İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Sütçüler Kaymakamlığı Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı
İşin Adı Kasımlar Köyü İçme Suyu Şebeke Yenileme İnşaatı Yapım İşi
İlan Tarihi 22.09.2022
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 29.09.2022 14:00:00
Son Teklif Tarihi 29.09.2022
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

T.C.

SÜTÇÜLER KAYMAKAMLIĞI

KÖYLERİNE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI

2022 yılı KÖYDES Ek Projesi kapsamında bulunan ve Birliğimizce yaptırılacak olan Kasımlar Köyü İçme Suyu Şebeke Yenileme İnşaatı Yapım İşi’ nin ihalesi 29/09/2022 Perşembe günü saat 14:00’ de Açık İhale Usulü ile yapılacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

1-İdarenin:

a) Adresi         : Hükümet Konağı Kat:3 Sütçüler / ISPARTA

b) Telefon No : 0246 351 30 13 – 351 20 15

c) Faks No       : 0246 351 23 64

d) e-Posta        : sutculer_khgb@hotmail.com

e) İlgili Kişi     : Hüseyin ÖCAL Birlik Müdürü

2-İhalenin Konusu:

a) İhalenin Adı            : Kasımlar Köyü İçme Suyu Şebeke Yenileme İnşaatı Yapım İşi

b) Niteliği ve Türü       : Anahtar Teslim-Açık İhale Usulü

c) Miktarı                    : ( 1 Proje )

03-İşin Yapılacağı Yer  :  Isparta İli Sütçüler İlçesi Kasımlar Köyü

04-İhale konusu işe başlama ve bitirme süresi: Sözleşmenin imzalandığının idare tarafından yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adrese tebliğ tarihinden itibaren 10 (on) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanılacak ve yer teslim tarihinden itibaren 90 (Doksan) gün içinde iş tamamlanacaktır.

05- İhalenin nerede, hangi tarih ve saatte yapılacağı: İhale Sütçüler Kaymakamlığı Makam Odasında, 29/09/2022 Perşembe günü saat 14:00’ de yapılacaktır.

06- İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler,

06.1-Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon ve faks numarası ile elektronik posta adresi (elektronik posta adresi varsa)

06.2-Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve / veya sanayi odası veya meslek odası belgesi.

-Gerçek kişi olması halinde ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış ilgilisine göre ticaret ve / veya sanayi odası veya ilgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.

-Tüzel Kişi olması halinde mevzuat gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı bulunduğu ticaret ve / veya sanayi odasından, ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge.

06.3-Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri

-Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

-Tüzel kişi olması halinde, ilgilisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevleri belirten son durumu gösterir ticaret sicil gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

06.4-Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza sirküsü,

06.5-28 Nisan 2007 Tarih ve 26506 sayılı Resme Gazetede yayımlanan Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliği’ nin 10,11 ve 12’ inci maddelerinde belirtilen durumlarda olmadığına ilişkin yazılı taahhütname.

06.6-Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair son teklif verme tarihindeki ay içerisinde düzenlenmiş belgenin aslı.

06.7-Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş vergi borcu olmadığına dair son teklif verme tarihindeki ay içerisinde düzenlenmiş belgenin aslı.

06.8-Şekli ve içeriği idari şartnamede belirlenen teklif mektubu. (Okunaklı, silinti, kazıntı karalama olmayacaktır.)

06.9-İstekliler teklif ettikleri bedelin % 3’ den az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. İstekliler nakit teminatlarını Sütçüler İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği’ nin T.C. Ziraat Bankası Sütçüler Şubesinde bulunan TR96 0001 0003 8837 7179 4850 02 İban no.lu hesabına yatırılacaktır. Geçici teminatın yatırıldığına dair hesap belgesi yada aynı tutarda teminat mektubu dosyaya eklenir.

06.10-Yüklenici firma ihale konusu işin tamamını veya bir kısmını alt yüklenicilere yaptırmayacağına ait taahhütname.

06.11-İhale dokümanının satın alındığına dair belge.

06.12-Deneyim Belgesi, İş Deneyim Belgesi isteklinin son 5 yıl içinde yurt içinde ve yurt dışında kamu veya özel sektörde sözleşme bedelinin en az % 70’ i oranında gerçekleştirdiği veya % 50 oranında denetlendiği veyahut yönettiği idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren ve teklif edilen bedelin % 50 oranında az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi.

