İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Devlet Hastanesi-bayrampaşa
İşin Adı 2021 Yılı 6 Aylık Hastane Sistemlerinin-cihazlarının 7/24 Hizmet Sunumuna Hazır Halde Tutulması Ve Periyodik Bakım Onarım Hizmet Alımı
İlan Tarihi 11.05.2021
İhale K.No 2021/253088
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 9.06.2021 11:00:00
Son Teklif Tarihi 9.06.2021
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası : 2021/253088

1-İdarenin
a) Adresi : İsmetpaşa mah.Kenar cad.No:6 34040 - BAYRAMPAŞA/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2125676774 - 2125011552
c) Elektronik Posta Adresi : bdh_satinalma@hotmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu hizmetin
a) Niteliği, türü ve miktarı :
6 Aylık Hastane Sistemlerinin/ Cihazlarının 7/24 Hizmet Sunumuna Hazır Halde Tutulması Ve Periyodik Bakım Onarım Hizmet Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Yapılacağı yer : İstanbul Bayrampaşa Devlet Hastanesi ve bağlı Semt Polikliniklerinde hizmet verilecektir.
c) Süresi : İşe başlama tarihi 01.07.2021, işin bitiş tarihi 31.12.2021


3- İhalenin
a) Yapılacağı yer : Bayrampaşa Devlet Hastanesi -İsmetpaşa Mah. Kenar Cad. No. 6 Bayrampaşa /İSTANBUL
b) Tarihi ve saati : 09.06.2021 - 11:00


Yeterlilik
. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, İdari Şartname ekinde yer alan Tüzel Kişilerde Ortaklık Bilgilerine ve Yönetimdeki Görevlilere İlişkin Son Durumu Gösterir Belge ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren, standart forma uygun belge,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1. İş hacmini gösteren belgeler:
a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu,
b) Hizmet işleri ile ilgili ciro tutarını gösteren belgeler,
Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir.
Toplam cironun teklif edilen bedelin %25'inden , hizmet işleri ile ilgili cironun ise teklif edilen bedelin %15'inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir.
Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanamadığına bakılır.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. İsteklinin teklifi kapsamında sunması gerektiği teknik şartnamede belirtilen aşağıdaki belgeler:
1- Isıtma tesisatı grubunda bulunan kazan ve kombi cihazlarına bakımı yapacak olan firmaya ait TS12676 veya TS12865 TSE-HYB (Hizmet Yeterlilik Belgesi) veya en az bir adet kazan üretici firmalarına ait güncel Yetkili Servis Belgesi ihale teklif dosyasında sunulacaktır. 2-Yangın ve su tesisatı grubunda bulunan yangın pompa gruplarına bakımı yapacak olan firmaya ait TSE-HYB Hizmet Yeterlilik Belgesi (Pompalar Atık ve Temiz Su, Yağ, Akaryakıt, LPG, CNG) veya en az bir pompa grubu üretici firmasının Yetkili Servis Belgesi ihale teklif dosyasında sunulacaktır. 3-Soğutma ve havalandırma tesisatı grubunda bulunan klima santrali, aspiratör santrali, aseptizör cihazı, su soğutma grubu cihazlarına bakımı yapacak olan firmaya ait TS 12850 TSE-HYB Hizmet Yeterlilik Belgesi veya soğutma grubu, klima/aspiratör santrali, aseptizör cihazı, jet fan sistemlerinin herhangi birine ait bir üretici firmanın Yetkili Servis Belgesi ihale teklif dosyasında sunulacaktır. 4-Asansör yüklenici / bakımcı firması ''Asansör Monte Eden veya Üretici'' firma olduğunu gösteren belge sahibi olacaktır (H modül, G modül v.b.) Bu belgeler ihale teklif dosyasında sunulacaktır. 5-Bakım yapacak olan asansör firması Türk Standartları Enstitüsünden alınmış TSE-HYB 12255 belgesine sahip olacaktır. 6-Yüksek gerilim işletme sorumluluğu, trafo ve hücreler grubuna ait isteklinin bakımları yapacak personel ile ilgili Güncel Elektrik 1kV üstü ve 1kV altı SMM ve Yüksek Gerilim Tesis İşletme Sorumluluk belgesi ve diploma fotokopisi ihale teklif dosyasında sunulacaktır. 7-IT Panolar cihazlarına bakımı yapacak olan firmaya ait teknik servis hizmeti veren birimi bulunduğuna dair TS 12817 Hizmet Yeterlilik Belgesi veya en az bir IT İzole Pano üretici firmasından Yetkili Servis Belgesini bulunduracaktır. Bu belgeler ihale teklif dosyasında sunulacaktır. 8-Yüklenici firma elektrik/elektronik/mekanik mühendislik hizmetlerinin verilmesi , elektrik/elektronik/mekanik ve otomasyon sistemlerinin teknik bakım işletilmesi ve onarım hizmetleri ile ilgili olarak ISO 9001:2015 , ISO 14001:2015 ve ISO 45001:2018 belgelerine sahip olacak ve Bu belgeler ihale teklif dosyasında sunulacaktır. Yukarıda 7.5.4 maddesindeki belirtilen belgeleri teklif dosyasında sunmayan isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu Hastanelerinde ve/veya Özel Hastanelerde ve/veya Kamuya bağlı sağlık tesislerinde ve/veya Özel Sağlık Tesislerinde Gerçekleştirilen tek sözleşmeye bağlı Periyodik Bakım Onarım ve/veya Hastane Sistemlerinin/ Cihazlarının bakım onarımı ve/veya Teknik Destek Hizmeti benzer iş olarak kabul edilecektir.

Sadece Personel alımı olarak gerçekleştirilen işler, benzer iş olarak kabul edilmeyecektir.



5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Bayrampaşa Devlet Hastanesi - İdari Birimler Binası (D Blok) Satınalma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, Birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14.Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Paylaş