İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Elazığ İl Özel İdaresi
İşin Adı Maden Eski Hükümet Konağı Restorasyon İkmal İşi
İlan Tarihi 21.11.2022
İhale K.No 2022/1247201
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 8.12.2022 10:00:00
Son Teklif Tarihi 8.12.2022
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
İhale Kayıt Numarası : 2022/1247201
İşin Adı : Maden Eski Hükümet Konağı Restorasyon İkmal İşi
İhale Türü - Usulü : Yapım İşi - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : Çayda Çıra Mahallesi Emsal Sokak No:9 23100
b) Telefon ve faks numarası : 4242475327 - 4242474631
c) Elektronik posta adresi : ihale@elazigozelidaresi.gov.tr
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının
görülebileceği internet adresi
: www.elazigozelidaresi.gov.tr
2 - İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı : Yapım İşi / 4734 / 3-i Açık İhale Usulü
b) Yapılacağı Yer : Elazığ / Merkez
c) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 (beş) gün içinde Uygulama İşleri Genel Şartnamesi hükümlerine göre yer teslimi yapılarak işe başlanır.
ç) İşin süresi : ç) İşin süresi: İşyeri teslim tarihinden itibaren 180 (yüzseksen) takvim günü içinde tamamlayarak geçici kabule hazır hale getirmek zorundadır.
3- İhalenin / Ön Yeterlik /
Yeterlik Değerlendirmesinin
:
a) Yapılacağı yer : Elazığ İl Özel İdaresi İhale Salonu
b) Tarihi ve saati : 08.12.2022 - 10:00


Yeterlilik
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :

4- İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

4.1.1. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.

4.1.2. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

4.1.3. İhale dökümanı içinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu.                           

4.1.4. Geçici teminata ilişkin geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Saymanlık ya da Muhasebe Müdürlüklerine yatırıldığını gösteren makbuzlar.    

4.1.5. Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.6. İsteklinin ortak girişim olması halinde, şekli ve içeriği, belirlenen iş ortaklığı beyannamesi.

4) Mesleki ve Teknik Yeterliğe ilişkin Belgeler ve Bu Belgelerin Taşıması Gereken Kriterler:

a) İş deneyim belgeleri:

     i) İstekliler, son on beş yıl içinde yurt içinde ve dışında kamu veya özel sektörde sözleşme bedelinin en az % 50 oranında gerçekleştirdiği veya % 50’si oranında denetlediği ve yahut yönettiği idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren ve teklif edilen bedelin % 50 oranından az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi

     ii) Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: 07.06.2014 – 29023 R.G. / 30 md.) Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: Resmi Gazetenin 29.12.2005 tarih ve 26038 sayılı nüshasında yayımlanan “yapım işlerinde iş deneyiminde değerlendirilecek benzer işlere dair tebliğ”in (B) - I. GRUP BİNA İŞLERİ benzer iş olarak kabul edilecektir. İş deneyimi olarak verilen işin 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında bulunan kültür varlığı olarak tescilli yapı restorasyonu veya çevre düzenleme olduğunu kanıtlayacak Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu kararı iş bitirme deneyim belgesi ekinde verilmesi zorunludur. Koruma Kurulu kararı verilmemesi durumunda teklif geçersiz sayılacaktır. Bakanlıkça Kurulan Komisyon tarafından yeterli olanların tespit edildiği Resmî Gazete’de yayımlanan listede yer alan istekliler katılabilirler.

4.4. İhale dokümanının görüleceği yer ve bedeli.

İhale dokümanı Elazığ İl Özel İdaresi / Destek Hizmetleri Müdürlüğü Çaydaçıra Mah. Emsal Sok. No:9 Merkez/Elazığ adresinde bedelsiz olarak görülebilir.

500,00 TL. (Beş Yüz Türk Lirası) karşılığı aynı adresten satın alınabilir. İhale dokümanını idareden satın alacak olan isteklilerin ihale dokümanı satış bedeli olan 500,00 TL'yi (Beş Yüz Türk Lirası) “isteklinin adı/soyadı ya da ticaret unvanı, T.C. kimlik numarası/vergi numarası, işin adı ve ihale dokümanı bedeli olarak yatırıldığı” belirtilerek Elazığ İl Özel İdaresi'nin Ziraat Bankası Elazığ Şubesi'ndeki TR85 0001 0001 8634 6979 9550 01 İBAN nolu cari hesabına yatırmaları ve makbuzuyla birlikte idareden satın alma işlemini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İhaleye teklif verecek olan isteklilerin kendisinin veya temsilcilerinin idarece onaylı ihale dokümanını ihale tarihinden (ihale tarihi dahil) en az 3 (üç) gün önce satın almaları zorunludur.

4.5. İdarenin gerekli gördüğü veya ihale dokümanında yer alan belgelerde ihalenin yapılmasına engel olan ve düzeltilmesi mümkün bulunmayan hususların bulunduğunun tespit edildiği hallerde, ihale saatinden önce ihale iptal edilebilir.

4.6. Bu ihalede 8/9/1983 tarihli ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ile ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4/1/2002 tarihli ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümleri uygulanmayıp Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliği esas alınacaktır.

4.7. Sözleşmenin imzalanmasını müteakip 5 (beş) gün içerisinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

4.8. Tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 (doksan) takvim günüdür.

4.9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden vereceklerdir; ihale sonucu, ihale üzerine bırakılan istekliyle her bir iş kaleminin miktarı ile iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

4.10. İstekliler, teklif ettikleri bedelin %3’ ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Teklif edilen bedelin %3’ ünden az oranda geçici teminat veren isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılır.

5- Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6- İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7- Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Elazığ İl Özel İdaresi / Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü Çaydaçıra Mah. Emsal Sok. No:9 Merkez/Elazığ adresine elden teslim edilebileceği gibi aynı adrese iadeli taahhütlü posta yoluyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.


Paylaş