İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı İzmir Başmüdürlüğü
İşin Adı Muhtelif Hububat Alım Yerlerinden 44100 Ton Hububatın Muhtelif Tesellüm Depolarına Karayolu Taşıma İhalesi İşi
İlan Tarihi 03.07.2026
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler
İhale Tarihi 13.07.2026 12:00:00
Son Teklif Tarihi 13.07.2026 12:00:00
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
İhale Kayıt Numarası : 2026/1220114
İşin Adı : Muhtelif Hububat Alım Yerlerinden 44100 Ton Hububatın Muhtelif Tesellüm Depolarına Karayolu Taşıma İhalesi İşi
İhale Türü - Usulü : Hizmet Alımı - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : UMURBEY MAH. LİMAN CAD. NO:3 ALSANCAK İZMİR
b) Telefon ve faks numarası : 2324647951 - 2324647952
c) Elektronik posta adresi : izmir.sube@tmo.gov.tr
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının
görülebileceği internet adresi
: www.tmo.gov.tr
2 - İhale konusu hizmetin
a) Niteliği, türü ve miktarı : Başmüdürlüğümüz ve Bağlı İşyerleri Muhtelif Alım Noktalarında bulunan Depolardan 44.100 Ton Hububatın Başmüdürlüğümüze ait ve Kiralık Muhtelif Depolara Taşıma İşi
b) Yapılacağı Yer : Söke Tariş depolarından ,İzmir ili Kemalpaşa ilçesinde bulunan kiralık Özaral depolarına 10.000 ton, Aydın ili Koçarlı G.A.M.'den 2 farklı kiralık depo sahasından , Başmüdürlüğümüze ait Yeni Silo liman depolarına 10.000 ton, İzmir ili Bergama G.A.M. depolarından , kiralık Verimfert Gübre Üretim A.Ş. depolarına 7.000 ton, Aydın ili Nazilli G.A.M.'de bulunan 2 farklı kiralık depo sahasından, kiralık Verimfert Gübre Üretim A.Ş. depolarına 7.000 ton, Milas G.A.M. depolarından ÇineT.E: Depolarına 600 ton, Manisa Şube Müdürlüğü Depolarından Verimfert Gübre Üretim A.Ş. depolarına 3.000 ton, Akhisar Tekel Depolarından Verimfert Gübre Üretim A.Ş. 3.000 ton, Salihli T.E. Depolarından Verimfert Ege Gübre Üretim A.Ş. depolarına 3.500 ton
c) Süresi : İdarenin Karayolu Taşıma Başlangıcı Takdirine İstinaden, Sözleşme ve Şartnamede Belirtilen Günlük ve Haftalık Taşıma Tonajları Süreleri İçerisinde
3- İhalenin / Ön Yeterlik /
Yeterlik Değerlendirmesinin
:
a) Yapılacağı yer : EKAP Platformu
b) Tarihi ve saati : 13.07.2026 - 12:00

Yeterlilik
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

Evrak Eklerinde Bulunan İdari Şartname;

Madde 7- İhaleye Katılabilmek İçin Gereken Belgeler ve Yeterlik Kriterleri

7.1. İsteklilerin İhaleye Katılabilmeleri İçin Aşağıda Sayılan Belgeleri E-Teklifleri Kapsamında Sunmaları Gerekir.

a) Teklif Vermeye Mektubu,

b) Teklif Vermeye Yetkili Olduğunu Gösteren Bilgi ve Belgeler:

1-İsteklinin Gerçek Kişi Olması Halinde Kayıtlı Olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ya da Esnaf ve Sanatkârlar Odasından, İlk İlan veya İhale Tarihinin İçinde Bulunduğu Yılda Alınmış, Odaya Kayıtlı Olduğunu Gösterir Belge ve Noter Tasdikli İmza Beyannamesi.

2- İsteklinin Tüzel Kişi Olması Halinde İlgili Mevzuatı Gereği Kayıtlı Bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından İlk İlan veya İhale Tarihinin İçinde Bulunduğu Yılda Alınmış, Tüzel Kişiliğin Odaya Kayıtlı Olduğunu Gösterir Belge; İlgisine Göre Tüzel Kişiliğin Ortakları, Üyeleri veya Kurucuları ile Tüzel Kişiliğin Yönetimindeki Görevlileri Belirten Son Durumu Gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, Bu Bilgilerin Tamamının Bir Ticaret Sicil Gazetesinde Bulunmaması Halinde İlgili Ticaret Sicil Gazetelerinin Tamamı veya Bu Hususları Gösteren Belgeler ile Tüzel Kişiliğin Noter Tasdikli İmza Sirküleri. Tüzel Kişilerde; İsteklilerin Yönetimindeki Görevliler ile İlgisine Göre, Ortaklar ve Ortaklık Oranlarına (Halka Arz Edilen Hisseler Hariç) /Üyelerine/Kurucularına İlişkin Bilgileri İçeren Standart Tablo.

