İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Ipa- Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Avrupa Birliği Ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü
İşin Adı Rize Atıksu Toplama Sistemi İnşaatı
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 25.08.2020 14:30:00
Son Teklif Tarihi 25.08.2020
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay


ÇALIŞMA SÖZLEŞMESİ BİLDİRİMİ Rize AtıksuToplama Sistemi İnşaatı Yer - Rize / TÜRKİYE 1. Yayın referansı EuropeAid /140501 / IH / WKS / TR 2. Usul Açık 3. Program başlığı Türkiye için çok yıllıeylem programı: Çevre ve İklim Eylemi 4. Finansman AB Genel Bütçesi IPA IIbütçe kalemi 22.02.03.02 ve Ulusal Katkı 5. Sözleşme makamı Avrupa Birliği veDış İlişkiler Genel Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mustafa KemalMahallesi Eskişehir Devlet Yolu 9. Km No: 278 Çankaya-Ankara / Türkiye  SÖZLEŞME ÖZELLİKLERİ 6. Sözleşmenin tanımı İşin ana kapsamı, yaklaşık 16,5 kmatık su toplayıcı boru hattının, yaklaşık 1,2 km Özel menfez, nehir, otoyol,vb. Boru kriko ve / veya yatay sondaj atık su toplayıcı boru hattı, 3 yeniatıksu pompa istasyonu ( Bağdatlı, Çiftekavak ve Hal) ve yaklaşık 2,5 kmzorunlu şebeke ve ilgili yapılar. İşler İşveren Tarafından Tasarlanan İnşaat veMühendislik İşleri için FIDIC Sözleşme Yapım Koşulları kapsamındauygulanacaktır (Red Book First edition 1999) 7. Lotların sayısı ve başlıklarıSadece bir lot

 

KATILIM KOŞULLARI

8. Uygunluk ve menşe kuralları

Katılım, Avrupa Birliği ÜyeDevletlerinde veya aşağıda tanımlandığı şekilde uygun bir ülke veya bölgedeetkili bir şekilde kurulmuş olan, vatandaşı olan tüm gerçek kişilere ve tüzelkişilerin (bireysel olarak veya bir grup - konsorsiyumda - katılan) katılımınaaçıktır. Sözleşmenin finanse edildiği geçerli Enstrüman için Birliğin dış eylemaraçlarının (CIR) uygulanması için ortak kurallar ve prosedürler belirleyen(AB) N ° 236/2014 sayılı Tüzük (ayrıca bkz. aşağıdaki 23 başlık) uluslararasıkuruluşlar. Bu sözleşme kapsamındaki tüm malzemeler bu ülkelerden bir veya dahafazlasından kaynaklanmalıdır. Ancak, satın alınacak malzeme miktarı satınalınan kişi başına 100.000 Euro'nun altında olduğunda herhangi bir ülkedengelebilirler.

İngiltere'deki adaylar veya isteklileriçin: 1 Şubat 2020 ve özellikle 127 (6), 137 ve 138. Maddelerde AB-İngilterePara Çekme Anlaşmasının * yürürlüğe girmesinden sonra, yerleşik veya yerleşikgerçek veya tüzel kişilere yapılan referansların Avrupa Birliği ÜyeDevletlerinde ve ACP-AB Ortaklık Anlaşmasının *** (AB) No.lu Yönetmeliği (AB)** ve EK IV'de tanımlandığı şekilde, uygun bir ülkeden gelen mallaraaşağıdakiler dahil olarak anlaşılmalıdır: Birleşik Krallık'ta ikamet eden veyabunlardan kaynaklanan malları oluşturan gerçek veya tüzel kişiler ****. Bukişiler ve mallar bu nedenle bu çağrıya uygundur.

* Büyük Britanya ve Kuzey İrlandaBirleşik Krallığı'nın Avrupa Birliği ve Avrupa Atom Enerjisi Topluluğundançekilmesine ilişkin anlaşma.

** Birliğin dış eylemleri finanse etmearaçlarının uygulanması için ortak kurallar ve prosedürler belirleyen 11 Mart2014 tarih ve 236/2014 sayılı Avrupa Parlamentosu ve Konsey Tüzüğü.

*** ACP-AB Bakanlar Konseyi'nin 1/2014sayılı Kararı ile revize edildiği üzere ACP-AB Ortaklık Anlaşması Ek IV (OJL196 / 40, 3.7.2014)

**** TFEU'nun Dördüncü ve Ek II'debelirtildiği üzere, Birleşik Krallık ile özel ilişkileri bulunan DenizaşırıÜlkeler ve Bölgeler dahil.


