İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Türkiye Şeker Fabrikaları A.ş. Bor Şeker Fabrikası Müdürlüğü- Niğde
İşin Adı Kameralı Kontrol Sistemi Kurulması
İlan Tarihi 25.04.2017
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 11.05.2017 14:00:00
Son Teklif Tarihi 11.05.2017 14:00:00
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay
4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 
İhale Kayıt Numarası : 2017/195753

1-İdarenin
a) Adresi : Bor Caddesi Bahçeli Kasabasi BOR/NİĞDE
b) Telefon ve faks numarası : 3883119301 - 3883119307
c) Elektronik Posta Adresi : borseker@turkseker.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :
1 Adet Kameralı Kontrol Sistemi Kurulması Miktarlarla ilgili detaylar Teknik Şartnamenin 3. maddesinde belirtilmiştir.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Bor Şeker Fabrikası
c) Teslim tarihi : İşi alan Yüklenici, sözleşme yaptıktan sonra iş planını iletecektir. Bu planda işe başlandığı andan itibaren bitiş anına kadar yapılacak tüm ana işler gün cinsinden detaylı belirtilecektir. Tüm işler, testler ve detay çalışmalar da dahil olmak üzere işe başladıktan en geç 30 (otuz takvim günü) günlük bir süre içerisinde bitirilecektir.


3- İhalenin
a) Yapılacağı yer : Bor Şeker Fabrikası Ofis Binası Toplantı Salonu
b) Tarihi ve saati : 11.05.2017 - 14:00

Yeterlilik
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir. 

a) Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,

b) Aday veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,

c) Aday veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,

ç) Aday veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin Yerli Malı Belgesi,

4.3.2. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:

İhale kapsamında teklif edilecek ürünler en az 5 (beş) yıl garantili olacaktır. İstekli firma teklif ettiği ürünlerin 5(beş) yıl garantili olduğunu belgelendirmeli veya taahhütnameyi teklif dosyasında sunmalıdır.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

1-İhale kapsamında teklif edilen ürünlerin datasheet üzerinde teknik şartnamenin tüm maddeleri işaretlenecek ve teklif dosyasında sunulacaktır. İşaretleme yapılmayan isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

2-Yüklenicinın alım konusu malın satış sonrası hizmetlerini vermeye yetkin olduğunu gösterir yeterlilik belgeleri (TSE den TS12540 veya ilgili bakanlıktan SSHYB – Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesi) bulunmalıdır.

3-İhale kapsamında kurulacak kamera ve kayıt cihazı veya kayıt sunucusu aynı marka olmalıdır. üreticisi ONVİF yürütme komitesi (steering committee) veya  teknik komite (technical  committee) üyesi olmalıdır. Buna ilişkin dokümanlar teklif dosyasında sunulacaktır.

4-İstekli, bu şartnamede belirtilen bütün malzemeler (kablolama, network kamerası, montaj ekipmanları, güvenlik ve dağıtım merkezlerindeki cihazlar, network cihazları vb.) nicelik ve marka/model içerecek şekilde ayrı ayrı detaylandıracak ve bir liste halinde teklifine ekleyecektir.

5-İstekli, Türkiye’deki Teknik Servis Listelerini ve benzer cihazlar için referanslarını teklif dosyalarında sunmalıdır.

6-Cihazlar Avrupa Birliği Normları Uygunluk Belgesi (CE) ne sahip olacaktır.

7-Teknik şartnamenin her maddesi cevaplanacaktır. Şartnamenin maddeleri cevaplandırılırken yoruma açık ve birden fazla anlama gelebilecek cevaplardan kaçınılacak, cevaplar net ve kesin olacaktır.

8-İhale kapsamında teklif edilecek kameraların, görüntü izleme ve sistem kayıt yazılımının, üreticisinden bu ihaleye atfen alınmış, bahse konu ürünleri satmaya ve kurulumunu yapmaya yetkili olduğuna dair yetki belgesi bulunacaktır. Yetki belgelerini teklifi ile birlikte sunmak zorundadır. Distribütörden alınmış yetki belgesi geçersiz sayılacaktır.

9-İhale kapsamında teklif edilecek kameraların, görüntü izleme ve sistem kayıt yazılımları için istekli firmanın ISO9001, ISO14001, OHSAS-18001, ISO 27001 ve TSE belgeleri olacak ve teklif dosyasında sunulacaktır.

10- İş anahtar teslimi olup, çalışma saatleri idarenin çalışma saatlerine uygun olmalıdır.










İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Paylaş