İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Patnos Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği- Ağrı
İşin Adı Patnos Kaymakamlığı Yemekhanesinin Yeniden Tasarlanan Mimariye Göre Yapım İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 28.04.2017 15:00:00
Son Teklif Tarihi 28.04.2017
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

1.İdarenin

a)Adı:Patnos İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği

b)Adresi:Patnos İlçesi Hükümet Konağı, Kat:1, Patnos/AĞRI

c)Telefonve Faks No.: +90 (472) 6161003, +90 (472) 6161050

d)E-PostaAdresi

2.İhaleKonusu Yapımİşinin

a)Adı:Patnos Kaymakamlığı Yemekhanesinin Yeniden Tasarlanan MimariyeGöre Yapımİşi

b)Niteliği,Türü ve Miktarı: İşin Projesi, Yaklaşık Maliyeti veEklerindeBelirtilen Miktar ve Türde Yapım İşi

c)YapılacağıYer: Hükümet Konağı Yemekhanesi, Patnos/AĞRI

d)İşeBaşlama Tarihi: Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren beş(5) güniçinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

e)İşSüresi: İş yeri tesliminden itibaren otuz (30) takvim günüdür.

3.İhalenin

a)Yapılacağıyer: Patnos İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği,PatnosKaymakamlığı Hükümet Konağı, Kat:1 Patnos/AĞRI

b)Tarihve Saati: 28/04/2017 Cuma günü, Saat: 15:00

c)Tekliflerinhangi tarih ve saate kadar nereye verileceği

28/04/2017Cumagünü, Saat 15:00`a kadar Patnos İlçesi Köylere Hizmet GötürmeBirliği,Patnos Kaymakamlığı Hükümet Konağı, Kat:1 Patnos/AĞRIadresineverilebilecektir.

4.İhaleyekatılabilmeşartları ve istenilen belgeler ile yeterlikdeğerlendirmesindeuygulanacak kriterler:

4.1.           İsteklilerin ihaleye katılabilmeleriiçin aşağıda sayılanbelgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

4.1.1.  Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaretve/veya sanayi odası yada esnaf ve sanatkâr odası belgesi;

a)    Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğuticaret ve/veyasanayi odasından ya da esnaf ve sanatkâr odasından, ilk ilanveyaihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlıolduğunugösterir belge,

b)    Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatıgereği kayıtlıbulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veyaihaletarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğinodaya kayıtlıolduğunu gösterir belge.

4.1.2.   Teklif vermeye yetkili olduğunu gösterenimza beyannamesi veya imzasirküleri;

a)    Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikliimza beyannamesi,

b)    Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göretüzel kişiliğinortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzelkişiliğinyönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterirTicaret Sicil Gazetesi,bu bilgilerin tamamının bir Ticaret SicilGazetesinde bulunmaması halinde, bubilgilerin tümünü göstermeküzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya buhususları gösterenbelgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.3.   Bu şartname ekinde yer alan standart formauygun teklif mektubu.

4.1.4.   Bu Şartnamede belirlenen geçici teminatailişkin geçici teminatmektubu veya geçici teminat mektupları dışındakiteminatlarınSaymanlık ya da Muhasebe Müdürlüklerine yatırıldığınıgösterenmakbuzlar.

4.1.5.   Bu Şartnamenin 4.4. ve 4.5 maddelerindebelirlenen ve şekli veiçeriği Yapım İşleri İhaleleri UygulamaYönetmeliğindedüzenlenen yeterlik belgeleri.

4.1.6.   Köylere Hizmet Götürme Birliği İhaleYönetmeliği’nin 11’incimaddesinin (a), (b), (c), (ç), (d), (e), (f), (g) ve(ğ) bentlerindesayılan durumlarda olunmadığına ilişkin taahhütname.

4.1.7.   Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekiladına düzenlenmiş,ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ilevekilinnoter tasdikli imza beyannamesi.

4.1.8.   İsteklinin ortak girişim olması halinde, buşartname ekinde yeralan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi.

4.1.9.   Tüzel kişi tarafından iş deneyimi göstermeküzere sunulanbelgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesinesahiportağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaretodası bünyesindebulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminlimali müşavir ya da serbestmuhasebeci mali müşavir tarafından ilkilan tarihinden sonra düzenlenen vedüzenlendiği tarihten geriyedoğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartınkorunduğunugösteren belge.

