İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı T.c Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü(tcdd) 4. Bölge Satın Alma Ve Stok Kontrol Servis Müdürlüğü
İşin Adı Sivas Osb İltısak Hattı Bostankaya- Gökrail Arası Hatta Serili Bulunan S-49 Raylara Makineli Ray Alın Kaynağı Yaptırılması İşi
İlan Tarihi 29.09.2022
İhale K.No 2022/941224
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 20.10.2022 14:00:00
Son Teklif Tarihi 20.10.2022
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
İhale Kayıt Numarası : 2022/941224
İşin Adı : Sivas Osb İltısak Hattı Bostankaya- Gökrail Arası Hatta Serili Bulunan S-49 Raylara Makineli Ray Alın Kaynağı Yaptırılması İşi
İhale Türü - Usulü : Hizmet Alımı - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : Istasyon Caddesi 1 58030
b) Telefon ve faks numarası : 3463460397 - 3462222314
c) Elektronik posta adresi : 4bolgesatinalma@tcdd.gov.tr
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının
görülebileceği internet adresi
: www.tcdd.gov.tr
2 - İhale konusu hizmetin
a) Niteliği, türü ve miktarı : 625 adet makineli ray alın kaynağı yaptırılması hizmet satın alınması işi
b) Yapılacağı Yer : Sivas OSB İltisak Hattı ve Bostankaya-Gökrail Fabrikası arasında
c) Süresi : 30 Takvim Günü
3- İhalenin / Ön Yeterlik /
Yeterlik Değerlendirmesinin
:
a) Yapılacağı yer : TCDD İşletmesi Sivas 4.Bölge Müdürlüğü /Sivas
b) Tarihi ve saati : 20.10.2022 - 14:00

Yeterlilik
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi.

b) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;

1) Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilanın yapıldığı yıl içinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ihaleye ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

      d) Bu şartnamenin 10 uncu maddesinin ihale tarihi itibariyle (a), (b),  (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde  sayılan    durumlarda  olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname,

e) Şekli ve içeriği şartname ekinde belirlenen teklif mektubu.

f) Şekli ve içeriği şartname ekinde belirlenen geçici teminat.

g) Bu Şartnamede  belirtilen yeterlik belgeleri.

h) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

i) İhale dokümanının satın alındığına dair belge.

      j) Gerçek veya tüzel kişi olması durumuna göre, ortağı olduğu şahıs şirketleri ile sermayesinin    yarısından fazlasına sahip olduğu sermaye şirketlerine ilişkin beyanname.

      k) İş deneyimi istenilmesi halinde iş deneyim belgesinin başka bir tüzel kişiye kullandırılmayacağına ilişkin taahhütname.

4.2. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin aranacak belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.2.1 -İş deneyim belgesi veya İş Bitirme belgesi :

İş deneyimi olarak, istekli tarafından teklif edilen bedelin % 50 oranında, ihale konusu hizmet veya benzer hizmetlere ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi ibraz edilecektir. (yapım işleri ile ilgili iş bitirme belgesi hariç/iş denetleme/iş yönetme vb. belgeler iş deneyim belgesi olarak kabul edilmeyecektir.)

Son beş (5) yıl içinde yurt içinde ve yurt dışında kamu veya özel sektörde gerçekleştirilen ve idarece noksansız ve ayıpsız kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren belge.

İhale konusu alımla ilgili olarak istenen iş deneyiminin belgelendirilmesinde tek sözleşmeye dayalı olarak alınmış iş deneyim belgeleri değerlendirilir. Birden fazla iş deneyimi, bunlar benzer işlere ait olsa dahi, toplanarak dikkate alınmaz.

Son beş (5) yıl içinde yurt içinde ve yurt dışında kamu veya özel sektörde gerçekleştirilen ve idarece noksansız ve ayıpsız kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren belge.

İş deneyim belgesi, bir taahhüt kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında yerine getirilen hizmet tedarikinde isteklinin başvurusu üzerine, taahhüdün gerçekleştirildiği idare tarafından düzenlenerek sözleşmeyi yapan yetkili makam tarafından onaylanmış olacaktır. Bir taahhüt kapsamında özel sektörde yerine getirilen hizmet tedarikinde ise iş deneyimini tevsik için yükleniciler, işe ait sözleşme ve bu sözleşmenin uygulanmasına ilişkin düzenlenen fatura veya serbest meslek makbuzunun suretlerini ihaleye başvuru belgelerine ekleyerek ihale komisyonuna sunacaktır.

İş deneyiminde değerlendirilecek benzer işler; Metro/Tramvay/Demiryollarında yapılan Makinalı alın kaynağı veya Alüminotermit kaynağı yada İzole teşkili yapılması (yerinde veya kupon olarak) işleri ayrı, ayrı veya beraber olarak yapılan işler  değerlendirmeye alınarak kabul edilecektir.

(yapım işleri ile ilgili iş bitirme belgesi hariç/iş denetleme/iş yönetme vb. belgeler iş deneyim belgesi olarak kabul edilmeyecektir.)

4.2.2. Nitelikleri özel teknik şartnamelerde belirtilmiş olan teknik personel taahhütnamesi teklif ile birlikte verilecektir.

4.3. Belgelerin sunuluş şekli:

4.3.1- İstekliler, yukarıda sayılan belgelerin aslını veya aslına uygunluğu noterce onaylanmış örneklerini vermek zorundadır. İhale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyim belgelerinin istenilmesi halinde, iş deneyim belgelerinin noter onaylı olanlarının asılları, ihale üzerinde kalan istekli tarafından sözleşme imzalanmadan önce idareye ibraz edilecektir. 

4.3.2- Noter onaylı belgelerin aslına uygun olduğunu belirten bir  şerh taşıması zorunlu olup, sureti veya fotokopisi görülerek onaylanmış olanlar ile “ibraz edilenin aynıdır” veya bu anlama gelecek bir şerh taşıyanlar geçerli kabul edilmeyecektir.

4.3.3- İstekliler, istenen belgelerin aslı yerine ihale tarihinden önce İdare tarafından  “aslı idarece görülmüştür” veya bu anlama gelecek şekilde şerh düşülen suretlerini tekliflerine ekleyebilirler.

4.3.4- Kalite kontrol belgelerinin istenmesi halinde;

Uluslararası Akreditasyon Forumu Karşılıklı Tanınma Antlaşmasında yer alan ulusal akreditasyon kurumlarınca akredite edilmiş belgelendirme kuruluşları tarafından verilen belgeler ve bunların tercümeleri, bu kuruluşların uluslararası kurallara uygun şekilde akredite edilmiş olduklarının Türk Akreditasyon  Kurumu’ndan   alınacak   bir  yazı  ile teyit edilmesi durumunda, belgelerin verildiği

ülkedeki Türkiye Cumhuriyeti Konsolosluğu veya Türkiye’de Dışişleri Bakanlığı onay işleminden muaftır.Ancak Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edildiği duyurulan belgelendirme kuruluşları tarafından verilen belge ve sertifikalar için Türk Akreditasyon Kurumu’ndan teyit alınması zorunlu değildir


Paylaş