İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Tcdd 2. Bölge Müdürlüğü Ankara
İşin Adı Tam Saha Emniyeti Projesi Merkezi İzleme Odasi Tadilatı
İlan Tarihi 30.07.2021
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 4.08.2021 14:30:00
Son Teklif Tarihi 4.08.2021
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

YAPIM/MALZEME/HİZMET İŞLERİNE AİT TEKLİF MEKTUBU VE İDARİ ŞARTNAME

                                                                                      TCDD 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

                                                                                      EMLAK SERVİS  MÜDÜRLÜĞÜ

                                                                                        ANKARA

Teklif Sahibinin                                

Adı Soyadı/Ticari Unvanı, Uyruğu:

Tebligata esas açık adres ve e-posta  :

Telefon ve faks numarası             :

Genel Müdürlük Tam Saha Emniyeti Projesi Merkezi İzleme Odasi(8 Nolu Oda) Tadilatı işine ait dokümanları (Proje, metraj, özel veya teknik şartname, işin tarifine ait teknik bilgiler ve ölçüler teknik resmi; malzeme ve kimyasal özellikleri ile hizmet yapılışına ait bilgiler v.b belgeler) okuduk, inceledik ve aynen kabul ettik. İşin yapılacağı yeri ve çevresini gördük, mahallin özelliklerini ve zemin şartlarını tetkik ettik, herhangi bir ayrım ve sınırlama yapılmadan bütün şartları kabul ediyoruz.

1-Söz konusu işi KDV hariç (rakamla)........................................(yazıyla) ...........................................................birim fiyatlı bedel üzerinden yapmayı kabul ve taahhüt ederiz.

2-En düşük bedelli teklifi yâda herhangi bir teklifi kabul etmek zorunda olmadığınızı biliyor ve kabul ediyoruz.

3-Söz konusu işle ilgili olmak üzere idarinizce yapılacak/yaptırılacak diğer işlerde, idarenizin çıkarlarına aykırı düşecek hiç bir eylem ve oluşum içinde olmayacağımızı taahhüt ediyoruz.

4-4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 4 üncü maddesindeki “yerli istekli” tanımı gereğince istekli durumundayız

Saygılarımızla

                                                                                       Adı Soyadı Kaşe İmza

İDARİ ŞARTNAME

1) Adı geçen iş 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliği Madde 27’ye göre birim fiyat usulü Doğrudan temin ile yapılacaktır.

2) Teklifler en geç 04.08.2021 günü saat 14:30’a kadar elden TCDD 2.Bölge Emlak Servis Müdürlüğüne verilecektir. Tüm teklifler kapalı zarf ile İdare’ye teslim edilecektir. Faks ile ve/veya elektronik ortamda gönderilen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

3) İstekliler, kapalı zarf üzerinde işin tam ve doğru olarak adını yazacaklar, zarfın yapıştırılan yerini imzalayıp kaşeleyeceklerdir. Sundukları teklif mektubunda silinti, kazıntı, düzeltme kesinlikle olmayacaktır. Bu şekildeki teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

4) Alım yapılacak gerçek veya tüzel kişinin, Kamu İhale Kurumun internet sayfasındaki yasaklılar listesinde bulunup bulunmadığı kontrol edilecek ve yasaklı olduğunun belirlenmesi durumunda, söz konusu firmadan alım yapılmayacaktır. 

5) İdare tarafından gerekli görülen veya ihale dokümanında yer alan belgelerde ihalenin yapılmasına engel olan ve düzeltilmesi mümkün bulunmayan hususların bulunduğunun tespit edildiği hallerde, ihale saatinden önce veya teklifler açıldıktan sonra İdare, verilmiş olan bütün teklifleri reddederek ihaleyi iptal etmekte serbesttir. İdare bütün tekliflerin reddedilmesi nedeniyle herhangi bir yükümlülük altına girmez. İhalenin iptal edilmesi nedeniyle isteklilerce İdareden herhangi bir hak talebinde bulunulamaz.

6) Doğrudan Temin komisyon kararı, ihale üzerinde kalan istekliye tebliğ edildikten sonra, en geç 5 (üç) iş günü içerisinde sözleşme yapılması zorunludur. Firma süresi içerisinde sözleşme imzalamadığı takdirde teklifi yok sayılarak değerlendirme ona göre yapılacaktır.

7)İhale üzerinde kalan firma ile İdare arasında Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliği Madde 27’ye göre birim fiyat usulü doğrudan temin sözleşmesi yapılacaktır. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 7 ( yedi )  takvim günü içinde yer teslimi yapılarak işe başlanır.

8) Taahhüt edilen iş, sözleşme ve eklerinde yer alan hükümlere uygun olarak tamamlandığında, kabul tutanağı düzenlenir ve bu tutanağı kabul heyeti ile birlikte yüklenici veya vekili de imzalar.

9) Bu iş için avans ve fiyat farkı verilmeyecektir.

10) Mücbir sebepler (doğal afetler, kanuni grev, genel salgın hastalık, kısmi veya genel seferberlik ilanı v.b.) veya idarenin sebep olduğu hallerden dolayı, sorumluluğu yükleniciye ait olmayan gecikmelerin meydana gelmesi halinde, durum İdarece incelenerek işi engelleyici sebeplere ve yapılacak işin niteliğine göre gerekli olan süre uzatımı yükleniciye verilebilir.

11) Yüklenici sözleşmeye uygun olarak işi süresinde bitirmediği takdirde, gecikilen her gün için sözleşme bedelinin % 1’i (yüzde biri) oranında gecikme cezası uygulanır.

12) İşin süresi sözleşme tarihinden itibaren 15 takvim günüdür.

13) Yüklenicinin sözleşmeye uygun olarak işi süresinde bitiremediği takdirde en az 7 (yedi) gün süreli yazılı ihtar yapılarak gecikme cezası uygulanır. İhtarda belirtilen sürenin bitmesine rağmen aynı durumun devam etmesi halinde, ayrıca protesto çekmeye gerek kalmaksızın varsa yüklenicinin teminatı gelir kaydedilerek sözleşme feshedilir.

14) Yüklenici, Sosyal Sigortalar Kurumuna karşı çalıştırdığı işçilerin her türlü hak ve sorumluluğunu yerine getirmesi konusunda yükümlüdür. Yüklenici firma şantiyede çalıştırdığı elemanların koruyucu güvenlik malzemelerini temin edecek, doğabilecek iş kazalarına karşı yükümlü olacaktır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Teşkilatının zorunlu kıldığı işçi sağlığı ve iş güvenliğiyle ilgili yasa ve yönetmeliklere uygun tedbirleri almak zorundadır.

15) İşin yapımı sırasında TCDD tesislerine verilecek zararlar yüklenici tarafından giderilecek veya yükleniciye fatura edilecektir. TCDD’nin çıkartacağı zarar ziyan faturasını yüklenicinin oluruna gerek kalmadan hak edişinden kesmeye TCDD Kurumu yetkilidir. Hakedişin yeterli olmadığı durumlarda en geç 15 gün içinde yüklenici zararın kalan kısmını defaten ödemek zorundadır.

16) İşin yapımında kullanılacak malzemeler yurtiçinden temin ediliyorsa TSE veya TSEK kalite belgeli, yurtdışından temin ediliyorsa temin edilen ülkenin kalite standartlarına uygunluğunu gösteren kalite belgeli ve 1. sınıf malzeme olacaktır.

EKİ: 1-Yer Görme Belgesi

Yeterlilik
Paylaş