İhale Haberi Kullanıcı Adı
İhale Haberi Şifre
Kurum Adı Sivas İli Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği
İşin Adı Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu Yapım İşi
İlan Tarihi İSTİHBARAT
İhale K.No
İnternet Adresi Sadece Üyeler Sadece Üyeler
İhale Tarihi 3.10.2017 14:00:00
Son Teklif Tarihi 3.10.2017
Benzer İş Grubu
Düzeltilen Maddeler
Detay

1-İdarenin:

a)Adı: Sivas İli Merkez İlçe Köylere HizmetGötürme Birliği

b)Adresi:      Sivas İl Özel İdare HizmetBinası – Akdeğirmen Mahallesi Mehmet Akif ERSOY Cad. SİVAS

c)Telefon ve Faks Numarası:       0346 22301 16 – 0346 221 00 40

2- İhalenin               

a)Yapılacağı Yer: Sivas İli Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği ToplantıSalonu

b)Tarih ve Saati: 03.10.2017-14:00

3- Tekliflerin

a)Verileceği yer: Sivas İli Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği ToplantıSalonu

b)Tarih ve saat: 03.10.2017-14:00

             Teklifler yukarıda belirtilen yer,tarih ve saate kadar ihale komisyonuna teslim edilecektir. Bu saatten sonraverilen teklifler kabul edilmeyecektir. Teklifler bizzat istekli, kanuntemsilcileri ve tüzel kişilerde temsile yetkili kişiler tarafından komisyonbaşkanlığına verilecektir. Posta ile veya iadeli taahhütlü olarak teklifverilmeyecek olup, bu şekilde gönderilen teklifler değerlendirilmeyealınmayacaktır. Verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz.

4- İhale Konusuİşlerin

İşinTanımı:   Sivas Merkez YükseköğrenimÖğrenci Yurdu Yapım İşi

İşinNiteliği  : Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu Yapım İşi

İşinMiktarı  : -

YapımYeri :   Sivas Merkez Yenişehir Mahallesi,5484 Ada, 1-22-24 Numaralı Parseller Üzerine Yapılacaktır.

YerTeslim Tarihi: Sözleşme tarihinden itibaren 5 (Beş) takvim günü içerisinde yerteslimi yapılacaktır.

İşeBaşlama Tarihi:   Yer teslim tarihindenitibaren 5 takvim günü içinde işe başlanacaktır.

İşinBitim Tarihi: Yer teslim tarihinden itibaren 650 (Altıyüzelli) takvim günüdür.Çalışılmayan dönemler verilen süreye dahildir.

5-İhale Dokümanının Görüleceği Yer: İdarenin yukarıda belirtilen adresindegörülebilir.

6-İhale Dokümanının Hangi Bedelle Alınacağı:     İhaledokümanları, Birlik bürosundan 5.000,00.-TL karşılığında alınacaktır. İhaleyeteklif verecek olanların ihale dokümanlarını satın almaları zorunludur. (Dosyaücreti teslimat makbuzu ile bankaya yatırılarak banka dekontu ibrazedilecektir. )

7-GeçiciTeminat:     Teklif edilen bedelin %3‘ünden az olmamak üzere, isteklilerce belirlenecek tutarda geçici teminatalınacaktır.

8-İhaleye Katılabilme Şartları ve İstenilen Belgeler

8.1-İsteklilerinihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamındasunmaları gerekir:

a)Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası ve faksnumarası ile elektronik posta adresi.

b)Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi.

  1- Gerçek kişi olması halinde, ihaleyeilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, Ticaret ve/veya SanayiOdasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.

  2- Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereğitüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasındanihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğinsicile kayıtlı olduğuna dair belge.

c)  Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmzaBeyannamesi veya İmza Sirküleri.

          1- Gerçek kişi olması halinde, notertasdikli imza beyannamesi.

2-Tüzelkişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veyakurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumugösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler iletüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

      d) (Değişik: 08/06/2004 – 25486 R.G. /42md.) İdari Şartnamenin 10 uncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i)bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin taahhütname,

      e) Şekli ve içeriği İdari Şartnamedebelirlenen teklif mektubu.

      f) İdari Şartnamede belirlenen geçiciteminat.

      g) 8.2. nci maddede belirtilen, şekli veiçeriği Yapım İşleri Genel Şartnamesi İhaleleri Uygulama Yönetmeliğindedüzenlenen yeterlik belgeleri.

      h) Vekaleten ihaleye katılma halinde,istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikliimza beyannamesi.

