İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Dsi Sulama Dairesi Başkanlığı Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü
İşin Adı Muş Ovası Pompaj Sulaması 1 Kısım
İlan Tarihi 27.01.2023
İhale K.No 2023/72585
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 24.02.2023 10:00:00
Son Teklif Tarihi 24.02.2023
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN : 2023/72585

1-İdarenin
a) Adı : DSİ SULAMA DAİRESİ BAŞKANLIĞI DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
b) Adresi : Mustafa Kemal Mahallesi Anadolu Bulvarı No:9 PK:06530 ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası : 0 (312) 454 53 50 - 0 (312) 454 53 05
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı : MUŞ OVASI POMPAJ SULAMASI 1 KISIM
b) Niteliği, türü ve miktarı :
Muş Ovası Pompaj Sulaması 1. Kısım işi kapsamında; brüt 16.748 ha tarım arazisinin sulanması için gerekli olan ve projesinde belirtilen her tür çap ve basınç dayanımında boruların temini ve döşenmesi, pompa istasyonlarının, iletim ve drenaj kanallarının, sanat yapılarının ve işletme-bakım yollarının yapılacaktır.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Muş
ç) Süresi/teslim tarihi : Yer tesliminden itibaren 1461 (BinDörtYüzAltmışBir) takvim günüdür.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde
yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.


3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 24.02.2023 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : DSİ Genel Müdürlüğü Sulama Dairesi Başkanlığı B636 No'lu Toplantı Odası, Mustafa Kemal Mahallesi Anadolu Bulvarı No:9 Çankaya/ANKARA

Yeterlilik
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5İhale konusu işte idarenin onayı ile alt yüklenici çalıştırılabilir. Ancak işin tamamı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri:
İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri;
a) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olan istekliler yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini,
b) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olmayan istekliler, yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini ya da bu kriterlerin sağlandığını göstermek üzere yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir tarafından standart forma uygun olarak düzenlenen belgeyi sunar.
Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde;
a) Cari oranın (dönen varlıklar / kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması,
b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/ toplam aktif) en az 0,15 olması,
c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olması, yeterlik kriterleridir ve bu üç kriter birlikte aranır.
Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son üç yıla kadar olan yılların belgelerini sunabilirler. Bu takdirde belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
İhale veya son başvuru tarihi yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait belgelerini sunmayanlar, iki önceki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu belgelerde, yeterlik kriterini sağlayamayanlar ise iki önceki yılın belgeleri ile üç önceki ve dört önceki yılın belgelerini sunabilirler. Bu durumda, belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.2.2. İş hacmini gösteren belgeler:
İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait, yapım işleri cirosunu gösteren belgelerin sunulması gereklidir.
İsteklinin yapım işleri cirosunun teklif ettiği bedelin % 15 inden az olmaması gerekir. Bu kriteri herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilecektir.
Bu kriterleri ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıl için sağlayamayanlar, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıldan başlamak üzere birbirini takip eden son altı yıla kadarki belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.

İhale veya son başvuru tarihi yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait gelir tablosunu sunmayanlar bakımından iki önceki yıl, ihalenin yapıldığı yıldan bir önceki yıl olarak kabul edilir. Bu gelir tablosu itibariyle yeterlik şartının sağlanamaması halinde ise, iki önceki yıl, ihalenin yapıldığı yıldan bir önceki yıl olarak kabul edilmek üzere son altı yıla kadarki gelir tabloları sunulabilir ve bu durumda gelir tabloları sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.


4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin % 60 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.


4.4.Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler ve benzer işlere denk sayılacak mühendislik ve mimarlık bölümleri:
4.4.1. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:

11.06.2011 tarih ve 27961 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan "Yapım İşlerinde Benzer İş Grupları Tebliği" nde yer alan AIX grubu İşler benzer iş olarak kabul edilecektir.

