İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Tpıc- Turkısh Petroleum Internatıonal Anonim Şirketi
İşin Adı Tpıc’e Ait Adıyaman Bölge Hasankendi-3 Lokasyonu İçin Sondajın Hazırlanması Yol Ve Lokasyon İşleri
İlan Tarihi 29.06.2022
İhale K.No 2022/656863
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 5.07.2022 12:00:00
Son Teklif Tarihi 5.07.2022
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
İhale Kayıt Numarası : 2022/656863
İşin Adı : Tpıc'e Ait Adıyaman Bölge Hasankendi-3 Lokasyonu İçin Sondajın Hazırlanması Yol Ve Lokasyon İşleri
İhale Türü - Usulü : Yapım İşi - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : Bahçelievler Mah. 279. Cad. No:2 06830
b) Telefon ve faks numarası : 3122854455 - 3122853809
c) Elektronik posta adresi : tpicsatinalma@tpic.com.tr
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının
görülebileceği internet adresi
: www.tpic.com.tr
2 - İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı : TPIC'e Ait Adıyaman Bölge Hasankendi-3 Lokasyonu İçin Sondajın Hazırlanması Yol Ve Lokasyon İşleri
b) Yapılacağı Yer : Hasankendi-3 Lokasyonu Adıyaman Merkez sınırları içerisinde yer almaktadır. Ancak belirtilen lokasyonların tamamlanması ve sözleşme bedelinin dolmaması durumunda veya termin programında yapılacak değişiklik sonucunda TPIC yüklenici firmaya TPIC Genel Müdürlüğü’nün Termin Programı’na göre; TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü Sondaj termin programında bulunan yeni veya başka lokasyonların imalatını isteyebilecektir. İstekliler bu ihaleye teklif vermekle, yüklenici bu sözleşmeyi imzalamakla değişiklik yapılarak yerine yapılması istenilen lokasyona teknik dokümanlar ile desteklenecek haklı sebeplerle 3 gün içerisinde itiraz edebilecektir. Aksi takdirde kabul ve taahhüt etmiş olur. İstekli bu işe teklif verirken lokasyon yeri görüldü belgesi verecek olup sözleşme sonrasında lokasyon değişikliği olması halinde 3 gün içerisinde yeni lokasyona ait lokasyon yeri görüldü belgesi imzalayacaktır.
c) İşe başlama tarihi : 30
ç) İşin süresi : 60
3- İhalenin / Ön Yeterlik /
Yeterlik Değerlendirmesinin
:
a) Yapılacağı yer : Bahçelievler Mah. 279. Cad. No:2 06830
b) Tarihi ve saati : 05.07.2022 - 12:00

Yeterlilik
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

a) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

b) Bu Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Saymanlık ya da Muhasebe Müdürlüklerine yatırıldığını gösteren makbuzlar.

c) Bu şartnamenin 6.3.’üncü maddesinde belirtilen, şekli ve içeriği Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde düzenlenen yeterlik belgeleri.

d) Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi

e) İsteklinin orak girişim olması halinde, standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi,

f) Birim Fiyat Teklif Mektubu ve Birim Fiyat Teklif Cetveli

g) Tüzel kişi tarafından iş deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge.

h) Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere, % 51 veya daha fazla hissesine sahip mimar veya mühendis ortağının mezuniyet belgesinin sunulması durumunda; ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından, ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge

ı) İsteklinin teklifi kapsamında sunması gerektiği teknik şartnamede belirtilen belgeler.

i) Lokasyon Yer Görüldü Belgesi

4.2. İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde; iş ortaklığının her bir ortağı tarafından işbu şartnamenin 6.1. maddesinin (a) bendinde yer alan belgelerin ayrı ayrı sunulması zorunludur. İş ortaklığının tüzel kişi ortağı tarafından, iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, bu ortak (g) bendindeki belgeyi de sunmak zorundadır.