9. Dışlanma gerekçeleri İstekliler, İşSözleşmesi için İhale Formunda yer alan imzalı bir beyanı, Pratik Kılavuzun2.6.10.1 Bölümünde listelenen durumlardan hiçbirinde olmamak kaydıylasunmalıdır. İhale kararının verildiği tarihte AB kısıtlayıcı önlemlerlistelerinde yer alan istekliler (PRAG Bölüm 2.4'e bakınız) sözleşmeveremezler. 10. Teklif sayısı İstekliler lot başına sadece bir teklif sunabilir.Bir çok parçanın ihaleleri dikkate alınmayacaktır. Herhangi bir istekli,ihalesinin birden fazla lot için kabul edilmesi durumunda indirim yapacağınıbelirtebilir. İstekliler, ihale dosyasında yapılması gereken işler içintekliflerine ek olarak farklı bir çözüm için teklif veremezler. 11. İhalegüvenliği İstekliler tekliflerini sunarken 140.000 Euro (yüz kırk bin Euro) birihale teminatı sağlamalıdır. Bu güvenlik, ihale prosedürü tamamlandıktan sonrabaşarısız isteklilere ve sözleşmenin tüm taraflarca imzalanmasıyla başarılıisteklilere bırakılacaktır.


11. İhale güvenliği İstekliler tekliflerinisunarken 140.000 Euro (yüz kırk bin Euro) bir ihale teminatı sağlamalıdır. Bugüvenlik, ihale prosedürü tamamlandıktan sonra başarısız isteklilere vesözleşmenin tüm taraflarca imzalanmasıyla başarılı isteklilere bırakılacaktır.12. Performans güvenliği Başarılı istekliden, sözleşmenin imzalanmasındasözleşme tutarının% 10'unu bir performans güvenliği sağlaması istenecektir. Buteminat, ihale makamı tarafından imzalanan sözleşmeyi aldıktan sonra en geç 30gün içinde imzalı sözleşmenin iadesi ile birlikte sağlanmalıdır. Seçilenisteklinin bu süre içinde böyle bir teminat sağlayamaması halinde, sözleşmegeçersiz sayılacak ve yeni bir sözleşme hazırlanarak bir sonraki en ucuz uyumluteklifi sunan istekliye gönderilebilir. 13. Bilgilendirme toplantısı ve / veyasaha ziyareti Herhangi bir bilgilendirme toplantısı planlanmamıştır. 14. İhalegeçerliliği Teklifler, tekliflerin verilmesi için son tarihten sonraki 90 günboyunca geçerli kalmalıdır. İstisnai durumlarda, idare, geçerlilik süresi sonaermeden önce, isteklilerin tekliflerin geçerliliğini belirli bir süre içinuzatmasını talep edebilir. 15. Görevlerin uygulama süresi İşlerin tamamlanmasüresi: Başlangıç ??tarihinden geçici kabul tarihine kadar 730 gün KusurBildirim Süresi: 365 gün

SEÇİM VE ÖDÜL KRİTERLERİ

16. Seçim kriterleri

1. Genel

İstekli, belirtilen işleri yasal olarak yürütebilecek kayıtlı bir firma veya gerçek kişi olmalıdır;

2) Adayın ekonomik ve mali kapasitesi:

İsteklinin, aşağıda istenen asgari niteliklere uyması gerekir. İsteklinin ortak girişim / konsorsiyum olması halinde, kriterler bir bütün olarak ortak girişim / konsorsiyum için geçerli olacaktır. Ayrıca, ortak girişim / konsorsiyumun önde gelen üyesi ve diğer üyeleri, aşağıda verilen 16.4 maddesinde istenen asgari nitelikleri karşılamalıdır.

a) Yıllık Ciro: (bir yıl içinde yapılan iş miktarı, devam eden işlerden elde edilen gelirler ve üstlenilen işlerden elde edilen gelirler ciroun bir parçası olarak kabul edilir) Ortak girişim / konsorsiyum bir bütün olarak aşağıda gerekli asgari nitelikleri karşılamalıdır :

İsteklinin son 3 mali yılda ortalama yıllık cirosu, minimum 3.500.000 EUR veya başka bir para biriminin Euro karşılığı olmalıdır.