4.4.2. Benzer işe denk sayılacak mühendislik veya mimarlık bölümleri:

İnşaat Mühendisliği



5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif fiyatla birlikte fiyat dışındaki unsurlar da dikkate alınarak belirlenecektir.
Hesaplamada Kullanılacak Formül:Toplam Puan=Teklif Fiyatı Puanı + Fiyat Dışı Unsur Puanı
İsteklinin Toplam Puanı hesaplanırken;
Toplam Puan= ( (En Düşük Teklif Fiyatı / İsteklinin Teklif Fiyatı) X İdarece girilen Teklif Fiyat Puanı ) + Fiyat Dışı Unsur Puanı
Teklif Fiyat Puanı:50
Fiyat Dışı Unsur (FDU) Puanı:50

Fiyat Dışı Unsur Değerlendirme Yöntemi:İş kalemleri bazında teklif fiyat nitelik puanlaması
(Alınabilecek Azami FDU Puanı : 50 )
Aşağıda, teklif cetvelinde yer alan iş kalemlerinden seçilen kaleme/kalemlere ilişkin asgari ve azami oranlar belirlenmiştir. İsteklinin teklif cetvelinde seçilen bu kalemlere verilmiş olan teklifler, isteklinin kısma/ihaleye vermiş olduğu toplam teklife oranlanarak 100 ile çarpılacak, bulunan oran o kalem için belirlenen asgari oran ile azami oran arasında kalıyorsa istekli o kalem için belirlenen fiyat dışı unsur puanını alacaktır. Bu işlem sırasında hesaplanan oranda herhangi bir yuvarlama işlemi yapılmayacaktır. İş kalemlerinde gruplama yapılmış olması halinde, gruba dahil olan kalemlere istekli tarafından teklif edilen tutarların toplamının, isteklinin kısma/ihaleye vermiş olduğu toplam teklife oranlanarak 100 ile çarpılması sonucu bulunan oran, o grup için belirlenen asgari oran ile azami oran arasında kalıyorsa, istekli o grup için belirlenen fiyat dışı unsur puanını alacaktır. Bu işlem sırasında hesaplanan oranda herhangi bir yuvarlama işlemi yapılmayacaktır.Bu yönteme ilişkin işlemler, belirlenen bütün kalemler için isteklilerin teklif cetveli esas alınarak EKAP tarafından otomatik olarak yapılacak ve toplam fiyat dışı unsur puanları hesaplanacaktır.
Numune Değerlendirmesinde Kullanılacak Mı?:Hayır
Demonstrasyon Değerlendirmesinde Kullanılacak Mı?:Hayır

