İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Elektrik Üretim A.ş Genel Müdürlüğü(eüaş) Afşin-elbistan B Termik Santralı İşl.müd.
İşin Adı Eüaş Afşin-elbistan B Termik Santrali İşletme Müdürlüğünde Kurulu Tlt Saf 37, 5-21, 8-2 Marka Id Fanlara Ait 9 Adet Hidrolik Aktuatörün Bakım Ve Testlerinin Yapılması Hizmet Alımı İşidir
İlan Tarihi 30.11.2021
İhale K.No 2021/718747
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 30.12.2021 14:00:00
Son Teklif Tarihi 30.12.2021
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
İhale Kayıt Numarası : 2021/718747
İşin Adı : Eüaş Afşin-Elbistan B Termik Santrali İşletme Müdürlüğünde Kurulu Tlt Saf 37,5-21,8-2 Marka Id Fanlara Ait 9 Adet Hidrolik Aktuatörün Bakım Ve Testlerinin Yapılması Hizmet Alımı İşidir
İhale Türü - Usulü : Hizmet Alımı - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : Afşin-Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Çoğulhan Mah. Afşin/KAHRAMANMARAŞ 46501
b) Telefon ve faks numarası : 3445242675-76-77 - 3445242580
c) Elektronik posta adresi : afsinb@euas.gov.tr
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının
görülebileceği internet adresi
: www.euas.gov.tr
2 - İhale konusu hizmetin
a) Niteliği, türü ve miktarı : ID fanlara ait 9 adet hidrolik aktuatörün bakım ve testlerinin yapılması hizmet alımı.
b) Yapılacağı Yer : Yüklenici Atölyesi.
c) Süresi : 150 takvim Günüdür.
3- İhalenin / Ön Yeterlik /
Yeterlik Değerlendirmesinin
:
a) Yapılacağı yer : Afşin-Elbistan B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü ihale salonu.
b) Tarihi ve saati : 30.12.2021 - 14:00

Yeterlilik
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

          a) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

          1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

          2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

          b) İdari şartname ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu ve eki birim fiyat teklif cetveli. (Birim fiyat teklif mektubu ve eki cetveller, ekte verilen örneklere uygun olarak hazırlanacak, herhangi bir ekleme veya çıkarma yapılmayacaktır. Cetvelin bütün kalemlerine fiyat verilecek, hiçbir kalem boş bırakılmayacak veya “sıfır-0” yazılmayacaktır. Birim fiyat teklif cetveli de teklif mektubu gibi ıslak imzalı olarak sunulacaktır. İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde teklif mektubu ve eki birim fiyat teklif cetveli bütün ortaklar tarafından imzalanacaktır. İş bu parantez içinde belirtilen hususlara aykırı işlemler tesis eden isteklilerin teklifleri geçersiz sayılarak değerlendirme dışı bırakılır.)”

          c) İdari Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin standart forma uygun geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Saymanlık ya da Muhasebe Müdürlüklerine yatırıldığını gösteren makbuzlar,

          d) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

          e) İsteklinin ortak girişim olması halinde, idari şartname ekinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi.

          f) İdari Şartnamenin 18 inci maddesinde istenmesi halinde, alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlerin listesi.

          g) Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren, standart forma uygun belge.

          h)  İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde; İş ortaklığının her bir ortağı tarafından 4.1. maddesinin  (a) ve (d)  bentlerinde yer alan belgelerin ayrı ayrı sunulması zorunludur. İş ortaklığının tüzel kişi ortağı tarafından, iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, bu ortak (g) bendindeki belgeyi de sunmak zorundadır.

          4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

          Bu ihalede ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belge istenilmemektedir.

          4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İsteklilerin, ihale ilan tarihinden geriye doğru son 5 yıl içinde gerçekleştirdikleri, teklif bedelinin en az %25’i oranında ihale konusu iş veya benzer işlere ait kamu veya özel sektörde bedel içeren tek bir sözleşmeye ilişkin İş Deneyim Belgesini veya Teknolojik Ürün Deneyim Belgesini teklifi ile birlikte sunmaları zorunludur. İsteklilerin, İş Deneyim Belgesi veya Teknolojik Ürün Deneyim Belgesinden birini sunması yeterlidir.

          İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde; İş ortaklığında pilot ortağın, istenen iş deneyim tutarının en az % 70’ini, diğer ortakların her birinin, istenen iş deneyim tutarının en az % 10’unu sağlaması ve diğer ortak veya ortakların iş deneyim tutarı toplamının ise istenen iş deneyim tutarının % 30’undan az olmaması gerekir. Ancak, ihaleye katılan iş ortaklığının ortakları tarafından ortaklık oranları ve yapısı aynı olmak kaydıyla daha önce kurulmuş olan iş ortaklığının gerçekleştirdiği bir işten elde edilen iş deneyimini gösteren belgelerin sunulması halinde, pilot ortak ve diğer ortakların her birinin birinci cümledeki oranlara göre asgari iş deneyim tutarını sağlaması koşulu aranmaz.

          4.4. Benzer iş olarak kabul edilecek işler aşağıda belirtilmiştir:

          -Hidrolik aktüatör bakımı ve/veya tamiri ve/veya onarımı yapmış olmak

          -Hidrolik Ünite veya hidrolik sistemlerin bakımı ve/veya tamiri ve/veya onarımı yapmış olmak.

          -Hidrolik ps sistemlerinin bakımı ve/veya tamiri ve/veya onarımı yapmış olmak....

          -Teknolojik ürün deneyim belgesi

 Yukarıda belirtilen işlerden herhangi biri benzer iş olarak kabul edilecektir.

        Bu ihale 4734 sayılı Kanunun 3 üncü maddesinin (g) bendi ve geçici 4. maddesi hükümlerine istinaden Şirketimiz Satınalma ve İhale Yönetmeliği usul ve esasları doğrultusunda yapılacaktır.


Paylaş