Bu, Sertifikalı Kamu (Yeminli) veya Yeminli Mali Müşavir tarafından denetlenen veya Vergi Dairesi tarafından onaylanan veya yıllık ciro değerlerini kanıtlamak için gerekli olan diğer tüm belgeler için son 3 mali yıl için isteklinin denetlenmiş bilançoları ve gelir tabloları ile kanıtlanmalıdır. istekli (örneğin ara ödeme sertifikalarının kapak sayfaları, her yıl her bir sözleşmeden istekliye ait gelirleri gösteren Yeminli Mali Müşavir veya Yeminli Mali Müşavir'in denetlenmiş raporları, isteklinin ortak girişimdeki payını gösteren belgeler, vb.) Ortak girişimler olarak üstlenilen bir projeden gelen bir şirketin yıllık geliri, söz konusu şirketin ortak girişimdeki payına orantılı olarak hesaplanan ciroya eklenecektir.

b) Finansal Kaynaklar:

İstekli, bankasından bir banka ekstresi ile, 1.750.000 Euro veya Euro'dan daha az olmayan sözleşme için inşaat nakit akışını karşılamaya yeterli likit varlıklara, kredi limitlerine veya diğer finansal araçlara sahip olduğunu veya erişebileceğini gösterecektir. başka bir para birimine eşdeğer. Kanıtlar, söz konusu sözleşme için finansmanın mevcut olduğunu açıkça gösterecektir.

c) Finansal Durum:

İstekli, son 3 mali yılın en az 2'si için pozitif kar hesabında olmalıdır. Denetlenmiş Mali Tablolar (denetlenmiş bilançolar ve gelir tabloları veya isteklinin ülkesi kanunları tarafından zorunlu kılınmazsa, sözleşme makamı tarafından kabul edilebilir diğer mali tablolar) ve son olarak Yeminli Mali Müşavir veya Yeminli Mali Müşavir raporu 3 mali yıl sunulmalı ve uzun vadeli karlılığı gösteren başvuru sahibinin mali pozisyonunun sağlamlığını göstermelidir.

İhale makamı, değerlendirme komitesi uygun bulduğu için Teklif Sahibinin mali durumu hakkında daha fazla araştırma yapma hakkını saklı tutar.

Seçim kriterleri ile ilgili olarak isteklinin vereceği finansal veriler Avro cinsinden ifade edilmelidir. Bir adayın başlangıçta farklı bir para biriminde ifade edilen tutarları ifade etmesi durumunda, EUR'ya dönüştürme, aşağıdaki adreste bulunabilecek olan Mayıs 2020'nin InforEuro döviz kuruna göre yapılacaktır: http: //ec.europa .eu / bütçe / grafikleri / inforeuro.html.


3) Adayın teknik ve mesleki kapasitesi:İsteklinin, son 5 (beş) yıl içinde ihale teslim tarihine kadar aşağıda anayüklenici olarak tanımlanan yapı iş sözleşmelerini tamamlamış olmasıgerekmektedir. (Nihai / performans veya geçici kabul / sertifikaların alınması,İşlerin son beş yılda tamamlandığını doğrulayan işlerin tamamlanma tarihleriniaçıkça belirtmelidir; yani tamamlanma tarihi, tekliflerin verilmesi için sontarihten önceki 60 ay içinde olmalıdır). Kabul / geçici kabul tarihi tamamlanmatarihi olarak kabul edilecektir: ben. İsteklinin, en az bir su temini ve / veyaatık su ve / veya yağmur suyu toplama şebekesi sözleşmesi yapımını, asgari4,000,000 Euro veya eşdeğeri değerinde tamamlamış olması gerekir; veya her biriasgari 3,000,000 EUR veya eşdeğeri olan iki su temini ve / veya atık su ve /veya yağmur suyu toplama ağı sözleşmesi. ii. İstekli, tek bir sözleşmedahilinde ortalama 1000 m3 / s kapasiteye sahip su temini ve / veya atık su ve/ veya yağmur suyu kullanımı için en az bir pompa istasyonunun inşaatınıtamamlamış olmalıdır. Rehabilitasyon ve / veya uzatma çalışmaları benzer işlerolarak kabul edilmeyecektir. iii. İstekli, FIDIC sözleşme koşullarına göre enaz bir inşaat sözleşmesi yapmış olmalıdır. İsteklinin önceki deneyimleri,ilgili projelerin süpervizörleri (Mühendis) / Sözleşme Makamı tarafındanimzalanan (geçici kabul) veya performans (nihai kabul) sertifikalarını alanorijinal veya noter onaylı nüshaları ile kanıtlanmalıdır. Devralma / GeçiciKabul Belgesindeki tamamlanma tarihi, bu kriter için ilgili çalışmalarıntamamlanma tarihi olarak dikkate alınacaktır. İsteklinin devam eden çalışmalarıdikkate alınmayacaktır. Yukarıda belirtilen tüm çalışmalar tek bir sözleşmekapsamında yapılmışsa, her kriteri ayrı ayrı yerine getirmelidir.