İş Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması Asgari Oran Azami Oran Fiyat Dışı
Unsur Puanı
110 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,07% 0,1% 0,1
125 mm anma çapında 8 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,05% 0,08% 0,1
140 mm anma çapında 8 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,05% 0,08% 0,1
160 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,09% 0,14% 0,1
160 mm anma çapında 8 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,08% 0,12% 0,1
180 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,1% 0,15% 0,1
180 mm anma çapında 8 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,11% 0,16% 0,1
180 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,07% 0,11% 0,1
200 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,18% 0,27% 0,1
200 mm anma çapında 8 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,17% 0,25% 0,1
225 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,09% 0,13% 0,1
225 mm anma çapında 8 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,11% 0,16% 0,1
250 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,39% 0,58% 0,1
250 mm anma çapında 8 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,2% 0,3% 0,1
250 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,11% 0,17% 0,1
280 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,28% 0,42% 0,1
280 mm anma çapında 8 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,2% 0,3% 0,1
280 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,07% 0,1% 0,1
315 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,38% 0,57% 0,1
315 mm anma çapında 8 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,2% 0,31% 0,1
315 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,09% 0,13% 0,1
355 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,4% 0,6% 0,2
355 mm anma çapında 8 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,27% 0,4% 0,1
355 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,17% 0,25% 0,1
400 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,54% 0,804% 0,3
400 mm anma çapında 8 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,38% 0,57% 0,1
400 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,13% 0,19% 0,1
450 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,23% 0,35% 0,1
450 mm anma çapında 8 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,17% 0,26% 0,1
450 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,24% 0,35% 0,1
500 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 1,26% 1,89% 0,8
500 mm anma çapında 8 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,51% 0,77% 0,2
500 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,12% 0,18% 0,1
560 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,65% 0,98% 0,4
560 mm anma çapında 8 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,36% 0,54% 0,1
560 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,14% 0,21% 0,1
630 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,35% 0,53% 0,1
630 mm anma çapında 8 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,44% 0,66% 0,2
700 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,5% 0,75% 0,2
700 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,37% 0,56% 0,1
800 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,39% 0,58% 0,1
800 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,6% 0,9% 0,4
900 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 1,07% 1,61% 0,7
900 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,06% 0,09% 0,1
1000 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 1,1% 1,65% 0,7
1000 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,37% 0,55% 0,1
1200 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,6% 0,89% 0,4
1200 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,31% 0,47% 0,1
1400 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,84% 1,26% 0,5
1400 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 1,28% 1,92% 0,8
1600 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,72% 1,08% 0,5
1600 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 2,64% 3,96% 1,6
1700 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 1,83% 2,75% 1
1800 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,61% 0,92% 0,4
1800 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 1,37% 2,05% 0,9
2200 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 1,65% 2,48% 1
2600 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 3,7% 5,55% 2
2800 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 10,45% 15,68% 6
