İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Malazgirt Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği - Köydes
İşin Adı Parke Taşı Yapım İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 1.06.2020 15:45:00
Son Teklif Tarihi 1.06.2020
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

T.C.

MALAZGİRT KAYMAKAMLIĞI

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ

1-) İşin Adı:

2020 YILI MALAZGİRT İLÇESİ KÖYDES YATIRIM PROGRAMINDA BULUNAN ADAKSU, AĞILBAŞI, ALYAR, BOYUNDERE, BEŞÇATAK, ERENCE, GÜLEÇ, KARAHASAN, KAZGÖL, KURUCA, KARINCALI, SIRTDÜZÜ, BEŞDAM, GÜLKORU, KULÇAK, BAHÇE VE YURTSEVEN  KÖYLERİNE PARKE TAŞI YAPIM İŞİ KHGB ihale Yönetmeliğinin 18.maddesi gereğince Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir.

 2-) İdarenin:

      2.1- Adresi: Danışmentgazi Mah. Şehit Kaymakam Muhammed Fatih SAFİTÜRK Cad. No: 38 Hükümet Konağı Binası Kat:2 Malazgirt / MUŞ

      2.2- Telefon ve faks Numarası: 0436 511 24 00 – 0 436 511 23 15

 3-) İhale Konusu Yapım İşinin:

      3.1- Niteliği, Türü, Miktarı:

      3-1-1-) 17.000 m2 kilitli parke taşı ve 3.400m bordür döşenmesi yapım işi (Ayrıntılar CD’de İhale Dokümanında Belirtilmiştir.)

      3.2-Yapıldığı Yer: Malazgirt İlçesi Adaksu, Ağılbaşı, Alyar, Boyundere, Beşçatak, Erence, Güleç, Karahasan, Kazgöl, Kuruca, Karıncalı, Sırtdüzü, Beşdam, Gülkoru, Kulçak, Bahçe Ve Yurtseven  Köyleri

      3.3-İşe Başlama Tarihi: Sözleşmenin yapıldığını tebliğ tarihinden itibaren 5 (beş) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.      

      3.4- İşin Süresi: Yer tesliminden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.

 4-) İhalenin   :

       4.1- Yapıldığı Yer: Danışmentgazi Mah. Şehit Kaymakam Muhammed Fatih SAFİTÜRK Cad. No: 38 Hükümet Konağı Binası Kat:2 Kaymakamlık Toplantı Salonu Malazgirt / MUŞ

       4.2- Tarih ve Saati: 01.06.2020 Pazartesi günü saat 15.45

 5-) İhaleye Katılma Şartları ve İstenen Belgeler İle Yeterlilik Değerlendirilmesinde Uygulanacak Kriterler:

       5.1- İhaleye Katılma Şartları ve İstenilen Belgeler:

               5.1.1- Tebligat için adres Beyanı

               5.1.2- Mevzuat gereği kayıtlı olduğu ticaret veya sanayi odası 2020 yılına ait belgeler.

               5.1.3- Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış ilgisine göre Ticaret ve /veya sanayi odasına veya ilgili Meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.

              5.1.4-Tüzel kişi olması halinde, mevzuat gereği tüzel kişiliğinin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve /veya sanayi odasından, ilk ilan ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

              5.1.5- Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri.

              5.1.6- Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

              5.1.7- Tüzel kişi olması halinde ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevleri belirten son durumu gösterir Ticaret sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

             5.1.8Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğinin 11. maddesinin (a), (b), (c), (ç), (d), (e) ve (f) bentlerinde sayılan durumlarda olmadığına ilişkin yazılı taahhütname.

             5.1.9- Şekli ve içeriği idari şartnamede belirlenen teklif mektubu.

             5.1.10-Şekli ve içeriği idari şartnamede belirlenen geçici teminat.

             5.1.11-İhale konusu işin tamamının veya bir kısmının, alt yüklenicilere yaptırılmayacağına dair taahhütname.

             5.1.12-İhale dokümanının satın alındığına dair belge.             

5.2-Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler.

       İstekliden son onbeş yıl içinde yurt içinde ve yurt dışında kamu ve özel sektörde sözleşme bedelinin en az % 80 oranında gerçekleştirdiği veya % 80’i oranında denetlediği veyahut yönettiği idarece kusursuz kabul edilen;

a) Betonarme taşıyıcı sistemli bina yapım işleri ile her türlü parke ve asfalt yol yapım işleri ile ilgili deneyimini gösteren ve teklif edilen bedelin %50 oranından az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkin iş deneyimini gösteren belge

     İş ortaklıklarında ortaklardan, pilot ortağın istenen asgari iş deneyim tutarının tamamını, diğer ortakların her birinin ise istenen asgari iş deneyim tutarının %10 sağlaması gerekir.

     İş deneyim belgesi olarak diploma sunulduğunda İnşaat Mühendisliği Bölümü kabul edilecektir.

İsteklinin Organizasyon yapısına ve personel durumuna ilişkin belgeler:

       

Teknik Personel Taahhütnamesi: İsteklilerin aşağıdaki tabloda gösterilen sayı ve nitelikteki teknik personeli iş yerinde bulunduracaklarına dair taahhütname vermesi gerekir.

Adet

Pozisyon

Mesleki Unvanı

Mesleki Özellikleri

1

Şantiye Şefi

İnşaat Mühendisi

En az 2 Yıl Deneyimli


6-) İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7-) İhale dokümanı Malazgirt Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı Hükümet Konağı Kat:2 adresinde görülebilir. Doküman 10.000,00-TL bedel karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

8-) Teklifler ihale saatine kadar Malazgirt Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı Malazgirt Muş adresine verilecektir. İadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

9-) İstekliler tekliflerini, Anahtar Teslimi Götürü Bedel üzerinden verecektir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle Anahtar Teslimi Götürü Bedel Sözleşme yapılacaktır.

10-) İstekliler teklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere, kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11-) Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 (Doksan) takvim günü olmalıdır.

12-) Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler, bu ihalede işin tamamı için teklif verilecektir.

13-) İhale günü doküman satışı yapılmayacaktır.

14-) İhale uhdesinde kalan firma/kişi 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunun 6. maddesi gereğince iş yerinde iş sağlığı ve güvenliği uzmanı bulundurmalıdır.

       DİĞER HUSULAR

15-) Belirtilen ihale için nakit olarak yatırılacak doküman bedeli ve geçici teminat T.C Ziraat Bankası Malazgirt şubesindeki 0440- 29285923-5001 nolu hesabına yatırılacaktır.

16-) Birliğimiz, 2886-4734-4735-832 ve 5018 sayılı kanunlara tabi değildir. Ancak; ceza ve yasaklamaklar ilişkin hususlarda, 4734-4735 ve 2886 sayılı kanunun ilgili hükümleri uygulanır. (KHGB İhale Yönetmeliği Madde 55)

17-) Belirtilen ihalenin; 28.04.2007 tarih ve 26506 sayılı Resmî Gazetede yayınlanan KHGB İhale Yönetmeliğinde belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

Yeterlilik
Paylaş