İstekli projeyi Ortak Girişim / Konsorsiyumdauygulamışsa, isteklinin tamamladığı yüzdeye ait belgeye dayalı kanıtlardan(geçici kabul) veya performans (nihai kabul) sertifikalarından açıkçaanlaşılmalıdır. Sunulan belgeler, işlerin yüzdesi hakkında net bilgi vermezse,diğer belgelerle açıklığa kavuşturulacaktır. Sözleşme makamı, ilgili projelerinsüpervizörleri (mühendis) / proje yöneticileri / sözleşme makamı tarafındanimzalanan (geçici kabul) veya performans (nihai kabul) sertifikalarınınasıllarını talep etme hakkını saklı tutar. Sözleşme makamı, DeğerlendirmeKomitesi uygun gördüğü için isteklinin belgesi hakkında daha fazla araştırmayapma hakkını saklı tutar. İsteklilerin tamamlanmış işleri için sözleşmetutarlarının hesaplanması ile ilgili olarak, sözleşme imza tarihindeki sözleşmetutarlarının Euro karşılığı dikkate alınacak ve değerlendirme tarihine “netbugünkü değerler” olarak yansıtılmayacaktır. Başka bir para biriminin Avroyadönüştürülmesi amacıyla,http://ec.europa.eu/budget/contracts_grants/info_contracts/inforeuro/index_enadresinde bulunan Avrupa Toplulukları Resmi Gazetesinde yayınlanan Dönüşümoranları kullanılacaktır. cfm. 4) Ortak Girişim / Konsorsiyum aşağıdaki özelyeterlilik kriterlerini karşılamalıdır: i) Lider üye, yukarıda 16.2 (a) ve (b)maddelerinde belirtilen yıllık ciro kriterinin ve finansal kaynakkriterlerinin% 50'sinden az olmamalıdır; ii) Her üye yukarıda 16.2 (a) ve (b)maddelerinde belirtilen yıllık ciro kriterinin ve finansal kaynakkriterlerinin% 10'undan az olmamalıdır; iii) Her üye, 16.1 maddesinde öngörülenyasal statü kriterlerini karşılar. Müşterek Yönetime Tabi Ortaklık /konsorsiyum bir bütün olarak son 3 mali yılın en az 2'si için pozitif kârhesabında olmalıdır; iv) Ortak Girişim / Konsorsiyum, yukarıda belirtilenbenzer iş deneyimini, yıllık ciroyu ve finansal kaynak kriterlerini topluolarak karşılamalıdır.

5) Kapasite Sağlayan Kuruluşlar:

Ekonomik bir operatör, uygun olduğu hallerde ve belirli bir sözleşme için, yanlarındaki bağlantıların yasal niteliğine bakılmaksızın diğer kuruluşların kapasitesine güvenebilir. İsteklinin diğer kuruluşlara dayandığı durumlarda, sözleşme makamına, bu kuruluşların kaynakları elden çıkarmaya yönelik bir taahhüt üreterek sözleşmeyi gerçekleştirmek için gerekli kaynaklara sahip olacağını kanıtlaması gerekir. Örneğin ekonomik işletmecinin ana şirketi olan bu varlıklar, ekonomik işletmecinin bunlara dayandığı için aynı uygunluk kurallarına ve özellikle milliyet kurallarına uymalı ve ekonomik işletmecinin bunlara dayandığı seçim kriterlerine uymalıdır. Ayrıca, ihale ilgili seçim kriteri için bu üçüncü tüzel kişi hakkında veri sağlayan ayrı bir belge içermelidir. İhale makamının talebi üzerine kapasite kanıtı sağlanmalıdır.

 

Teknik ve mesleki kriterler ile ilgili olarak, isteklinin, ancak bu yeterliliklerin gerekli olduğu işleri yapacağı diğer kuruluşların kapasitelerine güvenebilir.

 

Ekonomik ve mali kriterler ile ilgili olarak, isteklinin kapasitesine dayanan işletmeler, sözleşmenin ifası için müştereken ve müteselsilen sorumludurlar.

