İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Adana Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı
İşin Adı Belediyemiz Sorumluluğundaki Yollarda Kullanılmak Üzere Termoplastik Yol Çizgi Boyası, Akrilik Soğuk Boya Ve Cam Küreciği Mal Alımı İşi
İlan Tarihi 22.01.2025
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 20.02.2025 10:00:00
Son Teklif Tarihi 20.02.2025 00:00:00
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
İKN : 2025/81124
1-İdarenin
a) Adı : Adana Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı
b) Adresi : Belediye Evleri Mahallesi 84298 Sokak 01360. Çukurova/Adana
c) Telefon ve faks numarası : 3223554730 - 3222480558
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu mal alımın
a) Adı : Belediyemiz Sorumluluğundaki Yollarda Kullanılmak ÜzereTermoplastik Yol Çizgi Boyası, Akrilik Soğuk Boya ve CamKüreciği Mal Alımı İşi
b) Niteliği, türü ve miktarı : 250 Ton Termoplastik Yol Çizgi Boyası, 45 Ton Silikon KaplıCam Küreciği ve 150 Ton Akrilik Reçine Esaslı (Metil Metakrilatİçerikli) Solvent Bazlı Soğuk Yol Çizgi Boyası Mal AlımıAyrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunanidari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Yol Şube Müdürlüğü Deposu
ç) Süresi/teslim tarihi : Tüm malzemeler işe başlama tarihinden itibaren 90 gün içerisindeidarenin talebi doğrultusunda teslim edilecektir.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşme imzalanmasına müteakip 10 gün içerisinde işebaşlanacaktır.
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 20.02.2025 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri : Adana Büyükşehir Belediyesi Satın Alma Dairesi Başkanlığı İhale(e-tekliflerin açılacağı adres) Salonu (Belediye Evleri Mahallesi 84298 Sokak 01360 Çukurova /Adana)
Yeterlilik
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlarailişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına(halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların,e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkine-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımısonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihaleyapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminatvereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.
14. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden kanunun 38 inci maddesinegöre açıklama istenecektir.
Paylaş