3200 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı CTP Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 11,96% 17,94% 7
1200 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı Spiral Kaynaklı Çelik Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması 0,25% 0,38% 0,1
PE100 Boru Üzerinde Tek Çıkışlı Yüksek Basınçlı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması 0,12% 0,18% 0,1
PE100 Boru Üzerinde Çift Çıkışlı Yüksek Basınçlı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması 0,45% 0,67% 0,2
CTP Boru Üzerinde Çift Çıkışlı Yüksek Basınçlı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması 0,07% 0,1% 0,1
PE100 Boru Üzerinde Çift Çıkışlı Yüksek Basınçlı 50 mm Anma Çaplı Hava Vanalı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması 0,1% 0,15% 0,1
PE100 Boru Üzerinde Çift Çıkışlı Yüksek Basınçlı 80 mm Anma Çaplı Hava Vanalı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması 0,05% 0,07% 0,1
PE100 Boru Üzerinde Çift Çıkışlı Yüksek Basınçlı 100 mm Anma Çaplı Hava Vanalı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması 0,05% 0,08% 0,1
PE100 Boru Üzerinde Tek Çıkışlı Yüksek Basınçlı Hat Sonu 50 mm Hava Vanalı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması 0,08% 0,12% 0,1
PE100 Boru Üzerinde Çift Çıkışlı Yüksek Basınçlı Hat Sonu 50 mm Hava Vanalı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması 0,24% 0,35% 0,1
2 x Ø 300 Hava Vanası YapısıYapılması (CTP Üzerinde) 0,05% 0,07% 0,1
2 x Ø 200 Hava Vanası YapısıYapılması (CTP Üzerinde) 0,06% 0,09% 0,1
PE100 Boru Üzeri Pompajlı Ara Tahliye Koruma Yapısı Yapılması ( kuyu yüksekliği H < 3,5 ) 0,22% 0,33% 0,1
PE100 Boru Üzerinde H Tipi Yüksek Basınçlı Çift Çıkışlı Hat Sonu Su Alma Vanası ve Pompajlı Tahliye Vanası Yapısı 0,07% 0,1% 0,1
Ø300 By-Pass'lı, Ø1600 Hat Kapama Yapısı Yapılması 0,12% 0,18% 0,1
Ø300 By-Pass'lı, Ø1600 Hat Kapama Yapısı Yapılması 0,11% 0,17% 0,1
2 x Ø300 By-Pass'lı, 3 x Ø1600 Pantolonlu Hat Kapama Yapısı Yapılması 0,09% 0,13% 0,1
2 x Ø300 By-Pass'lı, 4 x Ø1600 Pantolonlu Hat Kapama Yapısı Yapılması 0,11% 0,16% 0,1
Ø300 By-Pass'lı, Ø 300 Hava Vanalı, Ø1800 Hat Kapama Yapısı Yapılması 0,05% 0,08% 0,1
2xØ300 By-Pass'lı, 3x Ø250 Hava Vanalı, 3x Ø1500 Pantolonlu Hat Kapama YapısıYapılması 0,09% 0,14% 0,1
2xØ300 By-Pass'lı, 4xØ 250 Hava Vanalı, 4x Ø1600 Pantolonlu Hat Kapama Yapısı Yapılması 0,12% 0,19% 0,1
2xØ300 By-Pass'lı, 3xØ 250 Hava Vanalı, 3x Ø1600 Pantolonlu Hat Kapama Yapısı Yapılması 0,11% 0,16% 0,1
Yatay Sondaj Karayolu Geçişi Ø2800 Anma Çaplı t=22,2 mm Çelik,Ø3100 Anma Çaplı Çelik Kılavuz Borulu 0,1% 0,15% 0,1
Yatay Sondaj Karayolu Geçişi Ø2200 Anma Çaplı t=17,5 mm Çelik,Ø2600 Anma Çaplı Çelik Kılavuz Borulu 0,08% 0,12% 0,1
Dere Geçişi ( Ø2600 Çelik t=22,2 mm boru ile) 0,06% 0,09% 0,1
Her Türlü Demir İşi Yapılması 0,26% 0,39% 0,1
Radyal Kapaklar,Kapaklar ve Kapak Kaldırma ve Sızdırmazlık Tertibatının Yapılması 0,47% 0,7% 0,2
S420a BeTonarme Demirlerinin Hazırlanması ve Bükülüp Yerine Konulması 1,57% 2,35% 1
Açıkta Her Türlü Kazı Yapılması ve Dolguya Konulması 3,6% 5,4% 2
Her Türlü Açık Kanalda İşletme ve Bakım Yollarına Stabilize Serilmesi 0,09% 0,14% 0,1
İletim Kanalında Ø315 mm PVC Tünel Tipi Drenaj Borusunun Döşenmesi 0,15% 0,23% 0,1
İletim Kanalında Kayar Kalıplı Kaplama Makinesi ile (C20) Kaplama Betonu Yapılması 1,35% 2,02% 0,9
(C20) Betonarme Betonu Yapılması 4,97% 7,45% 3
(C25) Betonarme Betonu Yapılması 2,39% 3,59% 1,3
Grobeton Yapılması 0,13% 0,2% 0,1
Betonarme Direkli Tel Çit Yapılması 0,11% 0,16% 0,1
Pompa, Elektrik ve Ofis Binası İnce İşlerinin Yapılması 0,11% 0,17% 0,1
Pompa İstastonunda Her Anma Çapında ve Her Basınç Dayanımlı Cebri Boru Temini ve Döşenmesi 0,53% 0,795% 0,3
Gören-2 pompa istasyonu 1.kısım elektrik teçhizatlarının temini ve yerleştirilmesi 0,93% 1,39% 0,6
Mercimekkale Pompa İstasyonu 1.Kısım Elektrik Teçhizatlarının Temini Ve Yerleştirilmesi 0,82% 1,22% 0,5
Gören-2 pompa istasyonu 1.kısım mekanik ekipmanın temini ve yerleştirilmesi 0,93% 1,39% 0,6
Mercimekkale Pompa İstasyonu 1.Kısım Mekanik Ekipmanın Temini Ve Yerleştirilmesi 0,74% 1,1% 0,5
Mercimekkale Pompa İstasyonu Filtre İstasyonu Mekanik Ekipmanının Temini Ve Yerleştirilmesi 0,94% 1,41% 0,6
G2 Boru Hattı Başlangıcı Filtre İstasyonu Mekanik Ekipmanının Temini Ve Yerleştirilmesi 1,11% 1,66% 0,7
G3 Boru Hattı Başlangıcı Filtre İstasyonu Mekanik Ekipmanının Temini Ve Yerleştirilmesi 0,11% 0,17% 0,1
Gören Ve Mercimekkale Pompa İstasyonları Enerji Nakil Hattının Yapılması 2,01% 3,02% 1
Proje Bedeli 0,05% 0,07% 0,1
Sulama Tesisinin 36 Ay (3 Yıl) Süresince İşletme Öncesi Devreye Alınması 0,17% 0,26% 0,1