17. Ödül kriterleri

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyata sahip teknik olarak uyumlu tekliftir.

 

İHALE

18. İhale dosyasının edinilmesi

İhale dosyası şu adresten temin edilebilir:

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,

Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü,

Mustafa Kemal Mahallesi Eskişehir Devlet Yolu 9. Km

No: 278, Çankaya-Ankara / Türkiye

kurye teslimatı hariç 100 EUR (yüz euro) ödenmesi durumunda. Ayrıca, ihale makamının binasında, yukarıda 5. maddede belirtilen adreslerde inceleme için de kullanılabilir. Teklifler, ihale dosyasında yer alan standart biçim ve talimatlara kesinlikle uyulması gereken standart teklif formu kullanılarak sunulmalıdır.

İhale dosyasına aşağıdaki web sitelerinden de erişilebilir;

Sözleşme Makamı web sitesi http://www.ipa.gov.tr ??veya DG Uluslararası İşbirliği ve Kalkınma web sitesi https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?do=publi . tasarım belgeleri ve çizimleri olmadan hoş geldiniz.


İlgilenen istekliler, şirket bilgilerini veihale dosyasını alan kişinin vekaletini kaydettikten ve aşağıda belirtilenbanka hesabına 100 Euro ödeme makbuzunun bir kopyasını gönderdikten sonra,çizimler ve tasarım dahil olmak üzere ihale dosyasını alabilirler. SözleşmeMakamından elektronik biçimde (CD, USB bellek çubuğu veya benzeri) belgeler.İhale Dosyasının ödemesine ilişkin Banka Hesabı: Banka Adı: Türkiye HalkBankası A.Ş. Şube Adı: Ankara Kurumsal Şube- TÜRKİYE IBAN No: TR59 0001 20094520 0058 0001 66 Açıklayıcı Not: ize Rize Atıksu Kollektör Sistemi Yapım işiihale dosyası bedeli- EuropeAid / 140501 / IH / WKS / TR İhale Makamı, Ankaradışında bulunan bir şirket almak istiyorsa ve ihale dosyasını yazılı olarak,Sözleşme Makamı'na yeterli zamanı göz önünde bulundurarak ve ayrıca kendicoğrafi konumu için uygun kurye servisini tavsiye ederek bildirirse, ihaledosyasını kurye ile gönderir. Sözleşme Makamı, ihale dosyasının kurye servisitarafından geç teslimine ilişkin herhangi bir sorumluluk kabul etmez. Kuryeservisi için ödeme alıcı tarafından yapılacaktır. İhale dosyasının ücreti (100EUR) banka hesabına verilecek ve bu tutarın makbuzu, ilgili tüm şirketler içinolağan prosedür olarak ihalelerde sunulacaktır. Bu ihale ile ilgili sorularıolan istekliler, ihale makamına veya kurye ile Sözleşme Makamına yazılı olarakgönderilmelidir: Sayın İsmail Raci Bayer (Yönetmen) Avrupa Birliği ve Dışİlişkiler Genel Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mustafa Kemal MahallesiEskişehir Devlet Yolu 9. Km No: 278, Çankaya / Ankara / Türkiye Faks: 031247403 53 E-posta: abyd.ihale@csb.gov.tr (yayın referansından bahsederek, EuropeAid/ 140501 / IH / WKS / TR yayın referansına değinerek), 19. maddede verilentekliflerin son teslim tarihinden en az 21 gün önce. İhale makamı, tekliflerinverilmesi için son tarihten en az 11 gün önce tüm isteklilerin sorularınıcevaplamalıdır. İhale dosyasında nihai açıklamalar veya ufak değişiklikler, DGInternational Cooperation and Development web sitesinde son başvuru tarihindenen geç 11 gün önce https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/indexadresinde yayınlanacaktır. .cfm? do = publi.welcome adresinde ve sözleşmemakamının web sitesinde: http://www.ipa.gov.tr

19. Tekliflerin verilmesi için son tarih

Teklif sahibinin dikkati, biri posta veya özel posta servisi, diğeri elden teslim olmak üzere ihale göndermek için iki farklı sistemin olduğu gerçeğine çekilir.

İlk durumda, teklif, posta damgası veya depozito makbuzu ile kanıtlandığı gibi, gönderim için tarih ve saat sınırından önce gönderilmelidir, ancak ikinci durumda, teklifin teslim edildiği tarihte verilen makbuzun onayıdır. kanıt olarak hizmet edecektir.

