İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Düzce İli Akçakoca İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı - Köydes
İşin Adı Vilayetler Evi Restorasyon Ve Çevre Düzenleme Yapım İşi
İlan Tarihi 20.01.2022
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 28.01.2022 14:30:00
Son Teklif Tarihi 28.01.2022
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

T.C.

DÜZCE İLİ

AKÇAKOCA İLÇESİ

 KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI

İHALE İLANI

KALKIN VİLAYETLER EVİ RESTORASYON VE ÇEVRE DÜZENLEME  YAPIM İŞİ Anahtar Teslim Götürü Bedel olarak   28.04.2007 tarih ve 26506 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan  Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğine göre Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir.

1.İdarenin Adı, adresi, telefon numarası:

1.1 İdarenin Adı                                             : Düzce İli Akçakoca İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği

1.2 İdarenin adresi                             : Hükümet Konağı Akçakoca-DÜZCE         

                                                                  

1.3 İdarenin telefon numarası            : 0 (380) 6114001

      Faks  numarası                             : 0 (380) 6115663

2. İhalenin adı, niteliği, türü ve miktarı:

2.1. İhalenin adı                                             : Kalkın Vilayetler Evi Restorasyon ve Çevre Düzenleme   Yapım İşi

2.2. İhalenin niteliği, türü ve miktarı         : Anahtar teslim götürü bedel, Projelerde, teknik ve idari şartnamede belirtilen iş kalemleri yapım işi.

                 

3. Teslim yeri, İşin yapılacağı yer:

3.1. Teslim yeri                                              : Kalkın Köyü      Akçakoca/DÜZCE

4. İhale konusu işe başlama ve işi bitirme tarihi:

4.1. İhale işe başlama tarihi               : Yüklenici tarafından sözleşmenin imzalanmasından itibaren 5 (beş) gün içinde işin teknik sorumlusu tarafından yükleniciye işyeri teslimi yapılır. Yer tesliminden sonra kontrol teşkilatının uygun gördüğü tarihte işe başlayacaktır. Yer teslimi ile işe başlama tarihi arasındaki geçen süre işin süresine eklenecektir. 

4.2. İhale işi bitirme tarihi                 : Yer teslimi  tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

5.İhalenin yapılacağı yer, usulü, tarihi ve saati    :

5.1. İhalenin yapılacağı yer ve usulü : Akçakoca Kaymakamlığı Toplantı Salonu – Açık İhale

5.2. İhalenin tarihi ve saati                : 28.01.2022  Cuma    Saat 14:30

6- İhaleye Katılabilmek İçin Gereken Belgeler ve Yeterlik Kriterleri

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklif dosyasında sunmaları gerekir. Aşağıda belirtilen belgeleri teklif dosyasında sunmayanlar ihale dışı bırakılacaktır.

6.1.Tebligat için adres beyanı, ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile varsa elektronik posta adresi.

6.2. Mevzuat gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası ya da esnaf ve sanatkâr odası veya ilgili meslek odası belgesi;

6.2.1 Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkâr odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belgenin aslı veya fotokopisi ise ‘Aslı İdarece Görülmüştür’ kaşe ve imzalı olacaktır.

6.2.2 Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belgenin aslı veya fotokopisi ise ‘Aslı İdarece Görülmüştür’ kaşe ve imzalı olacaktır.

6.3. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

6.3.1  Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi aslı veya aslı idarece görülmüştür kaşe imzalı kopyası.

6.3.2 Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler veya bu hususları gösteren belgeleri ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirkülerinin aslı veya aslı idarece görülmüştür kaşe ve imzalı kopyası.

6.4.  İdari Şartname ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu

6.5. İdari Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Düzce İli Akçakoca İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığına ait Akçakoca Halkbank Şubesinde bulunan 328-07000009  (İBAN NO: TR 17 0001 2009 3280 0007 000009) nolu hesabına yatırıldığını gösteren makbuzlar.

6.6. Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesinin aslı veya fotokopisi ise ‘Aslı İdarece Görülmüştür’ kaşe ve imzalı olacaktır.

6.7. İsteklinin ortak girişim olması halinde, şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen iş ortaklığı beyannamesi.

6.8. Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair son teklif verme tarihi itibari ile 15(onbeş) gün  içerisinde alınmış ilgili SGK Müdürlüğü’nden veya elektronik ortamda alınmış belgenin aslı.

6.9. Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş vergi borcu olmadığına dair son teklif verme tarihi itibari ile 15(onbeş) gün içerisinde ilgili Vergi Dairesinden veya elektronik ortamda alınmış belgenin aslı.

6.10 Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğinin 11. Maddesinin (a), (b), (c), (ç), (d), (e), (f), (g), (ğ) ve12 maddesinin (a), (b), (c), (ç), (d), (e) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname.

6.11. İhale dokümanının satın alındığına dair belgenin aslı verilecektir. İhale dokümanını satın almayanlar ihaleye giremezler.     

