İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Babaeski İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı
İşin Adı Babaeski İlçesi Sinanlı Köyü Ayaklı Su Deposu Ve İsale Bağlantıları Yapım İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 28.07.2017 10:00:00
Son Teklif Tarihi 28.07.2017
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

Babaeski  İlçesi Sinanlı Köyü Ayaklı Su Deposu veİsaleBağlantıları Yapım  İşi 28 Nisan 2007 Günve 26506 Sayılı ResmiGazetede Yayınlanan Köylere Hizmet Götürme Birliği İhaleYönetmeliğinin18.Maddesine göre Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir.

1 – İdarenin

a)  Adı: BABAESKİ İLÇESİ KÖYLERE HİZMETGÖTÜRME BİRLİĞİ

b)  Adresi: Hükümet Konağı 3. kat  Babaeski/KIRKLARELİ

c)  Telefon numarası: 0 (288) 512 27 65

d)  Faks numarası: 0 (288) 512 77 78

e)  Elektronik posta adresi:

2 –İhale konusu yapımişinin

a)Niteliği,türü ve miktarı: 1 Adet 24,5 MetreYüksekliğinde 300  m3 Hacminde Betonarme Karkas Çok Katlı AyaklıSu Deposuve İsale Bağlantıları Yapımı

b)Yapılacağı yer: Babaeski İlçesi Sinanlı Köyü

c)  İşe başlama tarihi: Sözleşmeninimzalandığınınİdare tarafından yüklenicinin kendisine veya tebligat içingösterdiği adresetebliği tarihinden itibaren - 5 -  ( beş ) gün içinde yerteslimiyapılarak işe başlanacaktır.

d)İşinSüresi: Yer tesliminin yapıldığı tarihtenitibaren 275  (İki Yüz Yetmiş Beş) takvim günüdür.(BuSüreye ÇalışılamayanGünlerde İlave Edildiğinden Çalışılamayan Günler İçinAyrıca Süreverilmeyecektir.

3-İhalenin

a)YapılacağıYer: İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ToplantıSalonu

HacıHasan Mah.Atatürk Cad. No: 30 İlçe Milli EğitimMüdürlüğü Binası  Zemin Kat Babaeski /KIRKLARELİ

b)Tarihive Saati: 28.07.2017 Cuma günü saat 10:00

4- İhaleye Katılabilme Şartları ve İstenilen Belgelerile YeterlilikDeğerlendirmesinde

UygulanacakKriterler

4.1-İhaleye Katılabilme Şartları ve İstenilenBelgeler  

4.1.1-Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veyaSanayi Odası Belgesi.

4.1.1.1-Gerçekkişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilkilanın yapıldığı yıl içerisindealınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odasına kayıtlıolduğunu gösterir belge.

4.1.1.2-Tüzelkişi olması halinde, mevzuatı gereğitüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğuTicaret ve/veya Sanayi Odasındanihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıliçerisinde alınmış, tüzel kişiliğinsicile kayıtlı olduğuna dair belge.

4.1.2-Teklifvermeye yetkili olduğunu gösteren İmzaBeyannamesi veya İmza Sirküleri.

4.1.2.1-Gerçekkişi olması halinde, noter tasdikli imzabeyannamesi.

4.1.2.2-Tüzelkişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğinortakları, üyeleri veyakurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileribelirten son durumugösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsikeden belgeler iletüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

4.1.3-Şekli ve içeriği idari Şartnamede belirlenenteklif mektubu

4.1.4-GeçiciTeminatBelgesi.          

4.1.5-Vekâletenihaleye katılma halinde, istekli adınakatılan kişinin noter tasdiklivekâletnamesi ile noter tasdikli imzabeyannamesi.

4.1.6-İsteklinin ortak girişim olması halinde şekli veiçeriği İdari Şartnamedebelirlenen iş ortaklığı beyannamesi

4.1.7-İhale dokümanının satın alındığına dair belge.