Tüm teklifler, Sözleşme Makamı adresinde alınmalıdır, yani:

Sayın İsmail Raci Bayer (Yönetmen)

AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü,

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,

Mustafa Kemal Mahallesi Eskişehir Devlet Yolu 9. Km No: 278 Çankaya - Ankara / Türkiye

25 Ağustos 2020 tarihinde 14.30 saat (Yerel Zaman -Türkiye)

Sözleşme Makamı'nın çalışma saatleri: 09:30 - 17:30

Bu tarihten sonra ihale makamına sunulan hiçbir teklif değerlendirmeye alınmayacaktır.

İhale makamı, idari etkililik nedeniyle, posta hizmetine zamanında gönderilen ancak ihale makamının kontrolü dışındaki herhangi bir nedenle, sunulan teklifleri kabul ederse, değerlendirme raporunun geçerli onay tarihinden sonra reddedebilir. zamanında ancak geç gelmesi, değerlendirme prosedürünü önemli ölçüde geciktirir veya önceden alınmış ve bildirilmiş kararları tehlikeye atar.

      Teklifler nasıl sunulabilir?

 Teklifler yalnızca İngilizce olarak sözleşme makamına mühürlü bir zarf içinde sunulmalıdır:

• Posta veya kurye hizmeti ile EITHER, bu durumda kanıtlar posta damgası veya depozito makbuzunun tarihi ile belirlenir:

İsmail Raci BAYER (Yönetmen)

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,

Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü

Mustafa Kemal Mahallesi Eskişehir Devlet Yolu 9. Km No: 278

Çankaya-Ankara / Türkiye


• VEYA katılımcı tarafından imzalanmış vetarihli bir makbuz karşılığında şahsen veya bir temsilci tarafından doğrudansözleşme makamının binasına teslim edilir; İsmail Raci BAYER (Yönetmen) Çevreve Şehircilik Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Dışişleri Genel Müdürlüğü MustafaKemal Mahallesi Eskişehir Devlet Yolu 9. Km No: 278 Çankaya-Ankara / TürkiyeSözleşme başlığı ve yayın referansı (yukarıdaki madde 1'e bakınız) başvuruyuiçeren zarfın üzerinde açıkça işaretlenmeli ve sözleşme makamıyla müteakip tümyazışmalarda her zaman belirtilmelidir. Başka yollarla sunulan tekliflerdeğerlendirmeye alınmayacaktır. İhale adayları göndererek prosedürün sonucununelektronik yollarla bildirilmesini kabul ederler. Söz konusu bildirimin, ihalemakamının başvuruda belirtilen elektronik adrese gönderdiği tarihte alınmışolduğu kabul edilecektir. 20. İhale açılış oturumu Avrupa Birliği ve Dışİlişkiler Genel Müdürlüğü'nde 01.09.2020 saat 14: 30'da (Yerel Saat - Türkiye)şu adreste: Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, Çevre veŞehircilik Bakanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi Eskişehir Devlet Yolu 9. Km No:278 Çankaya-Ankara / Türkiye Açılış seansı tarihinde bazı ihalelerin ihalemakamına teslim edilmemesi, ancak temsilcilerinin zamanında gönderildiklerinedair kanıt gösterebilmeleri durumunda, ihale makamı ilk açılış oturumunakatılmalarına ve isteklilerin tüm temsilcileri ikinci bir açılış toplantısıdüzenlenecek. 21. İşlemin dili Bu ihale prosedürü ve sözleşme için tüm yazılıiletişim İngilizce olmalıdır. 22. Benzer eserlerin tekrarı Mevcut ihaleprosedüründen kaynaklanan ilk sözleşmenin ardından, benzer işlerintekrarlanmasından oluşan tahmini 2.500.000 Avroya kadar olan yeni işler,önceden bir sözleşme bildirimi yayınlanmadan müzakere edilen prosedürle ilkyükleniciye emanet edilebilir. yeni eserler aynı temel projeyle uyumludur. 23.Yasal dayanak Avrupa Parlamentosu ve Konseyinin 11 Mart 2014 tarih ve 236/2014sayılı Tüzüğü, Birliğin dış eylemi finanse etme araçlarının ve Avrupa 231/2014sayılı Tüzüğün uygulanmasına ilişkin ortak kural ve prosedürleri düzenlerKatılım öncesi yardım aracı (IPA II) oluşturan 11 Mart 2014 tarihli Parlamentove Konsey (OJ L 77/11, 11.03.2014, S. 11).


Yeterlilik
Paylaş