4.3. İsteklinin, yurt içinde veya yurt dışında kamu veya özel sektöre bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin olarak;

a) İlk ilan tarihinden geriye doğru son onbeş yıl içinde geçici kabulü yapılan,

b) İlk ilan tarihinden geriye doğru son onbeş yıl içinde geçici kabulü yapılan işlerde, ilk sözleşme bedelinin en az % 80'i oranında denetlenen ya da yönetilen,

c) Devam eden işlerde; ilk sözleşme bedelinin tamamlanması şartıyla, ilk ilan tarihinden geriye doğru son onbeş yıl içinde gerçekleşme oranı toplam sözleşme bedelinin en az % 80'ine ulaşan ve kusursuz olarak gerçekleştirilen,

ç) Devam eden işlerde; ilk sözleşme bedelinin tamamlanması şartıyla, ilk ilan tarihinden geriye doğru son onbeş yıl içinde gerçekleşme oranı toplam sözleşme bedelinin en az % 80'ine ulaşan ve kusursuz olarak gerçekleştirilen işlerde; ilk sözleşme bedelinin en az % 80'i oranında denetlenen ya da yönetilen,

d) Devredilen işlerde, devir öncesindeki veya sonrasındaki dönemde ilk sözleşme bedelinin en az % 80'inin gerçekleştirilmesi şartıyla, ilk ilan tarihinden geriye doğru son onbeş yıl içinde geçici kabulü yapılan, işlere ilişkin deneyimini gösteren

belgeleri sunması zorunludur.

4.3.1. İstekli tarafından teklif edilen bedelin % 50'sinden az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyimini gösteren belgelerin sunulması gerekir.

4.3.2. İş ortaklığında, pilot ortağın istenen asgari iş deneyim tutarının en az % 80'ini, diğer ortakların her birinin ise, istenen asgari iş deneyim tutarının en az % 20'sini sağlaması zorunludur. Ancak ihaleye katılan iş ortaklığının ortakları tarafından ortaklık oranları ve yapısı aynı olmak kaydıyla daha önce kurulmuş olan iş ortaklığının gerçekleştirdiği bir işten elde ettiği iş deneyim belgesi sunulması halinde pilot ortak ve diğer ortakların her birinin birinci cümledeki oranlara göre asgari iş deneyim tutarını sağlaması koşulu aranmaz.

4.3.3. Bu teklifte benzer iş olarak kabul edilecek işler:

4.3.3.1. 27.04.2016 Tarih Ve 29696 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan (Yapım İşlerinde İş Deneyim Değerlendirilecek Benzer İşlere Dair Yapım İşlerinde İş Deneyiminde değerlendirilecek benzer işlere dair tebliğde belirtilen (A) Alt Yapı İşleri ile  Yapım işleri ihaleleri kapsamında ihalesi yapılan (Yol ve lokasyon hafriyatı dahil yapılan Lokasyon yapım işleri)

4.3.3.2. İhalede iş deneyim belgesi yerine diplomasını sunmak sureti ile ihaleye girecek olan İnşaat Mühendisi ve Mimar için Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinin 48 maddesi uyarınca diploma ihale konusu iş veya benzer işlere denk sayılacaktır.

 

 

 

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif fiyatla birlikte fiyat dışındaki unsurlar da dikkate alınarak belirlenecektir.

6. İhale dokümanı, idarenin adresinde ve EKAP'ta görülebilir.

7. İstekliler tekliflerini, Birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
 

8. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

9.İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

10.Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 takvim günüdür.

11. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

12.İhale konusu iş ceza ve yasaklamalarla ilgili hususlar hariç 4734 ve 4735 sayılı Kanunlara tabi değildir.

13.Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TPIC Genel Müdürlüğü Muhaberat Birimi, Bahçelievler Mah. Duru Coşkun Cad. No: 2 Gölbaşı-ANKARA adresine posta, iadeli taahhütlü posta veya kargo yoluyla gönderilmelidir. İhale/son teklif verme saatine kadar İdareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmaz.

14. Covid-19 (Koronavirüs) salgını için alınan tedbirler nedeniyle ihale salonuna istekliler katılamayacaktır.

15.İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (N) : 1,2

 


Paylaş