İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Kadirli Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı - Köydes
İşin Adı Menfez Yapım İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 31.03.2020 10:00:00
Son Teklif Tarihi 31.03.2020
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

2019 KÖYDES KAPSAMINDA 4 KÖY İLBİSTANLIDURMUŞSOFULAR KÖSEPINARI VE TATARLI KÖYLERİ MENFEZ YAPIM İŞİ

18.03.2020

İHALE İLANI T.C. KADİRLİ KAYMAKAMLIĞI KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİBAŞKANLIĞI

2019 KÖYDES KAPSAMINDA 4 KÖY İLBİSTANLI DURMUŞSOFULAR KÖSEPINARI VETATARLI KÖYLERİ MENFEZ YAPIM İŞ. açık ihale usulü ile ihale edilecektir.İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

1 - İdarenin a) Adresi : ESKİ BELEDİYE HİZMET BİNASI 2 KAT 6/2 b) Telefonve faks numarası : 0 328 717 0410 - 0 328 717 0410 c) Elektronik posta adresi(varsa) : hizmetbirligikadirli@gmail.com 2 - İhale konusu yapım işinin a)Niteliği türü ve miktarı : MENFEZ YAPIM İŞİ 1 ADET İLBİSTANLI KÖYÜ 2,5X3X8MENFEZ, 1 ADET DURMUŞSOFULAR KÖYÜ 2X2X12 MENFEZ, 1 ADET KÖSEPINAR KÖYÜ 3X2X10MENFEZ, 1 ADET TATARLI KÖYÜ 2X2X9 EK MENFEZ, b) Yapılacağı yer : İLBİSTANLIKÖSEPINARI DURMUŞSOFULAR VE TATARLI KÖYLERİ c) İşin süresi : İşe başlamatarihinden itibaren 60 takvim günüdür. 3 - İhalenin a) Yapılacağı yer : HÜKÜMETKONAĞI TOPLANTI SALONU b) Tarihi ve saati : 31.03.2020 - 10:00 4 - İhaleyeKatılabilmek İçin İsteklilerde Aranılan Şartlar, Belgeler ve YeterlikKriterleri a ) Yer gördü tutanağı b ) Tebligat için adres beyanı; ayrıcairtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi. c )Bu şartnamede belirlenen geçici teminat. ç ) Teklif vermeye yetkili olduğunugösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri. 1- Gerçek kişi olması halinde,noter tasdikli imza beyannamesi. 2- Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göretüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindekigörevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya buhususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imzasirküleri. d ) KHGB İhale Yönetmeliğinin 11. maddesinde sayılan durumlardaolunmadığına ilişkin taahhütname e ) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekliadına katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imzabeyannamesi. f ) Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişiliklereilişkin beyanname. g ) İhale dokümanının satın alındığına dair belge ğ ) SGKborcu yoktur belgesi h ) Şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen teklifmektubu. ı ) Ticaret sicil gazetesi i ) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaretve/veya Sanayi Odası Belgesi. 1) Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihaletarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış ilgisine göre Ticaret ve/veyaSanayi Odasına veya ilgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge, 2)Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlıbulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihininiçerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğunadair belge, j ) Vergi borcu yoktur belgesi Ekonomik ve Mali yeterliliğe ilişkinistenen belgeler : Bu madde boş geçilmiştir... Mesleki ve Teknik yeterliliğeilişkin istenen belgeler : Bu madde boş geçilmiştir... 5 - Bu ihalede benzer işolarak ; 6 - İhale; Birlik İhale Yönetmeliği gereğince Açık İhale Usulü ileyapılacaktır.

7 - a) Açık ihale usulünde teklifler yazılı olarak yapılır. Teklif mektubu,bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı, soyadıveya ticaret unvanı ile hangi işe ait olduğu yazılır. Zarfın yapıştırılan yeriistekli tarafından imzalanır, kaşesi veya mührü basılır. Bu zarf geçiciteminata ait alındı veya geçici teminat belgesi ve ihaleye katılabilme şartıolarak istenilen diğer belgelerle birlikte ikinci bir zarfa konularakkapatılır. Dış zarfın üzerine isteklinin adı ve soyadı veya ticaret unvanı iletebligata esas olarak göstereceği açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğuyazılır. b) Teklif mektubunda ihale dokümanının tamamen okunup kabuledildiğinin belirtilmesi, teklif edilen bedelin rakam ve yazı ile birbirineuygun olarak açıkça yazılması, üzerinde kazıntı, silinti, düzeltme bulunmamasıve teklif mektubunun ad, soyad veya ticaret unvanı yazılmak suretiyle yetkilikişilerce imzalanmış olması zorunludur. Bunları karşılamayan tekliflerreddedilir ve hiç yapılmamış sayılır. Teklif mektuplarının istekli tarafındanimzalanması ve bu mektuplarda ihale dokümanının tamamen okunup kabuledildiğinin belirtilmesi, teklif edilen fiyatın rakam ve yazı ile açık olarakyazılması zorunludur. Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerindekazıntı, silinti veya düzeltme bulunan teklifler reddedilir ve hiç yapılmamışsayılır. 8 - İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. 9 - İhaledokümanına KADİRLİ HİZMET BİRLİĞİ’den ücretsiz olarak bakılabilir. İhaleyeteklif verecek olanların ihale dökümanını satın almaları zorunludur. İhaledökümanı 300,00 ? TL karşılığı verilmektedir. 10 - İstekliler tekliflerini,işkalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplambedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucu,üzerine ihale yapılan istekliyle birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. 11 -Teklifler; 31.03.2020 tarih ve saat 09:00’e kadar KADİRLİ HİZMET BİRLİĞİ VEYAHÜKÜMET KONAĞI TOPLANTI SALONU'na verilebilecektir. Posta yoluyla gönderilenteklifler değerlendirmeye alınmayacaktır. 12 - İstekliler teklif edilen bedelinen az %3’ü tutarında kendi belirleyecekleri oranda geçici teminatvereceklerdir. 13 - Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihindenitibaren en az 15 takvim günü olmalıdır. 14 - Konsorsiyumlar ihaleye teklifveremezler. 15 - Bu ihalede fiyat farkı verilmeyecektir. 16 - Birliğimiz 2886ve 4734 sayılı Kanunlara tabii olmayıp, 28.04.2007 tarih ve 26506 sayılı ResmiGazetede yayınlanan K.H.G.B. İhale yönetmeliği hükümleri geçerlidir. 17- Ortakgirişimler ihaleye teklif veremeyecektir.

18- İhale dökümanını Birlik Kadirli Ziraat Bankası TR 85 0001 0003 12 30 1477 47 5002 hesap numarasına yatırıla bilir.

19-İdaremiz ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir.Bu karara karşı istekliler herhangi bir hak iddia edemezler.

Ahmet ARIK Kaymakam Birlik Başkanı

Yeterlilik
Paylaş