Grup Adı : İş Grubu-1
Kısım Adı : MUŞ OVASI POMPAJ SULAMASI 1. KISIM
Gruba ait kalemler

İş Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması Asgari Oran Azami Oran Fiyat Dışı
Unsur Puanı
140 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması
200 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması
225 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması
630 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçalarının Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması
PE100 Boru Üzeri Pompajlı Ara Tahliye Koruma Yapısı Yapılması ( kuyu yüksekliği H > 3,5 )
PE100 Boru Üzerinde H Tipi Yüksek Basınçlı Tek Çıkışlı Hat Sonu Su Alma Vanası ve Pompajlı Tahliye Vanası Yapısı
Zemin Altı, By-Pass'sız, Ø250 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø100 By-Pass'lı, Ø400 Ayrım Yapısı Yapılması
2x Ø300 By-Pass'lı, 2xØ1600 Pantolonlu Ayrım Yapısı Yapılması
Yatay Sondaj Karayolu Geçişi Ø1800 Anma Çaplı t=14,2 mm Çelik,Ø2100 Anma Çaplı Çelik Kılavuz Borulu

0,4% 0,59% 0,7



Grup Adı : İş Grubu-2
Kısım Adı : MUŞ OVASI POMPAJ SULAMASI 1. KISIM
Gruba ait kalemler

İş Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması Asgari Oran Azami Oran Fiyat Dışı
Unsur Puanı
110 mm anma çapında 8 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması
160 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması
CTP Boru Üzeri Pompajlı Ara Tahliye Koruma Yapısı Yapılması ( kuyu yüksekliği H > 3,5 )
PE100 Boru Üzerinde H Tipi Yüksek Basınçlı Çift Çıkışlı Hat Sonu Su Alma Vanası ve Cazibeli Tahliye Yapısı ( Zemin Altı Tek Odalı)
Zemin Altı, By-Pass'sız, Ø200 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø100 By-Pass'lı, Ø500 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø200 By-Pass'lı, Ø600 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø200 By-Pass'lı, Tespit Kitleli Ø150 Hava Vanalı Ø600 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø200 By-Pass'lı, Tespit Kitleli Ø600 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø200 By-Pass'lı, Tespit Kitleli Ø700 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø300 By-Pass'lı, Ø300 Hava Vanalı Ø1800 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø300 By-Pass'lı, Ø1800 Hat Kapama Yapısı Yapılması
Ø200 By-Pass'lı, Ø 200 Hava Vanalı, Ø900 Hat Kapama Yapısı Yapılması
Ø300 By-Pass'lı, Ø 250 Hava Vanalı, Ø1400 Hat Kapama Yapısı Yapılması
Patlayıcı Madde Kullanılmadan Demirli veya Demirsiz BeTon İnşaatın Yıkılması

0,44% 0,65% 0,7



Grup Adı : İş Grubu-3
Kısım Adı : MUŞ OVASI POMPAJ SULAMASI 1. KISIM
Gruba ait kalemler

İş Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması Asgari Oran Azami Oran Fiyat Dışı
Unsur Puanı
125 mm anma çapında 6 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması
140 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması
CTP Boru Üzerinde Tek Çıkışlı Yüksek Basınçlı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması
PE100 Boru Üzerinde Tek Çıkışlı Yüksek Basınçlı 50 mm Anma Çaplı Hava Vanalı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması
PE100 Boru Üzerinde Çift Çıkışlı Yüksek Basınçlı 150 mm Anma Çaplı Hava Vanalı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması
CTP Boru Üzerinde Çift Çıkışlı Yüksek Basınçlı 250 mm Anma Çaplı Hava Vanalı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması
Ø 50 Hava Vanası YapısıYapılması (HDPE Üzerinde)
Ø 100 Hava Vanası YapısıYapılması (HDPE Üzerinde)
Ø 250 Hava Vanası YapısıYapılması (CTP Üzerinde)
PE100 Boru Üzerinde H Tipi Yüksek Basınçlı Tek Çıkışlı Hat Sonu Su Alma Vanası ve Cazibeli Tahliye Yapısı ( Zemin Altı Tek Odalı)
Zemin Üstü , Ø 50 Hava Vanalı Ayrım Yapısı Yapılması
Ø100 By-Pass'lı, Tespit Kitleli Ø500 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø100 By-Pass'lı, Ø 100 Hava Vanalı Ø400 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø200 By-Pass'lı, Ø800 Hat Kapama Yapısı Yapılması
Ø250 By-Pass'lı, Ø1200 Hat Kapama Yapısı Yapılması
Ø100 By-Pass'lı, Ø100 Hava Vanalı, , Ø500 Hat Kapama Yapısı Yapılması
Ø300 By-Pass'lı, Ø 250 Hava Vanalı, Ø1600 Hat Kapama Yapısı Yapılması
CTP Boru Üzeri Yatay Dirsek Tespit Kitlesi
Yatay Sondaj Karayolu Geçişi Ø700 Anma Çaplı t=7,1mm Çelik,Ø1000 Anma Çaplı Çelik Kılavuz Borulu
Dere Geçişi ( Ø1200 Çelik t=11 mm boru ile)
Dere Geçişi ( Ø800 Çelik t=8 mm boru ile)
Mercimekkale Pompa İstasyonu Regülasyon Havuzu Ø900 Ctp Tahliye Borusunun Temini Ve Döşenmesi

