İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı İdil Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği - Köydes
İşin Adı 35 Köyünde Betonarme Hayvan Suluğu Yapım İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 2.04.2020 14:00:00
Son Teklif Tarihi 2.04.2020
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

İDİL KAYMAKAMLIĞI

 KÖYLERE HİZMETGÖTÜRME BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI

 İHALE İLANI

 

             İdilİlçesi  35  Köyünde Betonarme Hayvan Suluğu Yapım İşi İçişleriBakanlığı tarafından hazırlanıp 28.04.2007 tarih ve 26506 sayılı Resmi Gazetedeyayınlanarak yürürlüğe giren Köylere Hizmet Götürme Birliği İhaleYönetmeliği’nin  18. maddesi gereğince Açık İhale Usulüyle yapılacaktır.

 

1.İdarenin                                     :

a)Adı                                               : İdil Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı

b)Adresi                                         : İdil Hükümet Konağı 3.ncü kat İdil/Şırnak

c) Telefon - FaksNumarası             : 0 486 551 2076 – 0 486 551 3014

 

2. İhale konusu yapımişinin                      :

a ) Niteliği, Türü veMiktarı                : İdil İlçesi  35 Köyünde 4 Metreuzunluğunda 1,20 Metre Genişlik,80

Cm Yükseklik  ve 60 Cmderinliğinde Toplam 200 Adet Betonarme Hayvan Suluğu ve su bağlantısı yapım  işi.

( CD Ortamında verilen ve İdil Kaymakamlığıile İdil Belediyesi Teknik Elemanlarınca tanzim etmiş

oldukları Şartname, Mahal listesi,proje ve Keşifteyazılı bütün işler)

 

b ) YapılacağıYer                                                           : CD Ortamında verilen ve MetrajCetvelinde adı geçen Köyler.

c ) İşe BaşlamaTarihi                      : Sözleşmenin yapıldığının tebliğ tarihinden itibaren 7gün içinde  

                                                           yerteslimi yapılarak işe başlanacaktır.

d ) İşinSüresi                                             : Yertesliminden itibaren 60 (Atmış) takvim günüdür.

 

3. İhalenin                                      :

a ) YapılacağıYer                           : İdil Kaymakamlığı Toplantı Salonu Hükümet Konağı 4.Kat –

                                                          İdil/Şırnak

 

b ) Tarihi –Saati                              : 02/04/2020Saat 14:00

 

c ) Son Teklif verme Tarihi –Saati   : 02/04/2020 Saat 14:00

 

4. İhaleye katılabilmeşartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacakkriterler:

4.1. İhaleyekatılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1. Tebligat için adres beyanı veayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi.

4.1.2.Mevzuatı gereği kayıtlı olduğuTicaret ve/veya Sanayi Odası yada esnaf ve sanatkar odası veya ilgili meslekodası Belgesi.

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde,ihaleye ilişkin ilk ilan veya ihale tarihinin  içinde bulunduğu yıliçerisinde   alınmış, Ticaret ve/ veya Sanayi Odasından yada esnaf vesanatkar odasından veya ilgili meslek odasından alınmış odaya  kayıtlıolduğuna dair belge.

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde,mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veyaSanayi Odasından ihaleye ilişkin ilk ilan veya ihale tarihi içinde bulunduğuyıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

4.1.3. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmzaBeyannamesi veya İmza Sirküleri.
4.1.3.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

4.1.3.2. Tüzel kişi olması halinde,ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzelkişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret SicilGazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin notertasdikli imza sirküleri.

4.1.3.3-Şekli ve içeriği İdariŞartnamede belirlenen teklif Mektubu ve Eki Birim Teklif Cetveli.

4.1.3.4- Şekli ve içeriği İdariŞartnamede belirlenen geçici teminat.

4.1.3.5- İhale konusu işin tamamıveya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılmayacağına dair Taahhütname.

4.1.3.6- İhale dokümanının satınalındığına dair belge.

4.1.3-7-Vekaletenihaleye katılma halinde, Vekil adına düzenlenmiş,ihaleye katılmayailişkin  noter onaylı vekaletname ile Vekilin noter tasdikli imzabeyannamesi.

4.2. Meslekive Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gerekenkriterler:

4.2.1. İş deneyimbelgeleri:İsteklinin son on beş yıl içinde yurt içinde Kamu Kuruluşlarındanalınmış

 ihale konusu iş veya benzerişlerle ilgili deneyimini gösteren ve teklif edilen bedelin  %51’ı oranından  az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkin  işbitirme belgesini vermesi gerekmektedir.

 

./..

Sayfa-2

 

4.2.2. Bu ihalede Benzeriş olarak kabul edilecek işler. 11.06.2011 tarih ve 27961 sayılı resmi gazetedeyayımlanan”Yapım işlerinde Benzer iş grupları Tebliği”nde yer alan A/IV-A/IXGrup işleri ile  B Üst Yapı (Bina)  İşleri başlığıaltındaki III Grup: Bina işleri benzer iş olarak kabul edilecektir.(İş Yönetme ve İş Denetleme belgeleri Kabul edilmeyecektir.)

 

 4.2.3. İşbitirme belgesi yerine ( Mühendislerin Mezuniyet Belgeleri ve Diplomaları kabuledilmeyecektir).

