İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Hasankeyf Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı- Batman
İşin Adı Batman İli Hasankeyf İlçesi Öğütlü Köy Yolu Beton Yol Yapım İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 27.07.2017 11:00:00
Son Teklif Tarihi 27.07.2017
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

Aşağıdabelirtilen iş 28.04.2007 tarih ve 26506 sayılıResmi Gazetede yürürlüğü girenKöylere Hizmet Götürme Birliği İhaleYönetmeliğinin 18. Maddesine göre Açıkihale usulü ile ihale edilecektir.

1 – İdarenin

a)  Adı: HASANKEYF KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ

b)  Adresi: Hasankeyf Köylere Hizmet GötürmeBirliği/ HASANKEYF

c)  Telefon numarası: 0 488 381 22 17

d)  Faks numarası: 0 488 381 22 26

2 -İhalenin

a)Adı: Batman İli Hasankeyf İlçesi Öğütlü Köy YoluBeton Yol Yapım İşi

b)Niteliği,türü ve miktarı: 500 Metre Beton Yol Yapımİşi.

c)Yapılacağı yer: HASANKEYF Kaymakamlık Makamı

d)Tarihi ve saati: 27.07.2017 Perşembe günü saat11:00’da

3–İhale Konusu

a)İşin Yapılacağı yer: Hasankeyf’e bağlı Öğütlü Köyü.

b)işe başlama tarihi: Sözleşmenin imzalandığının İdaretarafından yüklenicininkendisine veya tebligat için gösterdiği adrese tebliğitarihinden itibaren 5(Beş) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

c)İşinSüresi:

İşinsüresi, yer tesliminin yapıldığı tarihtenitibaren  45 (Kırkbeş) gündür.

4- İhaleye katılabilme Şartları ve İstenilen Belgeler:

4.1-   İsteklilerin ihaleye katılabilmeleriiçinaşağıda sayılan belgeleri asıllarını veya Noter Tasdiklisuretlerinitekliflerin kapsamında sunmaları gerekir:

a)Tebligatiçin adres beyanı; ayrıca irtibat içintelefon numarası ve faks numarası ile varsaelektronik posta adresi.   

b)  Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaretve/veyaSanayi Odası Belgesi.

1-Gerçekkişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilkilanın yapıldığı yıl içerisindealınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odasına kayıtlıolduğunu gösterir belge.

2-Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzelkişiliğin siciline kayıtlıbulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ihaleyeilişkin ilk ilanın yapıldığıyıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicilekayıtlı olduğuna dair belge.

c)  Teklif vermeye yetkili olduğunu gösterenİmzaBeyannamesi veya İmza Sirküleri.

1-Gerçekkişi olması halinde, noter tasdikli imzabeyannamesi.

2-Tüzelkişi olması halinde, ilgisine göre tüzelkişiliğin ortakları, üyeleri veyakurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindekigörevlileri belirten son durumugösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya buhususları tevsik eden belgeler iletüzel kişiliğin noter tasdikli imzasirküleri.

d)Aşağıda belirtilen durumlarda olunmadığına ilişkintaahhütname

-Türkiye’ninveya kendi ülkesinin mevzuat hükümleriuyarınca kesinleşmiş sosyal güvenlikprim borcu olan.

-Türkiye’ninveya kendi ülkesinin mevzuat hükümleriuyarınca kesinleşmiş vergi borcu olan.

-İhaletarihinden önceki beş (5) yıl içinde, meslekifaaliyetlerinden dolayı yargıkararıyla hükümgiyen.     

-İhaletarihi itibariyle, mevzuatı gereği kayıtlıolduğu oda tarafından meslekifaaliyetten men edilmiş olan.

e)Şekli ve içeriği her ne kadar idari Şartnamedebelirlenen teklif mektubu gibiolsa da Teklif Mektubu, bir zarfa konulupkapatıldıktan sonra zarfın üzerineisteklinin adı, soyadı veya ticaret unvanıile hangi işe ait olduğu yazılır.Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafındanimzalanır, kaşesi veya mührübasılır. Bu zarf geçici teminata ait alındı veyageçici teminat belgesi veihaleye katılabilme şartı olarak istenilen diğerbelgelerle birlikte ikinci birzarfa konularak kapatılır. Dış zarfın üzerineisteklinin adı ve soyadı veyaticaret unvanı ile tebligata esas olarakgöstereceği açık adresi ve teklifinhangi işe ait olduğu yazılır.

f)Geçici Teminat Belgesi.

g)Vekâletenihaleye katılma halinde, istekli adınakatılan kişinin noter tasdiklivekâletnamesi ile noter tasdikli imzabeyannamesi.

