İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı İstanbul Üniversitesi İdari Ve Mali İşler Daire Başkanlığ
İşin Adı İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Özel Güvenlik Ve Koruma Şube Müdürlüğünde Kullanılan Telsiz Sisteminin Bakım Ve Onarımının Yaptırılması İşi İle Muhtelif Birimlere Ait Klima Ve Havalandırma Sistemlerinin Bakım Onarımlarının Yaptırılması İşi
İlan Tarihi 22.04.2024
İhale K.No 2024/499784
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 30.04.2024 11:00:00
Son Teklif Tarihi 30.04.2024
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN : 2024/499784

1-İdarenin
a) Adı : İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
b) Adresi : ISTANBUL ÜNIVERSITESI REKTÖRLÜGÜ IDARI VE MALI ISLER DAIRE BASKANLIGI 16 Mart Sehitleri Caddesi 2/4 34116 Beyazıt FATİH/İSTANBUL
c) Telefon ve faks numarası : 2124400000 - 2124400032
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu hizmet alımın
a) Adı : İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Özel Güvenlik ve Koruma Şube Müdürlüğünde Kullanılan Telsiz Sisteminin Bakım ve Onarımının Yaptırılması İşi İle Muhtelif Birimlere Ait Klima ve Havalandırma Sistemlerinin Bakım Onarımlarının Yaptırılması İşi
b) Niteliği, türü ve miktarı :
İstanbul Üniversitesi Özel Güvenlik ve Koruma Şube Müdürlüğünde Kullanılan Telsiz Sisteminin Bakım ve Onarımının Yaptırılması İşi İle Muhtelif Birimlere Ait Klima Ve Havalandırma Sistemlerinin Bakım Onarımlarının Yaptırılması İşi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : 1.Kısım: İ.Ü.Rektörlüğü Özel Güvenlik ve Koruma Şube Müdürlüğünde Kullanılan Telsiz Sisteminin Bakım ve Onarımının Yaptırılması İşi (75 adet Telsiz ve 1 Adet Telsiz Rölesi Bakımı) - İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Beyazıt / Fatih / İSTANBUL 2.Kısım: İ.Ü.Prof.Dr. Fuat Sezgin Kongre Kültür Merkezi Klima Bakım Ve Onarımı İşi (26 adet İç Ünite, 6 Adet Dış Ünite, 2 adet Kart Arızası Onarımı) - İstanbul Üniversitesi Fuat Sezgin Kongre ve Kültür Merkezi Beyazıt / Fatih / İSTANBUL 3.Kısım: İ.Ü. Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü Havalandırma ve Isıtma Sistemleri Bakımı (109 adet İç Ünite, 11 Adet Dış Ünite ve 4 Adet Salon Tipi ve Kaset Tipi Klima Bakımı ) - Fevzi Çakmak Caddesi, Gülsuyu Mahallesi, Sarmaşık Sk. No:5, Maltepe/İstanbul 4.Kısım: İ.Ü. Eser Depoları İklimlendirme Cihazları Bakımı İşi (3 Adet Hassas Kontrollü Klima Bakımı) - Feyhaman Duran Kültür ve Sanat Evi İktisat Ek Bina -2.Kat ve Rektörlük Merkez Bina 1. ve 2. Kat Eser Depoları Beyazıt / Fatih / İSTANBUL
ç) Süresi/teslim tarihi : İşe başlama tarihinden itibaren 60(Altmış) gündür
d) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 1 gün içinde işe başlanacaktır.


3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 30.04.2024 - 11:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İhale Odası Beyazıt /İSTANBUL

Yeterlilik
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu işin yerine getirilmesi için alınması zorunlu olan ve ilgili mevzuatında o iş için özel olarak düzenlenen sicil, izin, ruhsat vb. belgeler,
Belge Adı İhale/Kısım/Kısımlar Açıklama Ortak Girişimlerde
Yetkili Bayi Belgesi İ.Ü.Rektörlüğü Özel Güvenlik ve Koruma Şube Müdürlüğünde Kullanılan Telsiz Sisteminin Bakım ve Onarımının Yaptırılması İşi İstekliler Teknik Şartname Kapsamında Bakımı Yapılacak Telsizlerin Markasının Yetkili Bayi Belgesine Sahip olmalıdır ve ihale teklifleri ile birlikte sunmalıdır. Tek ortağın sunması yeterlidir.



4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Kalite ve standarda ilişkin belgelere ait bilgiler:
Belge Adı İhale/Kısım/Kısımlar Açıklama Ortak Girişimlerde
TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi İ.Ü.Prof.Dr. Fuat Sezgin Kongre Kültür Merkezi Klima Bakım Ve Onarımı İşi İstekliler TSE Hizmet Yeterlilik Belgesinin aslını yada noter onaylı suretini ihalede e- teklifleri kapsamında sunmak zorundadır. Tek ortağın sunması yeterlidir.
TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi İ.Ü.Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü Havalandırma ve Isıtma Sistemleri Bakımı İstekliler TSE Hizmet Yeterlilik Belgesinin aslını yada noter onaylı suretini ihalede e- teklifleri kapsamında sunmak zorundadır. Tek ortağın sunması yeterlidir.
TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi İ.Ü. Eser Depoları İklimlendirme Cihazları Bakımı İşi İstekliler TSE Hizmet Yeterlilik Belgesinin aslını yada noter onaylı suretini ihalede e- teklifleri kapsamında sunmak zorundadır. Tek ortağın sunması yeterlidir.





5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (R) : Diğer Hizmetler/0,71
Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi : Sınır değerin altında teklif sunan isteklilerin teklifleri açıklama istenilmeksizin reddedilecektir.

Paylaş