0,44% 0,67% 0,7



Grup Adı : İş Grubu-4
Kısım Adı : MUŞ OVASI POMPAJ SULAMASI 1. KISIM
Gruba ait kalemler

İş Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması Asgari Oran Azami Oran Fiyat Dışı
Unsur Puanı
110 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması
125 mm anma çapında 10 Atm Basınç Dayanımlı PE100 Boruların ve Özel Parçaların Temini ve Döşenmesi, Boru Hendek Kazı ve Dolgularının Yapılması
PE100 Boru Üzerinde Tek Çıkışlı Yüksek Basınçlı 80 mm Anma Çaplı Hava Vanalı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması
PE100 Boru Üzerinde Tek Çıkışlı Yüksek Basınçlı 100 mm Anma Çaplı Hava Vanalı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması
PE100 Boru Üzerinde Tek Çıkışlı Yüksek Basınçlı 150 mm Anma Çaplı Hava Vanalı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması
CTP Boru Üzerinde Çift Çıkışlı Yüksek Basınçlı 150 mm Anma Çaplı Hava Vanalı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması
CTP Boru Üzerinde Çift Çıkışlı Yüksek Basınçlı 200 mm Anma Çaplı Hava Vanalı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması
Ø 80 Hava Vanası YapısıYapılması (HDPE Üzerinde)
Ø 150 Hava Vanası YapısıYapılması (HDPE Üzerinde)
Ø 150 Hava Vanası YapısıYapılması (CTP Üzerinde)
Ø 200 Hava Vanası YapısıYapılması (CTP Üzerinde)
Ø 300 Hava Vanası YapısıYapılması (CTP Üzerinde)
Ø400 Çaplı CTP Boru Üzeri Hızlı Basınç Tahliye Koruma Yapısı Yapılması
PE100 Boru Üzeri Zemin Altı Ara Cazibeli Ara Tahliye Koruma Yapısı Yapılması (Zemin Altı Tek Odalı)
Zemin Üstü , Ø 80 Hava Vanalı Ayrım Yapısı Yapılması
Zemin Altı, By-Pass'sız, Ø150 Ayrım Yapısı Yapılması
Zemin Altı, By-Pass'sız, Ø300 Ayrım Yapısı Yapılması
Zemin Altı, By-Pass'sız, Ø350 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø100 By-Pass'lı, Ø 100 Hava Vanalı Ø450 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø100 By-Pass'lı, Ø 100 Hava Vanalı Ø500 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø200 By-Pass'lı, Tespit Kitleli Ø800 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø250 By-Pass'lı, Ø1000 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø200 By-Pass'lı, Tespit Kitleli Ø150 Hava Vanalı Ø700 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø250 By-Pass'lı, Ø200 Hava Vanalı Ø1000 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø100 By-Pass'lı, Ø 100 Hava Vanalı Ø450 Hat Kapama Yapısı Yapılması
Ø200 By-Pass'lı, Ø700 Hat Kapama Yapısı Yapılması
Ø100 By-Pass'lı, Ø400 Hat Kapama Yapısı Yapılması
Ø100 By-Pass'lı, Ø500 Hat Kapama Yapısı Yapılması
Ø200 By-Pass'lı, Ø600 Hat Kapama Yapısı Yapılması
Ø200 By-Pass'lı, Ø150 Hava Vanalı Ø800 Hat Kapama Yapısı Yapılması
Ø250 By-Pass'lı, Ø 250 Hava Vanalı, Ø1200 Hat Kapama Yapısı Yapılması
Yatay Sondaj Karayolu Geçişi Ø250 Anma Çaplı PE100, Ø400 Anma Çaplı Çelik Kılavuz Borulu
Yatay Sondaj Karayolu Geçişi Ø400 Anma Çaplı PE100, Ø600 Anma Çaplı Çelik Kılavuz Borulu
Yatay Sondaj Karayolu Geçişi Ø630 Anma Çaplı PE100, Ø900 Anma Çaplı Çelik Kılavuz Borulu
Yatay Sondaj Karayolu Geçişi Ø500 Anma Çaplı PE100, Ø800 Anma Çaplı Çelik Kılavuz Borulu
Dere Geçişi ( Ø2800 Çelik t=22,2 mm boru ile)

