İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Elazığ İli Baskil İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı - Köydes
İşin Adı Baskil İlçesi Hacımustafa Köyü Damlataş Mez. İçmesuyu Tesisi İnşaatı İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 12.12.2019 14:00:00
Son Teklif Tarihi 12.12.2019
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

İHALE İLANI

 

ELAZIĞ İLİ BASKİLİLÇESİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI’NDAN

 

Elazığ İli Baskil İlçesi Hacımustafa Köyü Damlataş Mez.İçmeSuyu Tesisi İnşaatı İşi” Köylere Hizmet Götürme Birliği İhaleYönetmeliği” nin 17/a Maddesine Göre Açık İhale Usulü İle İhale Edilecektir.

 

1- BİRLİĞİN

 

 

a) Adresi

: BASKİL İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı

   Hükümet Binası – ……..

 

b) Telefon ve faks numarası

: Tel  : ( 0 424 ) 5112001……………..

  Fax : ( 0 424 ) 5112958……………...

 

c) Elektronik posta adresi (varsa)

:

 

2-İHALE KONUSU İŞİN

 

 

a) Adı, niteliği, türü, miktarı

Baskil İlçesi Hacımustafa Köyü Damlataş Mez. İçmeSuyu Tesisi İnşaatı İşi

Birim Fiyat Teklif cetvelinde belirtilen Miktarlar

 

b) Yapılacağı yer

: Baskil İlçesi Hacımustafa Köyü

 

c) İşe başlama tarihi

:Sözleşmenin yapıldığı tarihten itibaren beş (5) takvim günü  içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

 

d) İşin süresi

: İşin süresi 60 (Altmış) takvim  günüdür.

 

3-İHALENİN

 

 

a) Yapılacağı yer

: BASKİL İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı

  ( İhale Odası )

 

 

b) Tarihi ve saati

: 12.12.2019 günü Saat :14:00’da

 

 

 

 

 

 

 

 

 


4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlikdeğerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1- Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası vefaks numarası ile elektronik posta adresi. Adres Beyanında belirtilen faksnumarasına yapılan tebligatlar geçerli sayılacaktır. İdare kabul ettiğitakdirde tebligatlar elden yapılabilecektir.

4.1.2Mevzuat gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve / veya Sanayi Odasıbelgesi.

4.1. 2.1 – Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıliçerisinde alınmış, Ticaret ve / veya Sanayi Odasına kayıtlı olduğunu gösterirbelge.

4.1. 2.2 – Tüzel kişi olması halinde, mevzuat gereği tüzel kişiliğin sicilinekayıtlı bulunduğu Ticaret ve / veya Sanayi Odasından ihaleye ilişkin ilk ilanınyapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dairbelge.

4.1. 3 – Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veyaimza sirküleri.

4.1.3.1 – Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

4.1.3.2 - Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları,üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirtenson durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik edenbelgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

4.1.4- İdari Şartnamenin 10 ncu maddesinin (a),(b), (c), (ç),(d),(e),(f),(g)ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname,

4.1. 5 - Şekli ve içeriği idari şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1. 6 - Şekli ve içeriği idarece verilen ihale dokümanında bulunan KİK yadaKHGB İhale Yönetmeliğine göre belirlenen geçici teminat mektubu örneklerindenbiri verilecektir.

4.1.7 - İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilereyaptırılamaz.

4.1.8 - İhale dokümanının satın alındığına dair belge.  

4.1.9- Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişilere ait beyanname.

4.1.10 - Gerçek veya tüzel kişi olması durumuna göre ortağı olduğu şahısşirketleri ile sermayesinin yarısından fazlasına sahip olduğu sermayeşirketlerine ilişkin beyanname.

4.1.11 - Tüzel kişi istekli tarafından sunulan iş deneyim belgesinin, aynıtüzel kişinin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halindesunulacak iş deneyim belgesinin başka bir tüzel kişiye kullandırmayacağınailişkin taahhütname.

4.1.12-Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş sosyal güvenlik prim borcuolmadığına dair yazı.

4.1.13-Mevzuat Hükümleri uyarınca kesinleşmiş vergi borcu olmadığına dair yazı.

