İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Ağrı İli Merkez İlçe Ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı
İşin Adı İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Polisevi Şube Müdürlüğü Protokol Salonu Yenilenmesi İşi
İlan Tarihi 12.04.2021
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 16.04.2021 14:30:00
Son Teklif Tarihi 16.04.2021
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

T.C.

AĞRI VALİLİĞİ

AĞRI İLİ MERKEZ İLÇE VE
KÖYLERİNE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINDAN

 

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polisevi Şube Müdürlüğü protokol salonu yenilenmesi işi Birliğimiz tarafından açık ihale Usulü ihale edilecektir. Birliğimiz 4734 Sayılı Kamu İhale Yasasında belirtilen usul ve esaslara tabi değildir.

            1. İdarenin adı:Ağrı Valiliği Merkez İlçe ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği

   1.1Adresi  : Hükümet Konağı Kat :3 No:315  AĞRI

   1.2-Telefon - Faks Numarası : (0472) 216 4121  - (0472) 216 4121

   1.3- Elektronik Posta Adresi  : www.agri.mrk.khgb@gmail.com

   1.4-İlgili Personelin Adı Soyadı Unvanı : M.Halim YAKUT Birlik Müdürü        

           

2İhale konusu yapım işinin

2.1.İşin Niteliği, Türü ve Miktarıİl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polisevi Şube Müdürlüğü protokol salonu yenilenmesi işi

2.2.İşin Yapılacağı Yer: Ağrı İli, Merkez İlçesi

2.3.İşe Başlama Tarihi: Sözleşmenin karşılıklı olarak imzalanmasından sonra 3(üç) Gün içerisinde yer teslimi yapılarak hemen işe başlanacaktır.

2.4İşin Bitirilme Süresi: Yer teslimi yapıldığı tarihten itibaren 45(Kırkbeş) takvim günüdür.

 3. İhalenin;

 3.1.Yapılacağı Yer: AĞRI VALİLİĞİ TOPLANTI SALONU

 3.2.Tarihi - Saati16/04/2021-  14:30 ‘da

            4. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. İhaleye katılmak isteyenlerin ihale dokümanını alması zorunludur.

5. İhale dokümanı Ağrı Valiliği Merkez İlçe ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı adresinde görülebilir ve alınabilir. İhale dokümanı 1.000,00-? karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

Doküman bedeli Birliğin TC. Halk Bankasında bulunan 16000087 nolu hesabına yatırılacaktır. Ayrıca Geçici teminatı nakit yatıracaklar aynı hesabı kullanacaktır.

6.Teklifler 16/04/2021 tarihinde İhale Saatine kadar Ağrı Valiliği Merkez İlçe ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği İhale Komisyonuna elden teslim edilecektir.

7. İstekliler tekliflerini, proje ve mahal listeleri inceleme sonucu bulunan anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verecektir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle vermiş olduğu anahtar teslimi götürü bedel üzerinden sözleşme imzalanacaktır.

            Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

8.İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ ündan az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Geçici Teminatların süresi en az 2 ay olacaktır.  

9.Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 1 yıl olmalıdır.

10- İHALEYE KATILMAYA İLİŞKİN HUSUSLAR

Madde 10- İhaleye Katılabilmek İçin Aranılan Şartlar, Gereken Belgeler ve Yeterlik Kriterleri:                                                                                                                                                           10.1-İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

  1. Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi.    

  1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odası Belgesi.

  1-Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.

  2-Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından, idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin Ticaret Sicil Gazetesinde kayıtlı olduğuna dair belge.

  1. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.

           1-Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

  2-Tüzel kişi olması halinde, şirket ortaklarının hisse durumlarını ve şirketteki görevlerini belirten, son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesinin aslı veya noter tasdikli örneği ile tüzel kişiliğin imza ve imza vermeye yetkili olanların noter tasdikli imza sirküleri.

      d)   Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair, son teklif verme tarihinden önceki üç (3) ay içerisinde düzenlenmiş belge.

      e)  Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş vergi borcu olmadığına dair, son teklif verme tarihinden önceki üç (3) ay içinde düzenlenmiş belge.

  

      f) İdari şartnamenin 32. İnci maddesinin (a),(b),(c),(d) ve e bentlerinde sayılan durumlarda olmadığına ilişkin taahhütname,

      g) Şekli ve içeriği bu şartnamede belirlenen teklif mektubu,   

                             

h) İdari şartnamede belirlenen geçici teminat.   

      i)  (10-3.1), (10-3.2) ve (10-4.1) maddelerinde belirtilen, şekli ve içeriği Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde düzenlenen yeterlik belgeleri.

      j) Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

        k) İsteklinin ortak girişim olması halinde şekli ve içeriği bu şartnamede belirlenen ortak girişim beyannamesi,

        l) İsteklinin ihale için teklif edeceği bedelin % 3 ‘ünden az olmamak kaydıyla ilgili banka hesabına yatırılan geçici teminat bedeline ait belge.

 

       m) İhale dokümanının satın alındığına dair belge

       n) Tüzel kişi istekli tarafından sunulan iş deneyim belgesinin aynı tüzel kişinin yarısından fazla hissesine sahip, ortağına ait olması halinde sunulacak iş deneyim belgesinin başka bir tüzel kişiye kullandırılamayacağına ilişkin taahhütname,

10-2 Ekonomik ve mali yeterliliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler.