06.13-Tüzel Kişi istekli tarafından sunulan iş deneyim belgesinin aynı tüzel kişinin yarıdan fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde sunulacak iş deneyim belgesinin başka bir tüzel kişiye kullandırılmayacağına ilişkin taahhütname.

06.14-İş Deneyim Belgeleri: Bu ihalede benzer iş olarak 11.06.2011 tarih ve 27961 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Yapım İşlerinde Benzer İş Grupları Tebliği” ekinde yer alan  (A) Alt Yapı İşleri IV. Grup İçme-Kullanma Suyu ve Kanalizasyon İşleri grubu sayılacaktır. Yapım işleri iş deneyiminde değerlendirilecek benzer işlere ait tebliğde yer alan denk işler ile benzeri işe denk sayılacak mühendislik ve mimarlık bölümleri inşaat mühendisliği veya mimarlıktır.

06.15-Gerçek veya tüzel kişi olması durumuna göre ortağı olduğu şahıs şirketleri ile sermayesinin yarısından fazlasına sahip olduğu sermaye şirketlerine ilişkin beyanname.

06.16-İhale konusu işin yerine getirilebilmesi için gerekli görülen tesis, makine, teçhizat ve ekipmana ilişkin belgeler veya taahhütname.

06.17- İhaleye Yerli istekliler katılabilecektir.

06.18-İsteklinin ortak girişim olması halinde, şekli ve içeriliği şartnamede belirtilen iş ortaklığı veya konsorsiyum beyannamesi,

06.19-İsteklilerin iş ortaklığı olması halinde (06.02), (06.3), (06.18) bentlerinde yer alan belgelerin her bir ortakça ayrı ayrı verilmesi zorunludur.

07-İhale dokümanın nerede görülebileceği ve hangi bedelle alınacağı: İhale dokümanı Sütçüler İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği Bürosu adresinde görülebilir ve 500,00 TL (Beşyüztürklirası) bedel karşılığı aynı adresten temin edilebilir. Doküman bedelleri Birliğin T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Sütçüler Şubesi nezrindeki TR96 0001 0003 8837 7179 4850 02 no.lu hesabına yatırılacaktır.  İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

08-Tekliflerin hangi tarih ve saate kadar nereye verileceği: Teklifler 29/09/2022 Perşembe günü saat 14.00’ e kadar Sütçüler İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığına verilecektir. İsteklilerin bizzat veya kanuni temsilcilerinin teklif vermeleri gerekmektedir. Posta, iadeli taahhütlü posta veya e posta vasıtasıyla gönderilen ihale dosyaları kabul edilmeyecektir.

09-İstekliler Konsorsiyum olarak ihaleye teklif veremezler.

10-İstekliler tekliflerini işin tamamına ait anahtar teslim bedeli üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekli ile anahtar teslim sözleşme imzalanacaktır.

11-Bu işe ait hakediş ödemesi yapı denetim görevlisi tarafından hazırlanan hakediş raporu İdarece tasdik edilecek ve hakedişe ait ödeme emri belgeleri idarece tanzim edilerek İLBANK Antalya Bölge Müdürlüğüne gönderilecek ve ödemesi İLBANK Antalya Bölge Müdürlüğünce yapılacaktır. Ödenek tahsisi ve ödeme aşamasında doğabilecek gecikmelerden Birlik Başkanlığımız sorumlu değildir.

12-FETÖ/PDY terör örgütü olmak üzere terör örgütleri ile iltisak veya irtibatının olduğu güvenlik soruşturması ile tespit edilenler ihaleye katılamazlar. Katıldığı tespit edilenler ihaleden men edilir.

13-Verilen Tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 90 (Doksan) takvim günüdür.

14- Sütçüler İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı 4734 ve 4735 Sayılı Kanunlara tabi olmayıp 28 Nisan 2007 Tarih ve 26506 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğine tabidir. İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

       21/09/2022

                      SÜTÇÜLER KAYMAKAMLIĞI

  KÖYLERİNE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI

Yeterlilik
Paylaş