4.2.4.İstekliler Bu İhaleye  Ortak GirişimOlarak Teklif Veremezler.

4.2.5.İsteklinin organizasyonyapısına ve personel durumuna ilişkin belgeler:

4.2.6.  3 Yıl Deneyimli Bir İnşaat Mühendisiçalıştıracağına dair taahhütnameyi ihale dosyasında sunacaktır.(İhale ÜzerindeKalan Firma Çalıştıracağı Mühendisin Noter Tasdikli Taahhütnamelerinigetirecektir) 

4.2.7. Kontrollük Hizmetlerindekullanılmak üzere yakıtı Firmaya ait olmak üzere 1 Adet Binek Aracı Min.1600CC-Klimalı,1 Adet Fotoğraf  Makinesi,1 adet Kamyon,1 Adet Loader(Yükleyici-Kazıcı)  1 Adet Vibretör,   araç ve gereçleri inşaatmahallinde bulunduracağına dair yapı araçları taahhütnamesini ihale dosyasındasunacaktır.

5. İhaleyesadece yerli istekliler katılabilecektir. (Yerli İstekli Beyanı Verecektir)

6. 26506Sayılı K.H.G.Birliği ihale yönetmeliğinin 11.ve 12 maddelerinin ilgilibentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin taahhütname.

7. İhaledokümanı Köylere Hizmet Götürme Birliği Bürosu Hükümet Konağı 3.ncükat-İdil/Şırnak ) adresinde görülebilir ve 2.000,00 TL karşılığıaynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihaledokümanını satın almaları zorunludur.

8. Tekliflerihale saatine kadar Köylere Hizmet Götürme Birliği ihale KomisyonBaşkanlığı (Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı Hükümet konağı 3.ncü kat– İdil/Şırnak ) adresine bizzat veya kanuni vekil aracılığı ileverilecektir. Posta ile gönderilen teklifler kayda alınmayacaktır.

9-İstekliler İşinTamamına teklif verebilir.Kısmi teklif veremez.Standart formlarla beraberisteklilere verilecek Teklif Mektubu ekindeki Birim fiyat Cetvelindekiçizelgeye her bir iş kalemi  için ayrı ayrı fiyat yazılacak olupteklif  mektubunun 1. sayfasına da 2. sayfadaki çizelgede yazılıkalemlerin birim fiyat çarpımı sonucu bulanan toplam bedel yazılacaktır.TeklifMektubu ve Eki Birim teklif cetveli bir zarfakonulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı veya ticaretunvanı ile hangi işe ait olduğu yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri isteklitarafından imzalanır, kaşesi veya mührü basılır. Bu zarf geçiciteminata ait alındı veya geçici teminat belgesi ve ihaleye katılabilme şartıolarak istenilen diğer belgelerle birlikte ikinci bir zarfa konularakkapatılır. Dış zarfın üzerine isteklinin adı ve soyadı veya ticaretunvanı,tebligata esas açık adresi, teklifin hangi işe ait olduğu,İhaleyi yapanBirliğin açık adresi yazılır.Zarfın yapıştırılan yerin istekli tarafındanimzalanarak,mühürlenecek veya kaşelenecektir. İhale sonucu,üzerine ihale yapılan istekliyle Birim Fiyat Bedel Sözleşme imzalanacaktır.

10- Teklifmektubunda ihale dokümanının tamamen okunup kabul edildiğininbelirtilmesi, teklif edilen bedelin rakam ve yazı ile birbirine uygunolarak açıkça yazılması, üzerinde kazıntı, silinti, düzeltme bulunmaması veteklif mektubunun ad, soyad veya ticaret unvanı yazılmak suretiyle yetkilikişilerce imzalanmış olması zorunludur. Bunları karşılamayan tekliflerreddedilir ve hiç yapılmamış sayılır. Teklif mektuplarının istekli tarafındanimzalanması ve bu mektuplarda ihale dokümanının tamamen okunup kabuledildiğinin belirtilmesi, teklif edilen fiyatın rakam ve yazı ile açık olarakyazılması zorunludur. Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerindekazıntı, silinti veya düzeltme bulunan teklifler reddedilir ve hiç yapılmamışsayılır.

11. İsteklilerteklif ettikleri bedelin % 3 'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleritutarda geçici teminat vereceklerdir.Banka Teminat Mektubu dışındaki geçiciteminatlar Birliğimizin T.C.Ziraat Bankası İdil Şubesi nezdinde mevcut TR97 0001 0006 2908 1025 5050 04  Nolu hesabınayatırdığına dair banka dekontu.

12. Verilentekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 30 Takvimgünü olmalıdır.

13. Konsorsiyumolarak ihaleye teklif veremezler.

14. Birliğimiz5355 sayılı  Mahalli İdare Birlikleri Kanununa ve Köylere HizmetGötürme Birlikleri İhale yönetmeliğine tabi olup,  4734 ve 4735 kamu İhaleKanunu ve  sözleşmelerine tabi olmayıp,İhaleyi  yapıp yapmamakta veuygun bedeli tespitte serbesttir.

DİĞER HUSUSLAR

İhale İlanında belirtilmeyen hususlarCD Ortamında verilen İdari ve Teknik Şartnamede yazılı hususlar dikkatealınacaktır.     

 

Yeterlilik
Paylaş