0,36% 0,54% 0,7



Grup Adı : İş Grubu-5
Kısım Adı : MUŞ OVASI POMPAJ SULAMASI 1. KISIM
Gruba ait kalemler

İş Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması Asgari Oran Azami Oran Fiyat Dışı
Unsur Puanı
CTP Boru Üzerinde Tek Çıkışlı Yüksek Basınçlı 150 mm Anma Çaplı Hava Vanalı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması
CTP Boru Üzerinde Tek Çıkışlı Yüksek Basınçlı 250 mm Anma Çaplı Hava Vanalı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması
CTP Boru Üzerinde Tek Çıkışlı Yüksek Basınçlı 300 mm Anma Çaplı Hava Vanalı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması
CTP Boru Üzerinde Tek Çıkışlı Yüksek Basınçlı 200 mm Anma Çaplı Hava Vanalı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması
CTP Boru Üzerinde Çift Çıkışlı Yüksek Basınçlı 300 mm Anma Çaplı Hava Vanalı H Tipi Su Alma Vanası YapısıYapılması
Ø 250 Hava Vanası YapısıYapılması (Çelik Üzerinde)
Ø200 Çaplı CTP Boru Üzeri Hızlı Basınç Tahliye Koruma Yapısı Yapılması
Ø100 Çaplı PE100 Boru Üzeri Hızlı Basınç Tahliye Koruma Yapısı Yapılması
CTP Boru Üzeri Zemin Altı Ara Tahliye Koruma Yapısı Yapılması (Zemin Altı Tek Odalı)
Zemin Altı, By-Pass'sız, Ø100 Ayrım Yapısı Yapılması
Zemin Altı, By-Pass'sız, Ø125 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø100 By-Pass'lı, Ø450 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø100 By-Pass'lı, Tespit Kitleli Ø 100 Hava Vanalı Ø450 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø100 By-Pass'lı, Tespit Kitleli Ø 100 Hava Vanalı Ø500 Ayrım Yapısı Yapılması
Ø250 Hat Kapama Yapısı Yapılması
Ø300 Hat Kapama Yapısı Yapılması
Ø80 Hava Vanalı Ø300 Hat Kapama Yapısı Yapılması
Ø80 Hava Vanalı Ø350 Hat Kapama Yapısı Yapılması
Ø100 By-Pass'lı, Ø450 Hat Kapama Yapısı Yapılması
Ø100 By-Pass'lı, Ø100 Hava Vanalı, , Ø400 Hat Kapama Yapısı Yapılması
CTP Boru Üzeri Düşey Dirsek Tespit Kitlesi
Yatay Sondaj Karayolu Geçişi Ø280 Anma Çaplı PE100, Ø500 Anma Çaplı Çelik Kılavuz Borulu
Dere Geçişi ( Ø3200 Çelik t=22,5 mm boru ile)
Dere Geçişi ( Ø1400 Çelik t=12,5 mm boru ile)
Ø140-Ø2800 Boru Çaplarında Botaş Boru Hattı Geçişleri
G2 Boru Hattı Filtre İstasyonu Ø630 Pe100 Tahliye Borusunun Temini Ve Döşenmesi
G3 Boru Hattı Filtre İstasyonu Ø315 Pe100 Tahliye Borusunun Temini Ve Döşenmesi

0,09% 0,13% 0,7





6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.


7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (N) : 1
Teklifi sınır değerin altında kalan isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

16/07/2015 tarihli ve 29418 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır.
Paylaş