3- Vekâleten İhaleye Katılma Hâlinde İstekli Adına Katılan Kişinin İhaleye Katılmaya Yetkili Olduğunu Gösterir Noter Tasdikli Vekâletname ile Noter Tasdikli İmza Beyannamesi,

c) Geçici Teminat (14.10.2026 Tarihinden Sonra) (Bu Şartnamede Belirlenen Standartlara ve Kurallara Uygun Olarak Güvenli Elektronik İmza ile Elektronik Ortamda Takasbank Tarafından Oluşturulan ve Elektronik Ortamda İletilen Geçici Teminat Mektubu veya Elektronik Geçici Teminat Mektupları Dışındaki Teminatların İdarenin Muhasebe Birimine Yatırıldığını Gösteren Makbuzlar.),

ç) Karayolu Taşıma Yönetmeliği Kapsamında Taşıma Yetki Belgesi,

1- İhaleye Katılacak Gerçek ve Tüzel Kişiler, Teklif Vereceği İşyerinin / İşyerlerinin Günlük Taşıma Miktarının İki Katından Az Olmamak Üzere, İhale Konusu Ürünleri Taşımaya Uygun Araç Kaydı Bulunan C2, K1, L1 ve L2 Türü, Yetki Belgesi ile İhaleye Girebileceklerdir. Ticari Amaçla Eşya Taşımacılığı Yapan C2, K1, L1 ve L2 Türü Yetki Belgesine Sahip İsteklilerin, Yetki Belgesi Ekinde Bulunan ve Kendi Adına Kayıt ve Tescil Edilmiş Taşıt Araçları Listesini İbraz Etmek Zorundadır. İlgili Belgeleri İbraz Etmek Suretiyle İhaleye Katılabilirler. Ayrıca, Belge Eki Kayıtlı Taşıt Listesindeki Araçların Dışında Araç Çalıştırılamaz.

2- Ticari Amaçla Eşya Taşımacılığı Alanında Taşıma İşleri Organizatörlüğü Yapmaya Yetkili R1 veya R2 Türü Yetki Belgesine Sahip Firmalar Taşıma Yetki Belgesini İbraz Etmek Suretiyle İhaleye Katılabilirler.

3- Taşıma İşleri Organizatörlüğü Yönetmeliği Hükümleri Gereğince Taşıma İhalesine Katılacak İsteklilerce Bakanlıkça Verilmiş ve Süresi Dolmamış Taşıma İşleri Organizatörlük (Tio) Belgesi İbraz Edilmesi Halinde Katılabilirler.

İstekliler, Yukarıdaki Belgelerin Aslı veya Noterden Tasdikli Suretini İbraz Etmek Zorundadır. Ancak, İşyerince Aslı Görülen Belgenin Fotokopisine ‘??Aslı Gibidir??’ Şerhi Düşülerek Belgenin Aslı İhaleden Sonra İstekliye İade Edilebilir.

d) İsteklinin İş Ortaklığı Olması Halinde, Şekli ve İçeriği Bu Şartnamede Belirlenen İş Ortaklığı Beyannamesi, İsteklinin İş Ortaklığı Olması Halinde

7.1 Maddesi (b) ve (ç) Bendinde Yer Alan Belgelerin Her Bir Ortak Tarafından Ayrı Ayrı Sunulması Zorunludur.

7.2. Belgelerin Sunuluş Şekli

7.2.1. İhaleye Katılım Belgesine Aktarılan Belgelerden; Entegrasyonlar Aracılığıyla veya EKAP’tan ya da Diğer Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Kamu Kurumu Niteliğindeki Meslek Kuruluşlarının İnternet Sayfası Üzerinden Erişilerek Teyit Edilenler İçin Bu Maddede Düzenlenen Belgelerin Sunuluş Şekline İlişkin Şartlar Aranmaz.

7.2.2. EKAP’a Yüklenmek Suretiyle İhaleye Katılım Belgesine Aktarılan Belgelerden 7.2.1 inci Maddeye Göre Teyit Edilemeyenlerin, Asıl veya Aslına Uygunluğu Noterce Onaylanmış Örnekler Olması Zorunludur.

7.2.2.1. Noter Onaylı Belgelerin Aslına Uygun Olduğunu Belirten Bir Şerh Taşıması Zorunlu Olup, Sureti veya Fotokopisi Görülerek Onaylanmış Olanlar ile “İbraz Edilenin Aynıdır” veya Bu Anlama Gelecek Bir Şerh Taşıyanlar Geçerli Kabul Edilmeyecektir.

7.2.3.Bu Şartname Kapsamında Belgelerin Fiziki Olarak Sunulmasının İstenildiği Hallerde, İstekliler Tarafından Belgelerin Aslı Yerine Belgelerin Tesliminden Önce İdare Tarafından “Aslı İdarece Görülmüştür” veya Bu Anlama Gelecek Şekilde Şerh Düşülen Suretleri Sunulabilir.

7.3. İhaleye İş Ortaklığı Olarak Teklif Verilmesi Halinde, İş Ortaklığı Tarafından 7.1 nci Maddenin (b) ve (ç) Bendinde Yer Alan Belgelere İlişkin Bilgilerin Ayrı Ayrı Beyan Edilmesi Zorunludur.

7.4. Yedinci Madde Kapsamında Sunması Gereken Belgelerin İstekli Tarafından EKAP’a Yükleneceğini İstekli Kayıtsız ve Şartsız Kabul, Beyan ve Taahhüt Eder.

7.5. Bu Madde Kapsamında EKAP’a Yüklenmesi Zorunlu Olan Belgelerin, Belgelerin Sunuluş Şekline Uygun Olarak Yüklenmesi Zorunludur. Belgelerin Sunuluş Şekline Uygun Olarak Yüklenmemesi Durumunda Teklif Değerlendirme Dışı Bırakılacaktır. Ayrıca; Ofis 2886 Sayılı Yasaya Tabi Olmadığından ve 4734 Sayılı Kanunun 3/g Maddesi Gereğince Ceza ve İhalelerden Yasaklama Hükümleri Hariç Bu Kanuna Tâbi Olmadığından, İhaleyi Kısmen veya Tamamen Yapıp Yapmamakta Serbesttir.


Paylaş