4. 2-    Mesleki ve Teknik Yeterliğe İlişkin Belgeler, BuBelgelerin Taşıması Gereken Kriterler:

4.2.1 –İş deneyim Belgeleri;

a) a) İstekliler, son on beş ( 15 ) yıl içinde yurt içinde ve dışında kamuveya özel sektörde sözleşme bedelinin en az % 50 ‘ i  oranında gerçekleştirdiği veya % 50’si oranında denetlediği veyahut yönettiği idarecekusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle  ilgilideneyimini gösteren ve teklif edilen bedelin % 50 oranından az olmamak üzeretek  sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi.  Bu ihalede benzer işolarak; Benzeri İşlere dair Tebliğin “(A) Altyapı İşleri : IV. GRUPİÇME-KULLANMA SUYU VE KANALİZASYON İŞLERİ" kabul edilecektir.

 (İş Bitirme Belgesinin aslı veya noter tasdikli olması gerekir.)

b) 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 62/h maddesiyle değişik20/11/2008-5812-24 maddesi gereğince, iş deneyimi bulunmayan mühendis veyamimarların aldıkları lisans eğitimine uygun yapım işi ihalelerindebaşvurularında, toplam süresi on beş yılı geçmemek kaydıyla mezuniyetlerindensonra geçen her yıl 334.368,00 TL. (Üçyüzotuzdörtbinüçyüzaltmışsekiz TL.)olarak hesaplanmak üzere benzer iş deneyimi olarak dikkate alınır. Bu süre işdeneyimi bulunan mimar ve mühendisler için uygulanmaz. Bu işe  İnşaatMühendisleri katılabileceklerdir. 

c) Tüzel kişi tarafından iş deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin,tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde,ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicilmemurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavirtarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriyedoğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge,

d) Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere, en az beş yıldıren az % 51 hissesine sahip mimar veya mühendis ortağının mezuniyet belgesininsunulması durumunda; ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunanticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebecimali müşavir tarafından, ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiğitarihten geriye doğru son beş yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunugösteren belge.

 4.2.2–  İsteklinin organizasyon yapısına veihale konusu işi yerine getirmek için idarece şartnamesinde ön görülen TeknikPersonel (İnşaat Müh.) ve sanat sınıfı ustaları (Kalıpçı ve Demirciustası)  istihdam edeceğine dair teknik personel taahhütnamesi vermesizorunludur.

(Sadece taahhütname verilmesi yeterli olacaktır.)

4.3- Makine ve Diğer Ekipmana İlişkin Belgeler:

Bu iş için asgari ekipman;

a) 1 adet kırıcılı ekskavatör

b) 1 adet damperli kamyon

c) 1 adet yükleyici

Yukarıda belirtilen araç-gereç için, Yapı Araçları Taahhütnamesi verilmesi,(Sadece taahhütname verilmesi yeterli olacaktır.)

5- İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

6-İhale dokümanı Elazığ İli Baskil İlçesi Köylere Hizmet GötürmeBirliği Başkanlığı – Hükümet Binası  adresinde görülebilir ve T.C. ZiraatBankası Baskil Şubesindeki TR47000100035525096497-5057 nolu hesaba 250,00 TL yatırılarakBaskil Köylere Hizmet Götürme Birliğinden temin edilebilir.  

İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almalarızorunludur.

7-Teklifler ihale saatine kadar, bizzat istekli, kanuni temsilcileri ve tüzelkişilerde temsile yetkili kişiler tarafından komisyon başkanlığına verilir.Posta ile veya iadeli taahhütlü olarak teklif verilemez ve bu şekildegönderilen teklifler değerlendirmeye alınmaz.

8-İstekliler tekliflerini, Teklif Birim Fiyat Bedel üzerinden vereceklerdir.İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliye Teklif Birim Fiyat Bedel sözleşmeimzalanacaktır.

9- İstekliler, teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere, kendileribelirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Geçici teminatı nakitolarak yatırmak isteyenler Birliğimizin T.C. Ziraat Bankası Baskil ŞubesindekiTR74000100035525096497-5056 nolu hesabına yatıracaklardır.

10- Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en azDoksan ( 90) takvim günü olmalıdır.

11-Konsorsiyum olarak ihaleye teklif veremezler.

12- Fiyat Farkı Ödenmeyecektir.

13- Bütün tekliflerin reddedilmesinde ve ihalenin iptal edilmesindebirlik yetkilidir. Birliğin bu işleminden dolayı herhangi bir hak talebindebulunulamaz.

14- KÖYDES yatırım programı kapsamında bulunan bu iş için düzenlenen hak edişbedelleri, gerekli ödenek gönderildiği takdirde yapılacaktır.  Gerekliödenek gönderilmediği takdirde yüklenici Baskil Köylere HizmetGötürme Birliğinden ödeme talebinde bulunamaz.

Yeterlilik
Paylaş