İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Düzce İli Merkez İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı - Köydes
İşin Adı Mergiç Mahallesi 8 Derslikli Anaokulu Yapım İşi
İlan Tarihi 24.05.2023
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 2.06.2023 11:00:00
Son Teklif Tarihi 2.06.2023
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

T.C.

DÜZCE İLİ

MERKEZ İLÇESİ

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI

İlimiz Mergiç Mahallesi 8 Derslikli Anaokulu Yapım İşi28.04.2007 tarih ve 26506 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğine göre Açık  İhale Usulü ile ihale edilecektir.


1-  İdareye İlişkin Bilgiler:

1.1- İş sahibi İdarenin;

a) Adı: Düzce İli Merkez İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı

b) Adresi: Camikebir Mah. İstanbul Cad. F Blok Zemin Kat Düzce Valiliği  81100 DÜZCE                           

c) Telefon numarası: 0380 523 41 84

d) Faks numarası: 0380 524 54 08

e) Elektronik posta adresi:hizmetbirligi81@gmail.com

f) İlgili personelinin adı, soyadı/unvanı: Osman YEL Birlik Müdürü

1.2- İstekliler, ihaleye ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve telefondan görevli personelle irtibat kurmak suretiyle temin edebilirler.

2- İhale Konusu İşe İlişkin Bilgiler:

2.1.İhale konusu işin;

a) Adı: Mergiç Mahallesi 8 Derslikli Anaokulu Yapım İşi

b) Niteliği ve Türü:  8 Derslikli Anaokulu İnşaatı Yapım İşi (Anahtar Teslim Götürü bedel)

 c) Yapılacağı Yer: Merkez / DÜZCE

3- İhaleye İlişkin Bilgiler:

İhaleye ilişkin bilgiler;

a) İhale usulü: 28.04.2007 tarih ve 26506 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

b) İhalenin yapılacağı yer: Camikebir Mah. İstanbul Cad. F Blok Zemin Kat Düzce Valiliği  DÜZCE                            c) İhale tarihi: 02/06/2023 Cuma günü

d) İhale saati : 11:00

4- İhale konusu işe başlama ve işi bitirme tarihi:

a) İşe başlama tarihi                : Sözleşmenin yapıldığı tebliğ tarihinden itibaren 5 gün içinde yer   

   teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

b) İşin bitiş tarihi                     : Yer tesliminden itibaren 200 takvim günüdür.

5- İhale dokümanının nerede görüleceği ve hangi bedelle alınacağı:

5.1. İhale dokümanını istekliler idarenin belirtilen adresinde görebilirler.

5.2. İhale dokümanını satın almak isteyenler  2.500,00.-TL (İkiBinBeşYüzTürkLirası)  dosya bedelini Düzce İli Merkez İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Halk Bankası Düzce Şubesinde bulunan 16000128  (İBAN NO: TR78 0001 2009 3270 0016 000128) Iban nolu hesabına yatırabileceklerdirİhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

6- Tekliflerin Sunulacağı Yer, Son Teklif Verme Tarih ve Saati:

6.1- Tekliflerin sunulacağı yer, son teklif verme tarih ve saati;

a) Tekliflerin sunulacağı yer: Camikebir Mah.İstanbul Cad.F Blok Zemin Kat Düzce Valiliği Düzce İli Merkez İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı Bürosu

b) Son teklif verme tarihi : 02.06.2023

c) Son Teklif verme saati : 11:00

6.2- Teklifler ihale (son teklif verme) tarih ve saatine kadar istekli, kanuni temsilcileri ve tüzel kişilerde temsile yetkili kişiler tarafından komisyon başkanlığına verilecek, ihale süresince teklif vermeye yetkili kişi veya kanuni temsilcisi ihalede hazır bulunacaktır. Kanuni temsilciye ait noter tasdikli vekâletname ve imza beyannamesi ihale dosyasında bulunacaktır. Posta ile veya iadeli taahhütlü teklif verilmeyecektir. Bu şekilde gönderilen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

6.3- İdareye verilen teklifler, zeyilname düzenlenmesi hali hariç, herhangi bir sebeple geri alınamaz.

Madde 7- İhaleye Katılabilmek İçin Gereken Belgeler ve Yeterlilik Kriterleri

7.1- İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri sırasıyla teklif dosyasında sunmaları gerekir. Aşağıda belirtilen belgeleri teklif dosyasında sunmayanlar ihale dışı bırakılacaktır.

7.1.1. Tebligat için adres beyanı, ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile varsa elektronik posta adresi.

7.1.2. Mevzuat gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası ya da esnaf ve sanatkâr odası veya ilgili meslek odası belgesinin aslı veya aslı idarece görülmüştür kaşe ve imzalı kopyası;

7.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkâr odasından veya ilgili meslek odasından, ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belgenin aslı veya aslı idarece görülmüştür kaşe ve imzalı kopyası;

7.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğinin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belgesinin aslı veya aslı idarece görülmüştür kaşe ve imzalı kopyası;

7.1.2.3. Bağlı bulunduğu odadan ihale durum belgelerin (a,b,g bendi) aslı veya aslı idarece görülmüştür kaşe imzalı kopyası

7.1.3. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri.