6.12-Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

6.13. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

6.13.1. İsteklinin ihale konusu işi yerine getirebilmesi için aşağıda nitelik ve sayısı belirtilen teknik personeli iş yerinde bulunduracağını taahhüt eden istekli yetkilisi tarafından kaşe ve imzalı belgeyi idareye ibraz edecektir. İhale uhdesinde kalan istekli idare ile sözleşme aşamasına geldiğinde teknik personel taahhütnamesinin noter onaylı belgesini idareye verecektir.  

            1- İnşaat Mühendisi                           1 Kişi (en az 5yıl deneyimli)

6.14 İş Deneyim ve İs Bitirme Belgesi ile kabul edilecek diğer belgeler

6.14.1. İsteklinin,  son 10 (on) yıl içinde yurt içinde kamu kurum ve kuruluşlarında gerçekleştirdiği,  denetlediği veyahut yönettiği idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle (BIII grubu ve BIII grubu bakım onarımları) ilgili deneyimini gösteren ve teklif edilen bedelin % 50 oranından az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi. İş Deneyim Belgesinin Fotokopi olarak sunulması halinde ‘Aslı İdarece Görülmüştür’ ibareli kaşe ve imzalı olacaktır. İhale konusu iş tutarının iş deneyim belgesi üzerinden tespit edilemediği hallerde, ihale konusu iş tutarının tespit edilebileceği bilgi ve belgelerin de teklif kapsamında sunulması zorunludur

6.14.2 Bu ihalede benzer iş olarak 11.06.2011 tarihli ve 27961 sayı ile yayınlanan Resmi Gazetede yer alan yapım işlerinde benzer iş grupları listesinde yar alan BIII Grubu ve BIII grubu bakım onarımlarıyla ilgili iş deneyim belgeleri benzer iş olarak kabul edilecektir.

6.14.3. İhale konusu işe ilişkin iş deneyim belgesi yerine ihale konusu işi de içeren bir iş deneyim belgesi sunulduğu ve ihale konusu iş tutarının tespit edilemediği hallerde, ihale konusu iş tutarının tespit edilebileceği bilgi ve belgelerin de teklif kapsamında sunulması zorunludur.

6.14.4. İş deneyim belgesi yerine mezuniyet belgelerini-diplomalarını sunmak suretiyle ihaleye girecek olanların ihale konusu işe denk sayılacak mühendislik ve mimarlık bölümleri; İnşaat Mühendisi veya Mimardır.

6.15. İhale Yabancı isteklilere açık değildir.

7. İhale dokümanının nerede görüleceği ve hangi bedelle alınacağı:

7.1. İhale dokümanını satın almak isteyen istekliler 1.000,00.-TL (BinTürkLirası) karşılığında  aşağıda belirtilen adresten ihale dokümanını temin edebileceklerdir. Dosya bedeli T.C. Halkbank Akçakoca Şubesinde bulunan 328-07000009  (İBAN NO: TR 17 0001 2009 3280 0007 000009) nolu  hesabına yatırılacaktır.  

7.2. Dosya bedelinin yatırıldığına dair makbuz idareye ibraz edildikten sonra ihale dokümanı Hükümet Konağında bulunan Akçakoca İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı adresinden temin edilir.

7.3. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur. İhale Dokümanını satın almayanlar ihaleye giremezler.

8. Tekliflerin hangi tarih ve saatte verileceği:

8.1.Teklifler ihale (son teklif verme) tarih ve saatine kadar istekli, kanuni temsilcileri ve tüzel kişilerde temsile yetkili kişiler tarafından komisyon başkanlığına verilecek, ihale süresince teklif vermeye yetkili kişi veya kanuni temsilcisi ihalede hazır bulunacaktır. Kanuni temsilciye ait noter tasdikli vekaletname ve imza beyannamesi ihale dosyasında bulunacaktır. Posta ile veya iadeli taahhütlü teklif verilemez. Bu şekilde gönderilen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

8.2- İdareye verilen teklifler, zeyilname düzenlenmesi hali hariç, herhangi bir sebeple geri alınamaz.

9. İstekliler tekliflerini, anahtar teslimi götürü  bedel üzerinden verilecektir. İhale sonucu üzerine ihale kalan  istekli ile anahtar teslimi götürü bedel teklif fiyatı üzerinden sözleşme imzalanacaktır.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden (yüzdeüç) az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Teklifler KDV hariç tutar üzerinden verilecektir.

12. İhaleyi yapıp yapmamakla, onaylama ve iptal etmekte idare serbesttir.

13. İhale ilan metninde veya idari şartnamede belirtilmeyen hususlarda ihale dokümanında bulunan teknik şartnamedeki maddeler geçerlidir.

14. Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az doksan ( 90)  takvim günü olmalıdır.

15. Konsorsiyum olarak teklif verilemez.

                                                                                                               18.01.2022

                                                                                                             Mustafa CAN

                                                                                                               Kaymakam

                                                                                                            Birlik Başkanı

Yeterlilik
Paylaş