İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı
İşin Adı Manisa İli Hizmet Alanı Dahilinde Bulunan İçme Suyu Ünitelerinde Enerji Temini Amacıyla Solar Enerji Sistemleri, Depo-pompa Otomasyon Sinyalizasyon Sistemleri, Kimyasal Dozaj Üniteleri Temini, Nakli, Montajı Ve Devreye Alınması
İlan Tarihi 20.04.2017
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 23.05.2017 10:00:00
Son Teklif Tarihi 23.05.2017 10:00:00
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

hale İlanının 4.4.1 maddesindeki iş deneyim belgesi:

“Kamu veya Özel sektörde gerçekleştirilmiş Klor Dozaj Pompaları veya Güneş Enerjisi Paneli veya Şarj Kontrol Ünitesi alımı veya satışı işi benzer iş olarak kabul edilecektir.” 

olarak değiştirilmiştir.


 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 

İhale Kayıt Numarası : 2017/128168

1-İdarenin
a) Adresi : Yarhasanlar Mah. 2319 Sokak (Fabrika Sokak) 12/C/1 ŞEHZADELER/MANİSA
b) Telefon ve faks numarası : 2362501200 1360-1361-1362-1368-1369 - 2369991733
c) Elektronik Posta Adresi :
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :
Niteliği, Türü, Miktarı; 3 Kısımdan oluşan toplamda 17 Kalem Solar Enerji Sistemleri, Depo-Pompa Otomasyon Sinyalizasyon Sistemleri, Kimyasal Dozaj Üniteleri Temini, Nakli, Montajı Ve Devreye Alınması
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Hizmet Alanı Dahilindeki İçme Suyu Ünitelerine Montajı yapılacak yerlere (Listede belirtilen yerlere) teslim edilecektir. Teslim ve montajı yapılmayacak malzemeler ise MASKİ Muradiye Ambarı’na teslim edilecektir.
c) Teslim tarihi : Yüklenici ile sözleşmenin imzalanmasına müteakip 5 takvim günü içinde iş teslimi yapılacak olup, işin süresi 190 (Yüz Doksan) takvim günüdür. (İş her halukarda 31.12.2017 tarihinde sona erecektir.) Söz konusu iş ile ilgili özel teknik şartnamede belirtilen özelliklere uygun şekilde Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Hizmet Alanı Dahilindeki İçme Suyu Ünitelerine Montajı yapılacak yerlere (Listede belirtilen yerlere) teslim ve montajı yapılmayacak malzemeler ise MASKİ Muradiye Ambarı’na teslim edilecektir.


3- İhalenin
a) Yapılacağı yer : Yarhasanlar Mah. 2319 Sokak (Fabrika Sokak) 12/C/1 K:10 MASKİ Hizmet Binası –Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı- İhale Birimi- Şehzadeler / MANİSA
b) Tarihi ve saati : 23.05.2017 - 10:00

Yeterlilik
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi. 
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir. 

Adayın imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler ise şunlardır:
a) Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,
b) Aday veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,
c) Aday veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,

Yetkili Satıcı İse:
- Yetkili Satıcılık belgesi (istekli ilgili firmanın Yetkili satıcı belgesi üzerinde yer alan imza sahiplerinin üretici firmadaki görevleri ve imza sirküleri ve aşağıdaki belgelerin herhangi birinin aslını veya noter onaylı suretini veya aslı idarece görülmüştür onaylı fotokopisini yetki belgesi ile beraber sunulacaktır.)
a) İstekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,
b) İsteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu
c) İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi

4.3.3.
4.3.3.1. Standarda ilişkin belgeler:

Satıcı veya İmalatçı firmanın teklif kapsamında vereceği  söz konusu iş için; TS 13381   Türk Standarda Uygunluk Belgelesinin Aslı yada Aslı Noter Onaylı sureti veya Aslı İdarece görülmüştür onaylı fotokopisini teklif kapsamında sunmak zorundadır. İsteklilerin imalatçı olması durumunda kendisine ait  TS 13381  belgesini , Yetkili satıcı olması durumunda imalatçıya ait  TS 13381  belgesinin aslını veya noter onaylı suretini veya aslı idarece görülmüştür onaylı fotokopisini sunmak zorundadır. 

4.3.4. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İstekliler, tekliflerinde teklif ettikleri ürünlerin teknik özelliklerini gösteren katalog, broşür veya diğer belgeleri teklifleriyle birlikte vereceklerdir. 


4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya Özel sektörde gerçekleştirilmiş güneş enerjisi ile debi ayarlı sıvı klor dozajlama sistemi alımı ve satımı işi benzer iş olarak kabul edilecektir.







Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir. 



İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Paylaş