7.1.3.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesinin aslı veya aslı idarece görülmüştür kaşe ve imzalı kopyası;

7.1.3.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler veya bu hususları gösteren belgeleri ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirkülerinin aslı veya aslı idarece görülmüştür kaşe ve imzalı kopyası;

7.1.4. Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair son teklif verme tarihinden en fazla 15(onbeş) öncesine kadar düzenlenmiş ilgili SGK Müdürlüğü’nden veya elektronik ortamda alınmış belgenin aslı.

7.1.5. Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş vergi borcu olmadığına dair son teklif verme tarihinden en fazla 15(onbeş) öncesine kadar düzenlenmiş, ilgili Vergi Dairesinden veya elektronik ortamda alınmış belgenin aslı.

7.1.6. İdari şartnamenin ilgili maddesinde yer alan teklif mektubu .

7.1.7. İdari Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Düzce İli Merkez İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Halk Bankası Düzce Şubesinde bulunan 16000128  (İBAN NO: TR78 0001 2009 3270 0016 000128) Iban nolu hesabına yatırıldığını gösteren makbuzlar.

7.1.8. Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesinin aslı veya aslı idarece görülmüştür kaşe ve imzalı kopyası;

7.1.9. İş ortaklığı kabul edilmeyecektir.

7.1.10. Bu Şartnamenin 9 ve 10 uncu maddelerinden sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname.

7.1.11.İhale dokümanının satın alındığına dair belgenin aslı verilecektir. İhale dokümanını satın almayanlar ihaleye giremezler.

7.2- Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler

İsteklinin ihale konusu işi yerine getirebilmesi için gerekli olan nitelikli teknik personeli iş yerinde bulunduracağını taahhüt eder.  

İhale uhdesinde kalan istekli idare ile sözleşme aşamasına geldiğinde teknik personel taahhütnamesinin noter onaylı belgesini idareye verecektir.

             İnşaat Mühendisi                              1 Kişi ( en az 3 yıl deneyimli)

7.3- İsteklinin ihale konusu işi yerine getirebilmesi için işin süresi boyunca gerekli olan nitelik ve sayıda makine, araç ve teçhizatı iş yerinde bulundurmayı taahhüt eder.

7.4.1-  İsteklinin Son 10 (on) yıl içinde, yurt içinde veya yurt dışında kamu veya özel sektörde sözleşme bedelinin en az %50’si oranında gerçekleştirdiği veya %50’si oranında denetlediği ve yahut yönettiği İdarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren ve teklif edilen bedelin %50 oranından az olmamak üzere, tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi,  İş deneyim belgelerinin aslı veya aslı idarece görülmüştür kaşe ve imzalı kopyası verilmek zorundadır.

7.4.2. İş deneyim belgesi yerine mezuniyet belgelerini-diplomalarını sunmak suretiyle ihaleye girecek olanların ihale konusu işe denk sayılacak mühendislik bölümleri; inşaat mühendisi ve mimardır.

7.5. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:

7.5.1. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: Yapım İşlerinde İş Deneyiminde Değerlendirilecek Benzer İşlere Dair Tebliğ de yer alan B Grup işler.

8. Tekliflerin hangi tarih ve saatte verileceği:

8.1.Teklifler ihale (son teklif verme) tarih ve saatine kadar istekli, kanuni temsilcileri ve tüzel kişilerde temsile yetkili kişiler tarafından komisyon başkanlığına verilecek, ihale süresince teklif vermeye yetkili kişi veya kanuni temsilcisi ihalede hazır bulunacaktır. Kanuni temsilciye ait noter tasdikli vekaletname ve imza beyannamesi ihale dosyasında bulunacaktır. Posta ile veya iadeli taahhütlü teklif verilemez. Bu şekilde gönderilen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

8.2- İdareye verilen teklifler, zeyilname düzenlenmesi hali hariç, herhangi bir sebeple geri alınamaz.

9. Teklif fiyata dahil giderler.

9.1. Mevzuat gereği ödenmesi gereken tüm vergi, resim ve harçlar dahildir.

9.2. Kontrolörlük hizmetleri için verilecek binek araç gideri teklif fiyata dahildir.

10-İstekliler teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11- İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

12- İstekliler tekliflerini, anahtar teslim götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerinde ihale kalan istekli ile anahtar teslim götürü bedel teklif fiyatı üzerinden sözleşme düzenlenecektir

13- Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 30 takvim günü olmalıdır.

14-Konsorsiyum olarak ihaleye teklif veremez.

15- İhale metninde veya idari şartnamede belirtilmeyen hususlarda ihale dokümanında bulunan sözleşme ve teknik şartnamedeki maddeler geçerlidir.

16. Birliğimizin ihalesi 28.04.2007 Tarih ve 25506 sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliği’ne göre yapılacaktır. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir …./05/2023

                                                                                                                             

                

KÖYLEREHİZMET GÖTÜRME                                                        BİRLİĞİ  BAŞKANLIĞI 

Yeterlilik


Paylaş