire Başkanlığı Bilkent Plaza A-1 Blok Kat:1 06800 Bilkent ANKARA adresinden satın alınabilir. 

İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınması mümkündür. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı dahil 750 TRY (Yedi Yüz Elli Türk Lirası) doküman bedelini BOTAŞ Genel Müdürlüğünün Vakıfbank Bilkent Şubesi nezdinde bulunan TR270001500158007292005690 no.lu cari hesabına yatırmak zorundadır. Posta yoluyla ihale dokümanı satın almak isteyenler, ihale doküman bedeline ilişkin ödeme dekontu ve adına ihale dokümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını yukarıda yer alan faks numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden en az üç gün önce gönderilmek zorundadır. İhale dokümanı iki işgünü içinde bildirilen adrese posta yoluyla gönderilecektir. İhale dokümanının posta yoluyla gönderilmesi halinde, postanın ulaşmamasından veya geç ulaşmasından ya da dokümanın eksik olmasından dolayı İdaremiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Dokümanın postaya verildiği tarih, dokümanın satın alma tarihi olarak kabul edilecektir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar BOTAŞ Genel Müdürlüğü Haberleşme ve Dokümantasyon Müdürlüğü Bilkent Plaza A-2 Blok Zemin Kat 06800 Bilkent ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. 

4.4.Teklifler ihale (son teklif verme) tarih ve saatine kadar yukarıda belirtilen yere verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta yoluyla da gönderilebilir. İhale (son teklif verme) saatine kadar İdareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmaz.

4.5.Teklif mektupları, İdari Şartname ekinde yer alan standart form örneğine uygun şekilde istekli tarafından doldurulmuş, imzalanmış ve (varsa) kaşelenmiş olarak sunulacaktır.

4.6. İstekliler muhammen bedelinin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat vereceklerdir.

4.7.Tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 180 takvim günüdür.

4.8.İdare bu satış ihalesinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na tabi olmayıp, ihaleyi yapıp yapmamakta veya dilediğinde kısmen veya tamamen yapmakta serbesttir.

 


Paylaş