4.2Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bubelgelerin taşıması gerekenkriterler 4.2.1-İş Deneyim Belgeleri: İsteklinin sonbeş yıl içinde yurt içindeve yurt dışında kamu veya özel sektörde sözleşmebedelinin en az %70 ‘sioranında gerçekleştirdiği veya % 50’si oranındadenetlediği veyahut yönettiğiidarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veyabenzer işlerle ilgilideneyimini gösteren ve teklif edilen bedelin % 50oranından az olmamak üzeretek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi,

4.2.2.İsteklininOrganizasyon Yapısına ve PersonelDurumuna İlişkin Belgeler: İsteklilerden aşağıdasayısı ve nitelikleribelirtilen personel taahhütnamesi ile istenmektedir.

1-Bir (1) İnş. Mühendisi (Konusunda en az 5 yıldeneyimli)

 4.2.3.Makine ve diğer ekipmana  ilişkinbelgeler:

İstekliİşe Başlama tarihinden İtibaren;

1-   2 Ad. Damperli Kamyon

2-   1 Ad. Kontrol Aracı

 Bulundurmak zorundadır. Bu makine ve Ekipmaniçinnoter onaylı taahhütname verilmesi zorunludur.

4.2.4-İsteklinin daha önce benzer işleri taahhütedilen sürede bitirmişolduğuna,  bu işler için ek süreistemediğine vesüresinde bitirilmediğinden dolayı idarece para cezasınaçarptırılmadığına dair taahhütnameverilmesi.

4.3Bu ihalede benzer iş olarak Beton yol kaplaması veÇevre Düzenleme İşleri kabuledilecektir.

4.4Bu ihalede İş Deneyim Belgesi yerine diplomalarınısunmak suretiyle ihaleyegirecek olan gerçek kişilerin İnşaat Mühendisi olmalarızorunludur

5– İhale dokümanları HASANKEYF İlçesi Köylere HizmetGötürme Birliğindegörülebilir ve aynı adresten temin edilebilir. İhale DokümanıBedeli500,00-TL’(BEŞYÜZLİRA)dır. İhaleye teklif verecek olanların ihaledokümanınısatın almaları zorunludur.

6– Teklifler 27.07.2017 Perşembe günü saat 11:00’dakadar HASANKEYF İlçesiKöylere Hizmet Götürme Birliği İhale KomisyonuBaşkanlığına verilebilir. Postaile veya iadeli ve taahhütlü olarak teklifverilemez ve bu şekilde gönderilenteklifler değerlendirilmeye alınmaz.

7–İstekliler teklif ettikleri bedelin % 3 ünden azolmamak üzere kendibelirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.Teklif edilen bedelin %3ünden az oranda geçici teminat veren isteklilerinteklifleri değerlendirme dışıbırakılacaktır.

8-HASANKEYF Köylere Hizmet Götürme Birliği, İçişleri Bakanlığıtarafındançıkartılan ve 28 Nisan 2007 gün ve 26506 sayılı Resmi GazetedeyayınlananKöylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğine tabidir. 4734sayılı Kamuİhale Kanunu,  4735 sayılı Kamu İhaleSözleşmeleri Kanunu ve2886 sayılı Devlet İhale Kanununa tabi olmayıp İhaleyiyapıp yapmamakta veihaleyi açık artırma ve indirmeye çevirmede serbesttir.Ancak, İhaledeki yasakfiil ve davranışlar ile cezalara ilişkin hususlarda,4734 sayılı Kamu İhaleKanunu, 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu ve2886 sayılı Devlet İhaleKanunun ilgili hükümleri uygulanır.
Yeterlilik
Paylaş