4.1.10.Tüzelkişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere, en az beş yıldıren az %51 hissesine sahip mimar veya mühendis ortağının mezuniyetbelgesinin sunulmasıdurumunda; ticaret ve sanayi odası/ticaretodası bünyesinde bulunan ticaretsicil memurlukları veya yeminlimali müşavir ya da serbest muhasebeci malimüşavir tarafından,ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiğitarihtengeriye doğru son beş yıldır kesintisiz olarak bu şartınkorunduğunugösteren belge.

4.2.       İhaleye iş ortaklığı olarak teklifverilmesi halinde;

4.2.1.    İhaleye iş ortaklığı olarak teklifverilmesine izinverilmediğinden bu madde boş bırakılmıştır.

4.3.    İhaleye konsorsiyum olarak teklifverilmesi halinde;

4.3.1.    İhaleye konsorsiyum olarak teklifverilmesine izin verilmediğindenbu madde boş bırakılmıştır.

4.4.    Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkinbelgeler ve bu belgelerintaşıması gereken kriterler;

4.4.1.    Ekonomik ve mali yeterliliğinbelirlenmesine ilişkin herhangi birbelge istenmediğinden bu madde boşbırakılmıştır.

4.5.    Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkinbelgeler ve bu belgelerintaşıması gereken kriterler;

4.5.1.    İş deneyim belgeleri: İsteklinin, son onbeş yıl içinde yurtiçinde ve yurt dışında kamu veya özel sektördesözleşmebedelinin en az % 30’i oranında gerçekleştirdiği veya% 50’si oranındadenetlediği veyahut yönettiği idarece kusursuzkabul edilen ihale konusu işveya benzer işlerle ilgili deneyiminigösteren ve teklif edilen bedelin %30oranından az olmamak üzerebirden fazla sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi,

4.5.2.    İsteklinin organizasyon yapısına vepersonel durumuna ilişkinbelgeler: Aşağıdaki listede belirtilen personelin,ihale konusuişin yerine getirilmesi süresince iş yerinde bulundurulacağınadairtaahhütname verilecektir.

1-İnşaatMühendisi, 1 adet (en az üç yıl deneyimli)        

2-İnşaatTeknikeri veya İnşaat Teknisyeni, 1 adet (en az üç yıldeneyimli)

3-İnşaatUstası 1 adet

4.5.3.    Makine ve diğer ekipmana ilişkinbelgeler:           Aşağıdaki listedebelirtilen makine ve diğer ekipmanın, ihalekonusu işin yerine getirilmesisüresince iş yerindebulundurulacağına dair taahhütname verilecektir.

4.5.4.    Herhangi bir belge istenmediğinde bu maddeboş bırakılmıştır.

4.6.    Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecekişler;

BÜSTYAPI(BİNA) İŞLERİ,

a)III.Grup: Bina İşleri

4.6.1.    Mimarlık ve İnşaat MühendisliğiFakülteleri Diplomaları veMezuniyet Belgeleri

5.Ekonomikaçıdanen avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6.İhaleyeteklifverecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.(İhaledokümanının satın alındığına dair belge)

7.İsteklilertekliflerini

7.1.İsteklilertekliflerini,anahtar teslimi götürü bedel üzerinden vereceklerdir;ihalesonucu, ihale üzerine bırakılan istekliyle anahtar teslimigötürü bedelsözleşme imzalanacaktır

8.  İstekliler teklif ettikleri bedelin %3'ünden az olmamak üzerekendi belirleyecekleri tutarda geçici teminatvereceklerdir.

9.  Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihaletarihinden itibaren en azotuz (30) takvim günü olmalıdır.

10. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

DiğerHususlar:       

İhaleilanındabelirtilen hususlar ihaleye ait idari ve teknik şartnameler ilebütünlükarz etmektedir. İsteklinin İdari Şartnamede belirtilenhususları dikkatliceincelemesi gerekmektedir. İhale dokümanındabulunmayan hususlara ihale ilanındayer verilmeyecektir.

Bütüntekliflerinreddedilmesinde ve ihalenin iptal edilmesinde Birlikyetkilidir.Birliğin bu işleminden dolayı herhangi bir haktalebinde bulunulamaz.

İdareihaleöncesi ve sonrası veya uygulama esnasında değişiklik yapmahakkınasahiptir. İdare, gerek görmesi halinde proje üzerinderevize ve değişiklikleryapma hakkına sahip olup, bundan dolayımeydana gelecek herhangi bir artışnedeniyle yüklenici budeğişikliklerden dolayı herhangi bir taleple bulunamaz.

İşbu ihale 2886 – 4734 –4735 – 831 sayılı Kanunlara tabiolmayıp 28/04/2007 tarihli Resmi Gazetesayısı: 26506 da yayımlananKÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ İHALE YÖNETMELİĞİ’netabidir

Yeterlilik
Paylaş