10-2.1 Bankalardan Temin Edilecek Belgeler

Bu Madde Boş Bırakılmıştır.

10–3.1 Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: B Grubu İşler Benzer İş Olarak Kabul Edilecektir.

10–3.2 Yapım işleri uygulama yönetmeliğinin 55. Maddesinin c bendi uyarınca ihale konusu iş veya benzer işlere denk sayılacak olan mühendislik veya mimarlık bölüm veya bölümleri: Mezuniyet belgeleri/diplomalar: İnşaat Mühendisi Ve/Veya Mimar

 

10–4 Mesleki ve teknik yeterliliğe ilişkin belgeler ve bu belgenin taşıması gereken kriterler

10–4.1 İş Deneyim Belgesi

         İsteklinin son on beş yıl içinde yurt içinde ve yurt dışında kamu veya özel sektörde sözleşme bedelinin en az %75 ‘ i oranında gerçekleştirdiği veya %50’i oranında denetlettiği veya yönettiği idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren ve teklif edilen bedelin %50 oranından az olmamak üzere tek sözleşme ye ilişkin iş deneyim belgesi.

 10–4.2 İsteklinin organizasyon yapısına ve personel durumuna ilişkin belgeler

 10–4.2.1  Aşağıda belirtilen Teknik Personelin halen istekli bünyesinde çalıştırılmıyor ise ihale üzerinde kaldığı takdirde bu personeli istihdam edeceğine dair Noter Tasdikli taahhütnamenin, çalıştırılıyor ise SSK onaylı son prim bordrosunun verilmesi zorunludur.

Adet

Pozisyonu

Mesleki Ünvanı

Mesleki Özellikleri

1

Saha Elemanı

İnşaat Mühendisi

En az 2 yıl deneyimli

1

Saha Elemanı

Elektrik ve/veya Elektronik Mühendisi

En az 2 yıl Deneyimli

1

Saha Elamanı

Makine Mühendisi

En az 2 yıl Deneyimli


    

  İhale üzerinde kaldığı takdirde

*Personelin deneyim durumunu ise; Özel sektörde, ilgili meslek odası kayıt süresini gösteren belge ile kamu sektöründe, hizmet çizelgesi ve /veya meslek odası kayıt belgeleri,

            Ortak girişimlerde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin bu şartnamenin 3.1 maddesindeki  (a),(b), (c), (d), (e),(f),(i) bentlerindeki belgeleri ayrı ayrı sunmaları gerekir.

11. İstekli İşlerin Yapım Aşamasında Aşağıda Belirtilen Hususları Göz ününde Bulundurularak Teklif verecek ve çalışmalarını belirtilen hususlara göre yapacaktır.

a)Yapılacak olan işe dâhil olan elektrik, doğalgaz ve diğer işlemler yapılırken ruhsatları abonmanlıkları ve diğer giderler yüklenici firmaya aittir.
             b) İş bitiminde alınan ruhsat yapı kullanım iznine dönüştürülecek, elektrik ve su aboneleri yapıldıktan sonra geçici kabul işlemlerine başlanacaktır. Aksi takdirde geçici kabulü yapılmayacaktır.
            c) Projelerin revize edilmesi istendiği takdirde ilgili firma tarafından yaptırılacaktır.
           
            e)Yapımı biten binanın tüm kaba ve ince temizliği yüklenici firma tarafından yapılacaktır.
            f) İş artışı veya iş azalışı olması durumunda yapılacak işlere ait maliyete yüklenicinin ihale aşamasındaki tenzilatı uygulanacaktır.
      

            ğ) İşin yapılması esnasında yapının çevresine hasar verilmesi durumunda hasar ve çevre düzenlenmesi yüklenici tarafından giderilecektir.

             

            h) İşin sonunda İnşaat alanında bulunan her türlü inşaat enkazının kaldırılması ve nakli yükleniciye aittir.

            i) Yüklenici işi proje ve teknik şartnamelere uygun şekilde yapacaktır. Genel pursantaj miktarları ve iş kalemlerine ait pursantajlar; sadece hakediş ödeme dilimlerini gösterir bir ölçü şeklidir. Pursantaj tablosunda olsun veya olmasın proje ve mahal listelerinde belirtilen işlerin fen ve sanat kurallarına uygun bir şekilde yüklenici tarafından yapılması zorunludur. Yüklenici tarafından; pursantaj tablosunda olası hatalardan yola çıkarak ek ödeme talebinde bulunamaz.  

j) 11.maddede belirtilen bentlerinden dolayı müteahhide ek ödeme yapılmayacaktır.            

12-Birliğimiz tarafından ihale edilen bu işte yeterliliğe ilişkin hususlar idari şartnamenin ilgili maddelerinde belirtilmiştir. Birliğimizin tarafından gerçekleştirilecek bu ihale 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa tabi değildir.

                                             

İLAN OLUNUR

                                                                                                    Mehmet Halim YAKUT

                                                                                                          Birlik Müdürü

 

Yeterlilik
Paylaş