İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Erbaa Köylere Hizmet Götürme Birliği - Köydes
İşin Adı Erbaa İlçesi Keçeci Köyü Karakol Yolu 8cm.lik Kilitli Beton Parke Yol Yapım İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 27.10.2020 14:30:00
Son Teklif Tarihi 27.10.2020
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

 T.C.

ERBAA KAYMAKAMLIĞI

ERBAA KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ

İHALE İLANI

 

Erbaa İlçesi Keçeci Köyü Karakol  Yolu  8cm.lik Kilitli Beton Parke Yol Yapım İşi

                                          Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir.

                       

İhale Kayıt Numarası:

:

2020/09

1İdarenin

a) Adı

:

Erbaa Köylere Hizmet Götürme Birliği

b) Adresi

:

İsmet Paşa Mah. Özel idare Müdürlüğü/ERBAA

c) Telefon ve faks numarası

:

0-356-715 11 70 / faks: 0-356- 715 66 00

d) Elektronik posta adresi

:

@icisleri.gov.tr

2İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü, miktarı

:

 5.000m2 8 cm’ lik, kilitli beton parke

b) İşin yeri

:

Erbaa Keçeci Köyü Karakol yolu

c) İşin süresi

:

İş yeri tesliminden itibaren 60(altmışgün

 

:

 

3İhalenin

a) Adı

:

Erbaa İlçesi Keçeci Köyü Karakol Yolu  8cm.lik Kilitli Beton Parke Yol Yapım İşi

b)Yapılacağı yer

:

Erbaa Kaymakamlığı Toplantı Salonu.(Hükümet Konağı)

c) Tarihi ve saati

:

27 Ekim 2020 Salı  Saat: 14:30


 

4- İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1- İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1   - Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi.

4.1.2  - Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi.

a-    Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.

b-   Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya

          Sanayi Odasından ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzelkişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

4.1.3   - Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.

a-      Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

b-     Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

4.1.4        28.04.2007 tarih ve  26506 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğinin 11 inci maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (f), (g) ve (ğ) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname,

4.1.5        İhale katılamayacak olanlar: 28.04.2007 tarih ve  26506 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğinin 12 inci madde kapsamında olanlar ihaleye katılamazlar.

4.1.6        Şekli ve İçeriği şartnamede belirtilen teklif mektubu, (Ayrı bir teklif zarfı içinde olacak.)

 

4.1.7        Şekli ve İçeriği şartnamede belirtilen geçici teminat (Teklif Edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere geçici teminat mektubunun veya nakit teminat alındı makbuzunun başvuru dosyasına konulması.) (Nakit Teminatlar Birliğin T.C. Erbaa Halk Bankasındaki Iban NO: TR28 0001 2009 6700 0016 0000 89 no’lu vadesiz hesabına yatırılacaktır)

4.1.8        Vekâleten İhaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.9        İsteklinin iş ortaklığı olması halinde şekli ve içeriği şartnamede belirtilen iş ortaklığı beyannamesi,

4.1.10    İhale dokümanının satın alındığına dair belge.

4.2              Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1İş deneyim belgeleri

a)       İş deneyim belgeleri: İsteklinin son on beş yıl içinde yurt içinde ve yurt dışında, kamu veya özel sektörde gerçekleştirilen ve idarece noksansız ve ayıpsız kabul edilen ihale konusu belirlenecek benzer nitelikteki yapım işiyle ilgili deneyimi gösteren belgeler. İhale konusu işin özelliğine göre istekliler tarafından teklif edilen bedelin %20 oranında, iş deneyim belgesi ibraz edilecektir.

 bYapılacak beton parkeye ait T.S.E. belgesi ibraz edilecektir.

5- İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

6- İhale dokümanının satın alındığına dair belge. İhale dokümanı Erbaa Köylere Hizmet Götürme Birliğinde  görülebilir ve 1.000,00 TL aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur. (Dosya alındı bedeli Birliğin T.C. Erbaa Halk Bankasındaki Iban NO: TR28 0001 2009 6700 0016 0000 89 no’lu vadesiz hesabına yatırılacaktır)

7- İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı, alt yüklenicilere yaptırılamaz.

8- Teklifler, ihale dokümanında belirtilen ihale saatine kadar İdareye teslim edilir. Bu saatten sonra verilen teklifler kabul edilmez ve açılmadan istekliye iade edilir. İsteklilerin ihale saati olan; saat 14.30’da ihale salonunda şahsen veya vekâleten hazır bulunmaları gerekmektedir. Teklifler ve ihale katılım dokümanı 27 Ekim 2020 Salı  Saat: 14:00 kadar Erbaa Kaymakamlığı(toplantı salonu ihale komisyonu)’na teslim edilecektir. 

9- Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.

10-İstekliler tekliflerini, mal kalem/kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme düzenlenecektir. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir. Teklif edilecek malların fiyatları, teknik şartnamede belirtilen özellikler doğrultusunda verilmelidir. Teklifler tüm iş kalemleri için verilmelidir, kısmi teklif verilemez.

11- İstekliler tekliflerini kapalı zarf halinde idareye teslim edecek olup, teklif mektubu ile yazılı olarak teklif olunan bedel komisyonca uygun görülmediği veya tekliflerin aynı olduğu durumlarda, komisyon ihaleye katılan ve orada bulunan isteklilerden tekliflerini yazılı olarak yenilemelerini isteyebilir. Bu sebeple isteklilerin şahsen veya vekâleten girdiklerine dair belgeleri ve firma kaşelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

             Komisyonun bu kararı üzerine isteklilerin mevcut en düşük tekliften daha düşük teklif vermeleri gerekmekte olup, bu teklifi veremeyen istekli ihaleden çekilmiş sayılır. Bu aşamada verilen en düşük teklif komisyonca uygun bedel kabul edilebilir. İstekliler yazılı olarak oluşan en düşük tekliften daha düşük teklif vermez ise ihale komisyonu ihalenin iptaline karar verir.

12- Birlik Encümeni ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir, yazılı olarak teklif olunan bedel komisyonca uygun görülmediği takdirde ihale iptal edilebilir veya bir hafta sonraya ertelenebilir.

13-Erbaa Köylere Hizmet Götürme Birliği Kamu İhale Kanununa tabi değildir.

 

Erbaa Köylere Hizmet Götürme Birliği

Başkanlığı

Yeterlilik
Paylaş