4.1.8-Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzelkişiliklere ilişkin beyanname

4.1.9-Tüzel kişi tarafından iş deneyimi göstermeküzere sunulan belgenin, tüzelkişiliğin yarısından fazla hissesine sahiportağına ait olması halinde, ticaretve sanayi odası/ticaret odası bünyesindebulunan ticaret sicil memurluklarıveya yeminli mali müşavir ya da serbestmuhasebeci mali müşavir tarafından ilkilan tarihinden sonra düzenlenen vedüzenlendiği tarihten geriye doğru son biryıldır kesintisiz olarak bu şartınkorunduğunu gösteren belge

4.1.10-Tüzelkişi tarafından iş deneyimini göstermeküzere, en az beş yıldır % 51 veya dahafazla hissesine sahip mimar veya mühendisortağının mezuniyet belgesininsunulması durumunda; ticaret ve sanayiodası/ticaret odası bünyesinde bulunanticaret sicil memurlukları veya serbestmuhasebeci, yeminli mali müşavir ya daserbest muhasebeci mali müşavirtarafından, ilk ilan tarihinden sonradüzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriyedoğru son beş yıldır kesintisizolarak bu şartın korunduğunu gösterenbelge.    

Ortakgirişimlerde ortak girişimi oluşturan gerçek veyatüzel kişilerin her birininbu İlan metninin 4.1.1, 4.1.2, 4.1.8,4.1.9 ve4.1.10. bentlerinde yer alanbelgeleri ayrı sunmaları gerekir.

4.2-Ekonomikve Mali Yeterliğe ilişkin belgeler ve bubelgelerin taşıması gereken kriterler

İdaretarafından ekonomik ve mali yeterliliğe ilişkinkriter belirtilmemiştir.

4.3-Meslekive teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bubelgelerin taşıması gerekenkriterler:

4.3.1-İşDeneyim Belgeleri:

        İsteklinin son  on beş yıl içinde yurt içinde ve yurt dışındakamu veyaözel sektörde sözleşme bedelinin en az %50 ‘ni oranındagerçekleştirdiği veya %50’ni oranında denetlediği veyahut yönettiği idarecekusursuz kabul edilen ihalekonusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyiminigösteren ve teklif edilenbedelin  % 50oranından az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesinisunmasıgerekmektedir.

        İşortaklıklarında pilot ortağınistenen asgari iş deneyim tutarının tamamını,diğer ortakların her birinin isebu tutarın asgari % 30’ unu sağlaması gerekir.

4.4-Bu ihalede “Yapım İşlerinde İş deneyimimdedeğerlendirilecek Benzer işlere DairTebliğ” de yer alan A/IV veya A/IX grubuişler  benzer iş olarak kabul edilecektirve ihale konusu iş veyabenzer işe denk sayılacak Mühendislik veya MimarlıkBölümleri; İnşaatMühendisliği Bölümüdür.

5-İhale dokümanı Hükümet Konağı 3. Kat Babaeski /KIRKLARELİ adresindeki Babaeskiİlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğinde görülebilir veaynı adresten teminedilebilir. İhale Dokümanı Bedeli 400,00 TL’ dır. İhaleyeteklif verecekolanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

6-Teklifler 28.07.2017 Cuma günü saat 10:00’akadar  Hacı Hasan Mah.Atatürk Cad.No: 30 İlçe MilliEğitim Müdürlüğü BinasıZemin Kat Babaeski/KIRKLARELİ  adresindeki İlçe Milli EğitimMüdürlüğü  Toplantı Salonunda bulunan  Babaeski İlçesi Köylere HizmetGötürmeBirliği İhale Komisyonu Başkanlığına verilebilir. Posta ile veyaiadelitaahhütlü olarak teklif verilemez ve bu şekilde gönderilentekliflerdeğerlendirilmeye alınmaz.

7-İsteklilerteklif ettikleri bedelin % 3 ünden azolmamak üzere kendi belirleyecekleritutarda geçici teminat vereceklerdir.Teklif edilen bedelin %3 ünden az orandageçici teminat veren isteklilerinteklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

8-İhaleyesadece yerli istekliler katılabilirler.

9-İhaledokümanında belirtilmeyen hususlara bu ilanmetninde yer verilmemiştir.

10-Babaeski  İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği,İçişleriBakanlığı tarafından çıkartılan ve 28 Nisan 2007 gün ve 26506 sayılıResmiGazetede yayınlanan Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğinetabidir.4734 sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 sayılı Kamu İhale SözleşmeleriKanunu ve2886 sayılı Devlet İhale Kanununa tabi değildir. Ancak, İhaledekiyasak fiil vedavranışlar ile cezalara ilişkin hususlarda, 4734 sayılı Kamuİhale Kanunu, 4735sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu ve 2886 sayılı Devletİhale Kanunun ilgilihükümleri uygulanır.
Yeterlilik
Paylaş