İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı İdari Ve Mali İşler Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları Gümüşhane Üniversitesi
İşin Adı 2 Kısım 16 Kalem Mal Alımı
İlan Tarihi 26.05.2023
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 13.06.2023 10:30:00
Son Teklif Tarihi 13.06.2023 10:30:00
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN : 2023/523088

1-İdarenin
a) Adı : İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ
b) Adresi : Baglarbasi Mahallesi Sanayi Sitesi Yani 29100 GÜMÜŞHANE MERKEZ/GÜMÜŞHANE
c) Telefon ve faks numarası : 4562331128 - 4562331128
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın
a) Adı : 2 Kısım 16 Kalem Mal Alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı :
1.Kısım:25 ton (60-110 mm ) ve 120 ton (110-150 mm ) olmak üzere toplam 145 ton kömür ve 4 ton odun alımı 2.Kısım:10 kalem kıyafet (giyecek malzemesi) ve 3 kalem teçhizat alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : 1.Kısım: Torul MYO'ya 30 ton kömür ( 110-150 mm boyutunda ) ve 4 ton odun , Kürtün MYO'ya 90 ton ( 110-150 mm boyutunda ) ve İrfan Can Köse MYO 25 ton (60-110 mm boyutunda) teslim edilecektir. Belirtilen yerlerdeki depolara düzgünce istiflenecektir. 2. Kısım: Merkez Kampüste çalışan güvenlik personeli için olan kıyafetler İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına, ilçelerde çalışan güvenlik personeli için olan kıyafetler ise ilçelere teslim edilecektir. Kıyafetlerin bedenleri kıyafetler arasında beden farklılığı oluşması riski göz önünde bulundurulacaktır. Ürünlerin numuneleri yüklenici tarafından sözleşme öncesinde teslim edilecek ve bedenler buna göre bildirilecektir. İhale öncesinde isteklilerden numune istenmeyecektir.
ç) Süresi/teslim tarihi : İşe başlama tarihinden itibaren 60 takvim günü içinde
d) İşe başlama tarihi : Sözleşme imzalandıktan sonra 2 iş günü içerisinde


3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 13.06.2023 - 10:30
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Gümüşhane Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Satınalma Şubesi Bağlarbaşı Mah. Sanayi Sitesi Yanı 29100 GÜMÜŞHANE

Yeterlilik
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

1. Kısım Kömür Mal Alımı: 

-Teklifi veren satıcı ise; herhangi bir ilde alınmış Katı Yakıt Satıcısı Kayıt Belgesi , Teklifi veren ithalatçı ise; İthalatçı Kayıt Belgesi , Teklifi veren üretici ise; Uygunluk İzin Belgesi  , Teklifi veren dağıtıcı ise; herhangi bir ilde alınmış Dağıtıcı Kayıt Belgesi 

-İhaleyi kazanan ithalatçı/üretici/dağıtıcı/satıcı, katı yakıta ilişkin bilgi ve belgeleri (uygunluk belgesi/uygunluk izin belgesi, miktar vb.) ihalenin yapıldığı ilin ve ihaleye katılıma esas belgenin alındığı ilin il çevre ve orman müdürlüğüne vermek zorundadırlar.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Paylaş