İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş (Botaş) Doğal Gaz İletim 1. Bölge Müdürlüğü (Ankara)
İşin Adı Muhtelif Çaplarda Hottap Fittings Ve İzole Joint
İlan Tarihi 26.12.2024
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 17.01.2025 11:00:00
Son Teklif Tarihi 17.01.2025 00:00:00
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
İKN : 2024/1852190
1-İdarenin
a) Adı : Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş (BOTAŞ) Doğal Gaz İletim1. Bölge Müdürlüğü (Ankara)
b) Adresi : Eskişehir Yolu 23. km Yapracık Köyü Mevkii 06790Etimesgut/Ankara
c) Telefon ve faks numarası : 03122973717 - 03122971923
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu mal alımın
a) Adı : Muhtelif Çaplarda Hottap Fittings ve İzole Joint
b) Niteliği, türü ve miktarı : Yüksek Basınçlı Doğal Gaz Boru Hatlarında Kullanılmak ÜzereMuhtelif Çaplarda Hottap Fittings ve İzole Joint Alımı İşlerindenOluşur.Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunanidari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : BOTAŞ Orta Anadolu İşletme Müdürlüğü, Başak Mah.Sarayyolu Sok. No:1 Karatay / Konya
ç) Süresi/teslim tarihi : Tüm malzemeler işe başlama tarihinden 185 gün içinde teslimedilecektir. Alımı yapılan bütün malzemeler, idarenin onayıdoğrultusunda uluslararası taşıma kurallarına uygun, yağmurdan vedış etkilerden korunmasını sağlayacak şekilde paketlenmiş olarakteslim edilecektir. Malzemeler araç üzerinden İdare tarafındangösterilen yere Yüklenici tarafından indirilecek olup malzemeleryerde teslim alınacaktır. Malzeme sevkiyatı ve teslimat aşamasındalazım olabilecek vinç vb. ekipman Yüklenici sorumluluğundadır.Malzemelerin, İdare tarafından teslim alınmasına kadar geçensüreçten Yüklenici sorumlu olup meydana gelebilecek herhangi birkusur, hasar veya arızayı en kısa sürede gidermekle yükümlüdür.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşme imzalandığı tarihte işe başlanacaktır.
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 17.01.2025 - 11:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri : Doğal Gaz İletim 1. Bölge Müdürlüğü Yapracık Ankara(e-tekliflerin açılacağı adres)
Yeterlilik
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlarailişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına(halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazlahissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya daserbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiğitarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilenbedelin % 40 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösterenbelge, teknolojik ürün deneyim belgesi veya üretim kapasite raporunu sunacaktır.Üretim kapasite raporu düzenlemesi :İşbu ihalede istekliler tarafından iş deneyim belgesi veya üretim kapasite raporundan birinin sunulmasıyeterlidir.İstekliler iş bu ihale kapsamında, her bir kısım için ayrı olmak üzere, teklif edilecek ürün kadar HottapFittings / İzole Joint malzemeyi sözleşme süresince üretebileceğini gösteren kapasite raporunu sunabilir.Kapasite raporunun sunulmasına ve değerlendirilmesine ilişkin önemli hususlar aşağıda belirtilmiştir:İstekli imalatçı ise kendi adlarına veya unvanlarına düzenlenen kapasite raporunu sunar.İstekli yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise satıcısı veya temsilcisi olduğu imalatçının kapasite raporunusunabilir. Bu durumda yetkili satıcı veya yetkili temsilci olduğunu gösteren belgeleri de kapasite raporuylabirlikte sunmak zorundadır.İstekli tarafından imalatçı adına düzenlenen aynı işe ilişkin birden çok kapasite raporu sunulabilir.Bu durumda kapasite raporlarındaki miktarlar toplanarak değerlendirilir. İstekli, yetkili satıcısı veya yetkilitemsilcisi olduğu imalatçının aynı işe ilişkin birden çok kapasite raporunu sunabilir. Bu durumda kapasiteraporlarındaki miktarlar toplanarak değerlendirilir.İstekli tarafından sunulan kapasite raporunun, kayıtlı bulunulan ticaret ve/veya sanayi odası ya da kayıtlıolunan esnaf ve sanatkârlar odası tarafından mevzuatına uygun olarak düzenlenmesi ve ihale veya son başvurutarihinde geçerli olması zorunludur.Yabancı istekliler tarafından sunulan kapasite raporunun ise ilgili ülke mevzuatına göre düzenlenmiş olmasıgerekmektedir.İş ortaklığında ortaklardan biri, birkaçı veya tümü tarafından ortaklık oranlarına bakılmaksızın kapasitemiktarına ilişkin yeterlik kriteri sağlanabilir.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1. “Yüksek basınçlı doğal gaz boru hatlarında kullanılmak üzere alım konusu malzemelerin üretiminive/veya satışını yapmış olmak” benzer iş olarak kabul edilecektir.
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında% 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların,e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkine-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımısonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihaleyapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminatvereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.
14. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden kanunun 38 inci maddesinegöre açıklama istenecektir.
Paylaş