8.2-Meslekive teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gerekenkriterler:

8.2.1-İsteklilerin,mevzuatı gereği İlgili odaya kayıtlı olarak faaliyette bulunduğunu ve teklifvermeye yasal olarak yetkili olduğunu kanıtlayan belgeler.

8.2.2-İstekli tarafından teklif edilen bedelin en az % 50’ si oranında ihale konusuiş veya benzer işlere ait tek sözleşmeye ilişkin son 15 yıl içinde işdeneyimini gösteren belge, (istekliler iş deneyim belgelerini Kamu İhaleKurumu’nun belirlediği usul ve esaslara göre güncelleyerek, güncellenmiş tutarıimzalı olarak iş deneyim belgesinin ekinde sunacaklardır.)

8.2.3-Sözleşme Tasarısında adet ve unvanları belirtilen teknik personele ilişkintaahhütname

8.2.3.1-İhale konusu işin yerine getirilebilmesi için: 8 adet ekskavatör, 4 adettraktör-kepçe, 1 adet dozer, 10 adet inşaat asansörü, 40 adet kamyon, 10 adetvibratör, 8 adet kule vinç, bulunduracaktır. Makineler kendisine ait iseruhsatlarını kendisine ait değil ise kiralayacağına dair taahhütnameyi ihaleaşamasında belgelendirecektir. 

8.2.3.2-Dosyaücretinin yatırıldığına ilişkin banka dekontu.(Dosya ücreti teslimat makbuzuile bankaya yatırılacaktır.)

8.3-Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: 

8.3.1-Bu ihalede benzer iş olarak 11.06.2011 tarih ve 27961 sayılı Resmi Gazetedeyayımlanan Yapım İşlerinde iş deneyiminde değerlendirilecek benzer işlere aittebliğin Ek: B Üst Yapı (Bina) işleri II. Grup Bina İşleri benzer iş olarakkabul edilecektir.

8.3.2-Bu ihalede Mühendislik bölümü mezunlarının diplomaları iş deneyim belgesiolarak kabul edilmeyecektir.

8.4-Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gerekenkriterler.(Bankalardan temin edilecek belgeler: Teklif edilen bedelin % 10’undan az olmamak üzere, istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalarnezdindeki kullanılmamış nakit kredisini veya kullanılmamış teminat mektubukredisini ya da serbest mevduatını gösterir yerli ve yabancı bankalardanalınacak belgeler ihale dosyası ile birlikte sunulacaktır.)

8.5.Belgelerin sunuluş şekli

8.5.1-İstekliler,yukarıda sayılan belgelerin aslını veya aslına uygunluğu noterce onaylanmışörneklerini vermek zorundadır.

8.5.2-Noteronaylı belgelerin aslına uygun olduğunu belirten bir şerh taşıması zorunluolup, sureti veya fotokopisi görülerek onaylanmış olanlar ile “ibraz edileninaynıdır” veya bu anlama gelecek bir şerh taşıyanlar geçerli kabuledilmeyecektir.

8.5.3-İstekliler,istenen belgelerin aslı yerine ihaleden önce idarenin yetkili personeltarafından “aslı idarece görülmüştür” veya bu anlama gelecek şerh düşülen ve aslıkendilerine iade edilen belgelerin suretlerini idarece uygun görüldüğü takdirdetekliflerine ekleyebilirler.

9-Tekliftebulunan istekliler, idarece hazırlanan İdari Şartname, Teknik Şartname ileSözleşme Tasarısı ve eklerini peşinen kabul etmiş sayılır.

10-İhale, yeterlik kriterlerini taşıyan yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

11-Konsorsiyum olarak ihaleye teklif veremez. İş ortaklığı ihaleye teklifverebilir

12-İhale konusu işin İdarece uygun bulunan kısımları alt yüklenicilereyaptırılabilir.

13-Birliğimizihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

14-Yabancıistekliler ve Türkçeden başka dilde düzenlenen belgelerle ilgili özel hususlaridari şartnamede yer almaktadır.

15-Yükleniciye bu iş için fiyat farkı verilmeyecektir.

16-Birliğimiz, 4734 ve 4735sayılı ihale kanunlarına tabi olmayıp, Köylere Hizmet Götürme Birliği İhaleYönetmeliği’ne tabidir


Yeterlilik
Paylaş